değersiz hissediyorum

Teşekkür ederim konuştuk hatasını anladı ve affettirdi kendini :)

Yok bu sefer anladı çünkü hep alttan alırdım bu sefer almadım ve noluyoruz diye afalladi :) hatasını farketti ve benim de gidebileceğimi anladı :)

evetttt tavrı başta koymak çok önemli....ben kv ve kp konusunda yapmadım bunu ve çok pişmanım...bu nokta da aklınızda olsun

evetttt tavrı başta koymak çok önemli....ben kv ve kp konusunda yapmadım bunu ve çok pişmanım...bu nokta da aklınızda olsun

Kayinvalidem yok zaten :) kayinpederim de vur ensesine al lokmasini tarzında biri :) çok şükür o konularda bir sorun yok

Açıkça oturup konuşmalısın
Baktın hala kaile almıyor ,yol ver gitsin
Değişeceğini sanıyorsan yanılıyorsun

uzgunum ama bu adamla evlenirsen ayni evde yasayan 2 yabanci olduk diye konu acarsin erkekler evlendikten sonra degisiyor nisanlin simdiden cok soguk umursamaz tavirlar sergiliyormus isin cok zor hersey sevgi demek degildir biz bayanlar burda hata yapiyoruz atiyorum nisanlimla bole bole sorunlarim var ama cok seviyorum diyoruz evleniyoruz evlenince o sorunlar kat ve kat buyuyor isin icinden cikamicak hal aliyor.biz bu erkekleri niye bukadar cok seviyoruz ki adam sizi uzuyor kendimizi mutsuz etmekten baska ise yaramiyor sevgimiz.birakin o sizi sevsin size saygi duysun evlilikte sevgi saygi olmadimi cok uzulursunuz.

Fikriniz için teşekkür ederim :) ama nişanlım beni seviyor :) konuştuk sorunumuz halloldu.

Fikriniz için teşekkür ederim :) ama nişanlım beni seviyor :) konuştuk sorunumuz halloldu.

ah canim benim insallah gercekten anlamistir hatasini ve duzeltir kendini onu iyi gozlemle yarin oburgun gene olmasin simdi kaybetme korkusundan geri adim atmis ama evlenince o korkudan eser kalmiyo.dilerim mutlu olursunuz.

evlenince bu tavırlar çarpı 3 olacak iyi düşün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evlenince bu tavırlar çarpı 3 olacak iyi düşün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz onu biliyorum çünkü huyu böyle değil 2 aydır böyleydi. Düğünden kaynaklı sıkıntılarımız var ondan böyle:) konuştuk düzelttik teşekkür ederim 😍

Nişanlızın ve sizin burcunuz nedir? Belki neye neden sinirlendiğini anlayabilirseniz daha sorunsuz geçer ilişkiniz 😉

Nişanlızın ve sizin burcunuz nedir? Belki neye neden sinirlendiğini anlayabilirseniz daha sorunsuz geçer ilişkiniz 😉

Nişanlım kova burcu çok gerçekçi ben yengeç burcuyum duygusal bir yapım var. Nişanlıma göre çok hayal kuruyorum :) ama konuşup hallettik sorunumuzu

bu adam şimdiden seni böyle cepte görüp düşüncelerini kaale almıyor evlendikten sonra nasıl olur hiç düşündün mü

Nişanlım kova burcu çok gerçekçi ben yengeç burcuyum duygusal bir yapım var. Nişanlıma göre çok hayal kuruyorum :) ama konuşup hallettik sorunumuzu

Düzelttiğinize çok sevindim, kovalar özgürlüklerine düşkün olurlar evlenmeyi düşünüyorsa gerçekten çok seviyordur sizi ama gene de fazla kısıtlanmak kararlarına müdahale edilmesi onu sinirlendirebilir, yengeçlerin duygusallığı değil fakat bağımlılık derecesinde sevgisi kovayı bazen boğabilir, kovalar sevgilerini pek belli etmezler yengeçler için de bu durum soğukluk gibi algılanır ve rahatsız edici olabilir 😉

Evet aynen bizi tarif ettiniz :) ama daha 3 aylıkken ilişkimiz evlenme teklifi aldım :) kararlara müdahale etmem de keşke bana sorsaydin dediğim çok olur :) yanyana sevgisini belli ederde uzaktayken edemiyor bende niye sevmiyor triplerine neden oluyor :)

Aradığı insanın siz olduğuna inanmışsa vazgeçmez sizden ama genelde kendisi isterse sevecen ve ilgili olur, ne yazık ki ilgi beklediğiniz zamanlarda soğuk olabilir, buna alışmak durumundasınız, arkadaş veya aile ortamından çok kopmayın evlenince, nişanlınız da muhtemelen mantıklı kararlar verir çünkü en zeki burçlardandır, ama kararlarını sizinle paylaşmayı öğrenirse mis gibi geçinip gidersiniz 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…