Değerleri Yavaş Yükselip Başarili Olan Varmi

Syucem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
406
5
96
Bursa
Arkadaşlar merak ediyorum aranızda değerleri yavaş yükselipte sonuç alan varmı benim ilk kan testim 89 normal değer 50 üstü gebelik için olumlu dediler ikinci test 112 çıktı biraz az artmış çarşambaya yeniden bakılacak aranızda bunu yaşayan varmı

Canım gönlünü ferah tut ve fazla kafanı takma bir bakacaksın değerin katlayıvermiş, böyle olanlar var, Allah hayırlısını versin

Arkadaşlar merak ediyorum aranızda değerleri yavaş yükselipte sonuç alan varmı benim ilk kan testim 89 normal değer 50 üstü gebelik için olumlu dediler ikinci test 112 çıktı biraz az artmış çarşambaya yeniden bakılacak aranızda bunu yaşayan varmı

Burada birkaç arkadaşın değerleri bahsettiğin şekilde artış gösterdi,genelde sonuç hep olumluydu.Sakın üzülme ve kafana takma.Sonuçta yükselen bir değerin var,düşen değil.

İnşallah yücem benim yaşadıklarımı sen yaşamazsın canım.benim ilk değerim 62,ikinci değerim 112,üçüncü değerim 44 çıkmıştı.bana biyokimyasal gebelik dediler oda düşükle sonuçlandı.benim için çok zor günler geçiyor.senin bebişin sana tutunur inşallah.

yücemcim moralini bozmak yokkk.değerin elbetteki yükselecek sen gönlünü ferah tut bebişin tutunsun sana...sen böyle karamsar olursaaaaannnnnn...
dualarımız seninle...

moralini yüksek tut canım.sitede bir kaç arkadaş yaşadı bu durumu ve daha sonra ikiye katladı sonuçları.

Yücem canım yaaaa, bu sabah 4:12 değildir inşallah , bu saate kadar uyumadınmı? Bence sıkıntı yapma , gönlünü ferah tut, dualarımız seninle, ben hepinize dua ediyorum, bu stresle olmaz, lütfen herşey yolunda gidecek de ve gitsin, öpüyorum

yücem sen böyle yapınca bende korkmaya başladım.sen 89la başladın bense 23,15 ben ne yapayım ozaman.sen yine yükseldiğini öğrendin.ben onu bile bilmiyorum.

yücemcim benim de ilk değerim normal ikincisi tam ikiye katlamamıştı bende çok üzülmüştüm burdaki arkadaşlar bilir 3 ye gittiğimde çok korkuyordum sonuçtan ama çok şükürki katlamış 2 ye bidaha istedi dr 2 gün sonra ve yine çok şükür yükselmiş geçtiğimiz cumartesi kese görmek için çağırdı gene korka korka gittim ALLAHIMA binlerce şükür iki tane kese gördük yani çok canını sıkma ALLAHIM OL DEDİYSE olur inşallah şimdi haftaya kalp atışları kaldı hayırlısı ile bide onu duysam ALLAHIN İZNİYLE

sağol ayşenur evet sabah dörtü uyuyamadım ve gece çok ağrım oldu gerginlikten ama karar verdim kendimi bu kadar kasmanın bi anlamı yok allah her şeyin hayırlısını versin benim kendimi araya koymamın bi manası yok rabbim bilir işini o bu güne kadar beni hep korudu onun iradesine karışacak değilim artık

ayışığım senin ilk değerin kaçtı benimkide düşük ama doktorum düşük demedi.bende çarşamba günü tekrar yaptırıcam.

ayşecim sende korkma canım olumlu olur merak etme buradan ikimizde güzel haberi vereceğiz inşallah

ayışığım çok teşekkür ederim canım sağolasın allah bebeklerini sana bağışlasın duyacaksın allahın izniyle ve bu durumda olanlara umut olacaksın bana olduğun gibi tekrar sağol canım

ayışığım senin ilk değerin kaçtı benimkide düşük ama doktorum düşük demedi.bende çarşamba günü tekrar yaptırıcam.

canım benim ilk değerim 136 idi daha sonra 196 oldu yani ikiye katlamadı ondan çok korkmuştum ben ama ALLAHIMA çok şükür şimdilik yolunda gidiyor seninde belki geç döllenme olmuştur ondan düşüktür merak etme herşey yoluna girecek ikiniz içinde siz moralinizi yüksek tutun yeterki

ayşe merak etme yükselir değerin 11. gün yaptımışsın çünkü benimki 12. gün yapılmıştı bizimkilerle kıyaslama kendininkini erken yapılmış normal o zaman bu değer bence artar merak etme

selam
senin durumu niko da yaşıyordu. az artış vardı. en son keseyi görmrk için dr gidecekti bir daha yazmadı ama gebelik formunda buldum onun yazısını en son gittiğinde bir den artış olmuş 1000 nin üstüne ulaşmış.
Sonuçta artış var , biraz sabırlı olmalısın 3. kantestinide dene ,sonra hareket kısıtlılığı ,artı ilaç ve keseyi görünceye kadar bir şey söylemek mümkün değil önemli olan son test değerinden düşmemesi beklemekten ve iyi düşünmekten başka yapabileceğin birşey gözükmüyor.

evet aktüel çok doğru söylüyorsun ayışığıda yaşamış aynı şeyi bunları bilmek umut oluyor aslında dediğin gibi sakin olup beklemekten başka çare yok zaten bekleyeceğiz ve göreceğiz.Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Yücemcim bu kadar stres yapma bence senin değerlerin benim doktorumun söylediğine göre iyi keşke benimde öyle çıksaydı benimki ilk 12 çıkmıştı sonra yükseldi ama nafile o zaman doktor bana 50 nin üstü çıksaydı ümitlenirdik demişti.

Back
X