Değerlere yorum yapın kızlar

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.259
465
73
25
İlk değer 36 çıktı
3 gün sonra 74
2 gün sonra 141
3gun sonra 259
2 gün sonra 335
2gün sonra 511
2gun sonra 680
3 gün sonra 900 iğneden sonra
5gun sonra 1060 çıktı
7 gün sonra 586 çıktı
6gun sonra 240 çıktı
7gun sonra 50 çıktı
20 Nisan (900) bu değerle iki farklı doktor muayenesi oldum ikiside dış gebelik dedi Metotreksat igne oldum 50 50 iki kalçadan 5gun sonra (muane oldum boş kese göründu iğneden sonra rahimde) haylada leke ağrı sızı yok tekara muaneye gidecem
İlk zamanlar Ağrım sızım yok şükür leke de yok ama sonradan başladı vücut ağrılarım 4gunluk vardı iğne gunu sadece mide bulantısı geçirdim ilaçlara devam ediyordum 20 Nisan ilaçlar kesildi
malesef
(tüp bebek)ilk denemem ve hiç dondurmus da yok başlarsam sil baştan olacak ama düşünmüyorum uzun yıllar belki başına gelen olur diye yazıyorum şuan tek dileğim sağlığıma kavuşmak ve çocuğum olacaksa sağlıklı ve hayırlı olsun o kadar Allah kimseye yaşatmasın
Piskolojik olarak çok kötüyüm 2019 yılında 3 aylık düşük yaptım 2023 de hamile kaldım oda düşük oldu imtihan işte

Son düzenleme:
Ayın 11 de 259 çıktı
Ayın 13 de 335 çıktı
Dış gebelik olabilir dedi ama (tüp bebek)
Sizce
canım düzensiz artmış,
peki agrın sızın vs var mı?
bende dış gebelık gecırdım benım aksıne betam 3 kere bakılde ucundede ıkı kat artmıştı .. sonrasında dıs gebelık oldugu ortaya çıktı ..
ben dogal yoldan hamıle kalmıstım dıs gebelık oldu, ama tup bebekde de olabılyormuş.. ınsallah degıldır

Ayın 11 de 259 çıktı
Ayın 13 de 335 çıktı
Dış gebelik olabilir dedi ama (tüp bebek)
Sizce
oncekı degerleırn nasıl?

farklı sayfalarda gordum baska baska degerler yazmıssın yanı dıgerlerı ıkı kat arttı mı ıkı gun arayla anlayamadım ?

oncekı degerleırn nasıl?

farklı sayfalarda gordum baska baska degerler yazmıssın yanı dıgerlerı ıkı kat arttı mı ıkı gun arayla anlayamadım ?
İlk değer 36 çıktı
3 gün sonra 74
2 gün sonra 141
3gun sonra 259
2 gün sonra 335 yani bugün
Ağrım sızım yok şükür leke de yok ilaçlara devam ediyorum şimdilik

İlk değer 36 çıktı
3 gün sonra 74
2 gün sonra 141
3gun sonra 259
2 gün sonra 335 yani bugün
Ağrım sızım yok şükür leke de yok ilaçlara devam ediyorum şimdilik
Anladım canım,
duzensızlık var ..ama hıc bellı olmaz saglıklıda ılerleyebılır.
hakkında hayırlısı olsun ınsallah

Bana düzensiz gibi gelmedi, hayırlısı olsun umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza

Sizi
n
merhaba sizin dış gebelik belirtiniz var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…