Canim 28 Kasım demek istedin heralde .. 1 hafta oluyor arada galiba az gibi geldi bana ama çoğalır İnsAllah . Normalde 2 günde bir iki kat artması lazım. Bir daha kan ver İnsAllah artmıştir
Gayet normal görünüyor 2 günde bir iki katı artmış hesaplarsan sıkıntı yok gibi belli ki geç döllenme olmuş. Rabbim devamını getirsin inşallahMerhba arkadaşlar kandaki beta hcg değerim 28 kasımda 25 çıkmıştı. dr tekrar çağırdı iki üç gün sonra tekrar gel demişti 4 aralıkta tekrar gittik bu sefer 679 çıktı değerim. sizce normal mi bu değerler ?
Gayet iyi cıkmıs Allah tamamına erdirsin inşallahMerhba arkadaşlar kandaki beta hcg değerim 28 kasımda 25 çıkmıştı. dr tekrar çağırdı iki üç gün sonra tekrar gel demişti 4 aralıkta tekrar gittik bu sefer 679 çıktı değerim. sizce normal mi bu değerler ?
Merhba arkadaşlar kandaki beta hcg değerim 28 kasımda 25 çıkmıştı. dr tekrar çağırdı iki üç gün sonra tekrar gel demişti 4 aralıkta tekrar gittik bu sefer 679 çıktı değerim. sizce normal mi bu değerler ?
Doktor 300 çıkarsa değer çok iyi gidiyoruz demek bu dedi ama benim değer 679 çıktı baya çıkmış yani normal mi acaba bilemedim doktorumda pek Bilgi vermediGayet normal görünüyor 2 günde bir iki katı artmış hesaplarsan sıkıntı yok gibi belli ki geç döllenme olmuş. Rabbim devamını getirsin inşallah
Çok teşekkür ederim haftaya cuma tekrar gitmeyi düşünüyorumGayet iyi cıkmıs Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canım sağol yorumun içinİyi maşallah Cnm sağlıkla gelsin bebiş
Doktor 300 çıkarsa değer çok iyi gidiyoruz demek bu dedi ama benim değer 679 çıktı baya çıkmış yani normal mi acaba bilemedim doktorumda pek Bilgi vermedi
İkiz hep hayalimdi :) inşallah öyle bir şeydir haftaya cuma tekrar gidicem sabırsızlıkla bekliyorum :)Normal bence..düsse kötü olurdu yükselmesi iyi..Bazen ikiz olunca da normalden fazla yukselebiliyor.
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum :)Canım 2 günde 1 iki katı düşünürsek 200 olur MaşaAllah çok iyi ikiz istiyormuşsun Rabbim gönlüne göre versin :)
Cok normal degerlerin. 2 güne bi 2katı dense de aslında %60 oranında artması beklenir. Bazen artıs istenenden fazla ya da az olabilir. Yakında keseyi görürsünz merak etmeyin. Allah saglıkla kucagınıza versin insMerhba arkadaşlar kandaki beta hcg değerim 28 kasımda 25 çıkmıştı. dr tekrar çağırdı iki üç gün sonra tekrar gel demişti 4 aralıkta tekrar gittik bu sefer 679 çıktı değerim. sizce normal mi bu değerler ?
Aaa görmüssnz bile:)Cok normal degerlerin. 2 güne bi 2katı dense de aslında %60 oranında artması beklenir. Bazen artıs istenenden fazla ya da az olabilir. Yakında keseyi görürsünz merak etmeyin. Allah saglıkla kucagınıza versin ins
MaşaAllah sağlıkla devam edip kucağınıza Almayı nasip etsin RabbimKeseyi gördük bugün :) tahminen 4 haftalık veya 5 haftalık dedi doktor tekmiş bebitom ikiz değilmişAma herşey çok güzel gidiyor dedi
Teşekkür ederim :)Aaa görmüssnz bile:)Hayırlı olsun..
Amin inşallah o günleride görürüz :)MaşaAllah sağlıkla devam edip kucağınıza Almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?