Degerlerim duzensiz artiyor :(

Canim yazmadin merak ettim testi tekrarladinmi hislerimde yanilmamisimdir inşallah haber bekliyorum senden..
Canim maalesef yine artmadi cok. 460dan 600e artmis. dis gebelik olabilir dedi. simdi baska bir doktora gidiyorum. herhalde bundan sonra bir umut yoktur diye dusunuyorum. en azindan kolayca atabilsem diye dua ediyorum :(

Caresizlik belirsizlik korkular hepsini yaşadım cnm inanki hiç korkulacak bişi yok ilaçla dusurcektir büyük ihtimalle normal adet gibi yasicaksin dua etmekten başka elden bişe gelmiyo:(

Caresizlik belirsizlik korkular hepsini yaşadım cnm inanki hiç korkulacak bişi yok ilaçla dusurcektir büyük ihtimalle normal adet gibi yasicaksin dua etmekten başka elden bişe gelmiyo:KK43:
Aynen canim cok tesekkur ederim. tek sevindigim nokta cok iyi baska bir doktor buldum artik oraya gidecegim. cok ilgili ve rahatlatan bir doktor; hatta daha iyisini gormedim. bana bu surec biter bitmez yeniden hamile kalmak icin calismalara baslayabilirsiniz demesi. 3 ay bekle falan demedi. bakalim simdi hala takipteyim.

Canim tabiki sen bilirsin dogru olanini bende dis gebelik yaşıyorum su anda dun 500 olsn beta hcg 2 hafta icinde 100 olmus doktor 3 ay korunman şart dedi ignede vurulmadim hicbirsey yapılmadı demem o ki 3 ay rahim kendini toparlasin acele etme dedi 1 kere yadamissin diger gebeliklerde yuzde 1 sende yuzde 5 risk var demisti aklinda bulunsun yinede

Canim tabiki sen bilirsin dogru olanini bende dis gebelik yaşıyorum su anda dun 500 olsn beta hcg 2 hafta icinde 100 olmus doktor 3 ay korunman şart dedi ignede vurulmadim hicbirsey yapılmadı demem o ki 3 ay rahim kendini toparlasin acele etme dedi 1 kere yadamissin diger gebeliklerde yuzde 1 sende yuzde 5 risk var demisti aklinda bulunsun yinede
Ne guzel seninkisi kendiliginden dusmus. buyuk ihtimal ben igne olmak zorunda kalicam. kendiliginden dusmesi de cok sık rastlanan bir sey degilmis sanslisin yani. ben su sureci bi atlatayim da belki de ara vermek isterim canim.

Yani bana pek ic acici gelmiyor bu durum nasil bu kadar emin olabiliyor doktorlar anlamıyorum degerim sıfırlanmadiki su an gebeyim yine beta hcg 100 duser bekle diyor ben yinede umitli değilim

560 dan düştü ama hic sayısal olarak tutmadim yani tarihlerini hic yazmadim mesela kac günde düştüğünü bilmiyorum 12 ekimde gebe olduğumu öğrendim tahmini 25i gibi anormallikler görüldü

560 dan düştü ama hic sayısal olarak tutmadim yani tarihlerini hic yazmadim mesela kac günde düştüğünü bilmiyorum 12 ekimde gebe olduğumu öğrendim tahmini 25i gibi anormallikler görüldü
Ben de 26sinda hamile oldugumu ogrendim. 30unda farkedildi. simdi de eziyet cekiyorum. iki gunde bir kan kollarim aciyor artik. su igneyi yapsa da kurtulsam diyorum :(

Kacla ogrendin yani sıkıntılı olduğunda degerin kaçtı benimde kollarim mosmor damar bulamıyorlar hasat ettiler hastaneye yatirdiklarinda damar yolu bulamamislardi

Kacla ogrendin yani sıkıntılı olduğunda degerin kaçtı benimde kollarim mosmor damar bulamıyorlar hasat ettiler hastaneye yatirdiklarinda damar yolu bulamamislardi
460 idi canim. 342den 460 olunca anormallik var dediler. insani cok yipratan bir surecmis :/ aglamak nedir bilmeyen ben hergun agliyorum artik :(

