değersiz hissediyorum

Evet ne zaman çok süslensem özel bi şekilde hazırlansam iltifat bekliyorum ama hayatta söylemez hele ben nasıl olmuşum bişey demedin dersem asla bişey demez :) çok mantıklı karar verir bi de bana söylese işte Fena olmayacak teşekkür ederim :)

bu durumu bide evliliğinde yaşayacaksın. bir ömür paylaşabilecek misin o insanla? madem ayrılmak istemiyorsun,otur ciddi bir şekilde konuş. ama dinleyeceğini zannetmiyorum nişanlının.

limoncum sürekli konuştuk hallettik yazmışsın
ama ne konuştun nasıl konuştuğunuzu yazmamışsın
ne konuştunuz ne söyledi?
aaa merak ederim ben

limoncum sürekli konuştuk hallettik yazmışsın
ama ne konuştun nasıl konuştuğunuzu yazmamışsın
ne konuştunuz ne söyledi?
aaa merak ederim ben

2 gün hiç aramadim her aradığında kırgınım konuşmak istemiyorum önemli bişey olmadıkça arama dedim :) sonra en ufak şeyi bile bahane ederek aramaya başladı.
Sıkıntın ne söyle çözelim dedi
Peki o zaman dedim. Sen beni dinlemedigin de kendimi değersiz hissediyorum karşındaki küçük bir çocuk bile olsa saçma bişey bile anlatsa dinlersin saygindan ama beni dinlemiyorsun. Ben senden çok şey beklemedim sev say sahip çık yeter dedim. Sevgi de sıkıntı yok sahip te cikiyorsun şükür ama saygidan yana şüphelerim var. Eğer bu şekilde devam edeceksen beni dinlemeyip çocuk gibi azarlayacaksan ben yokum dedim.
Ağlayarak dinledi Özür dilerim ben seni bu kadar üzdüğümü bilmiyordum.biliyorsun işlerim sıkıntılı bu ara bi de düğün işleri her ne kadar rahatım desemde içten içe bunaldigim zamanlar oluyor sana yansıtmamak için uğraştım ama olmadı. Tekrarı olmayacak affet dedi :)

Inşallah buna inancım tam zaten :) sevdiğini çok belli eden bi yapısı yok zaten ama yanyana hiç sorun yaşamadık :) bi de ilişki çok hızlı ilerledi bizde :) daha tanisali 1 yıl olmadı bile :)

ben evlendiğim gün tam 11 ay olmuştu tanışalı :) 3 ayda evlilk kararı almıştık 7. ayda süreç başladı. süreye takılma doğru insanı bulunca o kadar net hissediyorsun ki ben eşimle ilk çıkmaya başladığmızda anlamıştım onun beni bir ömür mutlu edeceğini. o yüzden sen tamamdır diyorsan eğer seni çok rahatsız eden bir huyu yoksa tereddüt etme ama sana şuan rahatsızlık veren bir huyu varsada bitirmek içn tereddüt etme çünkü zamanla hiçbirşey düzelmşyor eşimden önce 5 yıllık bir ilşkimi bitirdim iyikide bitirmişim eğer evlenseydim o beni üzen sorunlar değişmicekti ömür boyu üzecekti. bunu farkedip bitirdim. büyük sorunları görmezden gelme rahatsız eden huyları değişir diye düşünme sakın eğer onlara katlanabileceksen devam :)

Bizde öyle 3 ayda evlenme teklifi aldım şubatta Isteme - söz oldu nisan da nişan allah izin verirse ağustosta da düğün olacak inşallah :) doğru insan inanıyorum şu an düğünden kaynaklı sıkıntı yaşıyor ister istemez farklı yollardan bana yansıyor. Ben su an 800 km uzaktayim ondan ve evimizle tek başına ugrasmak zorunda kalıyor daha geçen gün eşyalar geldi. Adam da haklı sürekli arayıp 3 lü koltuğu nereye koycaz masa nerde dursun diye beni aramak durumunda kalıyor bunaldi

hmm.. senin kararlı olduğunu anlamış
sende güzel konuşmuşsun
tedbiri baştan almak lazım

Bence seni kendinden soğutmak için yapıyor benim başıma da gelmişti biraz zaman ver kendine çok sık mesaj atma arama sorma sende ona soğuk davran ki kıymetini bilsin başka türlü anlamaz

Bence seni kendinden soğutmak için yapıyor benim başıma da gelmişti biraz zaman ver kendine çok sık mesaj atma arama sorma sende ona soğuk davran ki kıymetini bilsin başka türlü anlamaz

Fikriniz için teşekkür ederim :) ama nişanlım beni seviyor bende onu soğutmak gibi bi durum söz konusu değil konuştuk ve anlaştık zaten sıkıntımız kalmadı

düğün zaten başlı başına bir stres canım ya allah kolaylık versin zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…