- 12 Nisan 2014
- 168
- 36
- 43
- 36
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim ama dün bu konu ile ilgili tüm yazıları okumama rağmen içimi tam olarak ferahlatabilecek bi yazı bulamadım.
Benim SAT tarihim 24 hazirandı. 23 temmuzda beta HCG değerim 126 cıktı. cok sevındım eşim de ben de anne baba psikolojisine girdik. Muayene için de yarın için randevu aldım. ama dün bi arkadasın sözüne uyup gidip tekrar beta hcg me baktırdım. Sonucu duyunca dunyalar basıma yıkıldı cunku ben 900 lerde beklerken 416 cıktı![]()
23 temmuzda 126; 29 temmuzda 416 yani yükselme olmasına rağmen iki katına katlayarak ilerlemedi. Sonuç boyle olunca üzüldüm ve hemen alelacele buldugum bı dr a gıttım. Değerlere gore ya kımyasal gebelık ya da dıs gebelık gıbı gorunuyor dedi. Bu kadar mı yanı dedım? Muayene bıle etmeden bu kadar basit mi? Hadi o zaman genel muayene yapalım dedı
yumurtalık sağlam, rahim duvarı yeterl, kalınlıkta, herhangi bir risk faktoru yok dedi.
e ozamannn? nedenn?
Yarın tekrar test yaptırcam bunu onerdi eğer sonuc 400 den dusuk cıkarsa düşük yaptığım; 1000 lerde cıkarsa da hamılelıgın devam ettığını gosterır ama 600 fılan cıkarsa kı tek korkum su an o; o zaman da dış gebelıkten suphelenırız dedi.
Doktor benım duygularımla hakıkaten dalga gectı ben hüngür hüngür aglarken o "nıye bi ayda bu kadar kendımı kaptırmısım ki" diye neredeyse dalga gectı.
Hayatımda bu kadar acı cektıgımı hatırlamıyorum...
İlk defa bebek testi-tahlili yapmış ve sonrasında hiç beklemediği bi sonucla hayatı kararmış bi insan olarak benı en ıyı yıne sızler anlarsınız...
Var mı hıc tanıdıgınız boyle ikiye katlamadan gecen bir kac gunun sonrasında birden değerleri yukselen ve sağlığı ıle bebegını kucagına alan anneler?
sizlerin yardımını bekliyorum ...
Rabbim yardimcin olsun insallah gonlunuzden gecenleri duyarsiniz doktordan