• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değerli dostlar lutfen yardım edın

mavisoglum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
2
0
16
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar önceleri oğluma kardes yapmak fikrindeydim yalniz turkiye ve dunyadaki kaos ortamindan cok korkar oldum. Hayat mucadelesi bir yandan bir yandan dunya savasin esigine cekiyor muslumanlari bu dunyaya bir cocuk daha yapacak gücü kaybediyorum. IKINCI COCUK HAKKINDAKI DUSUNCELERINIZI BEKLIYORUM ARKADAŞLAR lutfen sıkıntıma değer verip cevaplarsaniz memnun olurum Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar önceleri oğluma kardes yapmak fikrindeydim yalniz turkiye ve dunyadaki kaos ortamindan cok korkar oldum. Hayat mucadelesi bir yandan bir yandan dunya savasin esigine cekiyor muslumanlari bu dunyaya bir cocuk daha yapacak gücü kaybediyorum. IKINCI COCUK HAKKINDAKI DUSUNCELERINIZI BEKLIYORUM ARKADAŞLAR lutfen sıkıntıma değer verip cevaplarsaniz memnun olurum Teşekkürler

Tr'ye ne zaman 4/4 lük oldu ki? o yüzden ülke şartlarından çok kendi durumunuzu gözden geçirin bence.. 2. çocuk için maddi gücünüz, sabrınız var ise bence kardeş şart..

Dünyanın ya da ülkenin içinde bulunduğu duruma çok takılmamak lazım bu konularda. Hiç bir zaman dört dörtlük bir ortam olmuyor çünkü. Kendi maddi ve manevi durumunuza bakın. Bütçeniz ikinci çocuğu kaldıracak mı? Ruh haliniz buna uygun mu? Önemli olan noktalar bunlar.

Kardeş çok güzel bir şey ama ben ilk çocuktan kısılacaksa ikinci çocuğun yapılmaması taraftarıyım. Mesela bir çocuk varken koleje göndermeye gücünüz yetecekse ve iki çocuk olunca bunun altından kalkamayacağınız için devlet okulu tercih edecekseniz ikincinin yapılmaması daha mantıklı bence. Herkesin kardeşi olacak diye bir kural yok. Tek çocuklar da gayet mutlu büyüyebiliyor.

Böyle düsündümten sonra bir tane bile cocuk yapmamak
Lazim. Okadar derinlere inme, aile durumun varsa güzel
Yetistiririm diyorsan tabiki kardes yap...

Aile olarak maddi bir sikintimiz yok arkadaslar sagolsun oglumu babanneyle buyuttum esimle calisiyoruz cok istiyorum ikinci cocugu ama filistindeki yavrucaklara cok uzuldum ta buralara kadar dusundurttu beni olanlar iyiki sizlerle paylastim icimi rahatlattiniz Allah razi olsun cok mantikli fikirler verilmis

Back
X