Değerlerim hakkında yardım istiyorum

aprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
55
10
3
32
Merhba arkadaşlar kandaki beta hcg değerim 28 kasımda 25 çıkmıştı. dr tekrar çağırdı iki üç gün sonra tekrar gel demişti 4 aralıkta tekrar gittik bu sefer 679 çıktı değerim. sizce normal mi bu değerler ?

Son düzenleme:
Canim 28 Kasım demek istedin heralde .. 1 hafta oluyor arada galiba az gibi geldi bana ama çoğalır İnsAllah . Normalde 2 günde bir iki kat artması lazım. Bir daha kan ver İnsAllah artmıştir

Canim 28 Kasım demek istedin heralde .. 1 hafta oluyor arada galiba az gibi geldi bana ama çoğalır İnsAllah . Normalde 2 günde bir iki kat artması lazım. Bir daha kan ver İnsAllah artmıştir

evet canım kasım olacaktı yanlış yazmışım :) dr 300ü görürsek çok iyi gidiyoruz demektir dedi ama 679 çıktı. telefonla konuştuk pek yorumda yapmadı o yüzden merak ettim haftaya cuma tekrar gidicem bakalım

Gayet normal görünüyor 2 günde bir iki katı artmış hesaplarsan sıkıntı yok gibi belli ki geç döllenme olmuş. Rabbim devamını getirsin inşallah

Gayet iyi cıkmıs Allah tamamına erdirsin inşallah

İyi maşallah Cnm sağlıkla gelsin bebiş

Gayet normal görünüyor 2 günde bir iki katı artmış hesaplarsan sıkıntı yok gibi belli ki geç döllenme olmuş. Rabbim devamını getirsin inşallah
Doktor 300 çıkarsa değer çok iyi gidiyoruz demek bu dedi ama benim değer 679 çıktı baya çıkmış yani normal mi acaba bilemedim doktorumda pek Bilgi vermedi

Doktor 300 çıkarsa değer çok iyi gidiyoruz demek bu dedi ama benim değer 679 çıktı baya çıkmış yani normal mi acaba bilemedim doktorumda pek Bilgi vermedi

300 çıkmasi normal durum değil.
Sağlıklı olan sizinki.
Yani 2 katı artmasi ve artmış zaten...

Canım 2 günde 1 iki katı düşünürsek 200 olur MaşaAllah çok iyi ikiz istiyormuşsun Rabbim gönlüne göre versin :)

Keseyi gördük bugün :) tahminen 4 haftalık veya 5 haftalık dedi doktor tekmiş bebitom ikiz değilmiş Ama herşey çok güzel gidiyor dedi

Cok normal degerlerin. 2 güne bi 2katı dense de aslında %60 oranında artması beklenir. Bazen artıs istenenden fazla ya da az olabilir. Yakında keseyi görürsünz merak etmeyin. Allah saglıkla kucagınıza versin ins

Cok normal degerlerin. 2 güne bi 2katı dense de aslında %60 oranında artması beklenir. Bazen artıs istenenden fazla ya da az olabilir. Yakında keseyi görürsünz merak etmeyin. Allah saglıkla kucagınıza versin ins
Aaa görmüssnz bile:) Hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…