@yesiltazenane Neresi riskli acaba doktor hanım?Ankarada gayet iyi bir doktorum var oğluma hamileyken hep alttan muayene etti de kendisine söyleyeyim bir daha yapmasın..ilk haftalarda genelde alttan muayene edilir biraz okuyun isterseniz internetten niye korkutuyorsunuz boş yere insanları? Bebeğe birsey olacağı varsa olur..alttan muayeneyle değil..konu sahibi değerlerinden yana mutsuz siz bir de bilip bilmeden doktor gibi niye alttan baktırdınız diye daha da üzüyorsunuz..yapmayın böyle lütfen..
Evet. haklisiniz sanirim.

Degerler normal olmadimi zaten mecburen bakiyorlar. degerleri normal olan bir hamikeye zaten bakmiyorlar. neden baksinlar ki?

Benimde degerlerim normal degildi. 97 sonra 150 ye çıktı. dr dedi zateb.s aglikli gelismiyor diye. muane oldum kac sefer alttan. zaten saglikli degil ve zaten dusecekti. ve dustude... degerler normal okduktan sonra zaten bakmiyorlar.
Kanama varmi yokmu vs vs diye bakti.
Baska bir sorun varmi diye bakti.
Dusuk yaparken icerde parca kalmismi diye bbakti. ultrasonlada bakti

Ben pek anlamam ama bir sakincasi olacagini dusunmuyorum. zarari olsa neden baksinlar ki? sonucta dr olan onlar ve daha iyi biliyorlardir sanirim.
Zarar verecek birseyi neden yapsinlar.

Evet. haklisiniz sanirim.

Degerler normal olmadimi zaten mecburen bakiyorlar. degerleri normal olan bir hamikeye zaten bakmiyorlar. neden baksinlar ki?

Benimde degerlerim normal degildi. 97 sonra 150 ye çıktı. dr dedi zateb.s aglikli gelismiyor diye. muane oldum kac sefer alttan. zaten saglikli degil ve zaten dusecekti. ve dustude... degerler normal okduktan sonra zaten bakmiyorlar.
Kanama varmi yokmu vs vs diye bakti.
Baska bir sorun varmi diye bakti.
Dusuk yaparken icerde parca kalmismi diye bbakti. ultrasonlada bakti

Ben pek anlamam ama bir sakincasi olacagini dusunmuyorum. zarari olsa neden baksinlar ki? sonucta dr olan onlar ve daha iyi biliyorlardir sanirim.
Zarar verecek birseyi neden yapsinlar.
Ben de katiliyorun size; ama bu konuda beni uyaranlar da oldu. doktor bakicam deyince de olmaz diyemiyorsun ki :/ normal giden bir seye doktorlar bakmiyor gercekten. bizim gibi sikintililara bakmak zorunda.

Arkadaslar gectigimiz carsamba evde yaptigim testte cift cizgi cikti hemen aksam kanda baktirdik degerim 229 idi. 2 gun sonra yani cuma gunu sabah 342 oldu. doktorum pazar da yaptir ve nobetci doktora goster dedi. bugun de 460 cikti. doktor da alttan muayene etti ve anormal bir sey goremedim ama degerlerin bekledigimiz gibi artmamis dedi. 2 gun sonra tekrar tahlil istedi. bu arada dua et dis gebelik olmasin da dusuk olsun sagliksizsa falan dedi korkuttu beni:KK43: simdi sali gununu nasil beklicem korkmaya basladim :KK43: riskli bir durum var mi yok mu bilmiyorum ki. kanamam yok agrim asiri degil, kasik ve karin agrim var hafif sizinti olarak. siddetli degil. cok da takintili bir insanim inanin sinirim bozuldu :KK43:
canm.hc uzulme kaderde varsa razi olcaksn hem degeri dusen.sonra 2 ye katlanan tekrar degeri.dusup cikanlar var sennki yine artms cnm bol bol dua et Rabbim yuzunu guldrsn.cnm

Back
X