Değerlerim hakkında yardım istiyorum

Tesekkurler endisem ogluma hamile iken adet gunu 1000 di.sanki az gibi yine dusecek diye korkuyorum
Olur mu öyle? Endiselenmeyin lütfen, düsük yapmamın degerlerle ilgisi olmaz. Adetim 4 gün gectiginde 360 gb bsydi benm. Gününden önce fazla bile cıkmıs. Kimyasal olup olmadıgını 2 güne bir kan testine devam ederek öğrenebilirsiniz. İnsallah hersey yolunda gider, sevgilerimle..

Cok tesekkurler.

Hamileliğimin 7. Haftasındaymışım bugün kesinleşti :) kalp atışınıda dinledik bebişimin herşey çok güzel gidiyor

İnşallah benim ki de yükselir dün kan verdim regli bir gün kala 32,48 çıktı az diye korkuyorum biraz bekleyip gene vericem. Allah analı babalı büyütsün

İnşallah benim ki de yükselir dün kan verdim regli bir gün kala 32,48 çıktı az diye korkuyorum biraz bekleyip gene vericem. Allah analı babalı büyütsün
Geç döllenme olmuş olabilir benşmde ilk gittiğimde 25ti değerim :) güzle sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…