- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Fikriniz için sağolun :) ama biz konuşup hallettik :) baştan beri böyle olsa bu ilişkiyi surdurmezdim zaten ama son zamanlarda böyleydi ve toparladik :)
Evlilik öncesi stres herkeste olur. Sizde de vardır eminim. Ama bu, sevdiğin insana hakaret etme boyutuna gelmemeli. Belki öfke patlaması yaşadı anlık olarak, ama yine de gönlünüzü almayı bilmeli. Yapılan en büyük hata: evlenince düzelir diye düşünmek maalesef. Şu anda kaybetme korkusu olmayan, en ağır lafları söyleyebilen, kavga sonrası sakinleşince bile iğneleyici lafları söylemeye devam eden bir adam maalesef evlenip aynı eve girmenin rahatlığı ile daha da rahat bir şekilde bunları size yaşatır. "Evlilik öncesi kavga ederdik ama evlendik mutluyuz" diyenlerin ve "evlilik öncesi çok kavga ederdik, hata yaptım evlenerek" diyenlerin aynı sebeplerden dolayı kavga ettiklerini sanmıyorum. Yani kavganın sebebi ve telafisinin mümkün olamayacağı sonuçlar doğurabilmesine dikkat etmek lazım.
Şu anda ayrılmak istemiyor olabilirsiniz ama bilin ki evlenip aynı eve girdikten, düzeni kurduktan sonra ayrılmak-boşanmak çooook çok daha zor. İyice düşünün ve açık açık konuşun.
sizin adınıza sevindiminş tekrar başa sarmaz sevdiceğiniz
Yok bu sefer anladı çünkü hep alttan alırdım bu sefer almadım ve noluyoruz diye afalladi :) hatasını farketti ve benim de gidebileceğimi anladı :)
evetttt tavrı başta koymak çok önemli....ben kv ve kp konusunda yapmadım bunu ve çok pişmanım...bu nokta da aklınızda olsun
Açıkça oturup konuşmalısın
Baktın hala kaile almıyor ,yol ver gitsin
Değişeceğini sanıyorsan yanılıyorsun
uzgunum ama bu adamla evlenirsen ayni evde yasayan 2 yabanci olduk diye konu acarsin erkekler evlendikten sonra degisiyor nisanlin simdiden cok soguk umursamaz tavirlar sergiliyormus isin cok zor hersey sevgi demek degildir biz bayanlar burda hata yapiyoruz atiyorum nisanlimla bole bole sorunlarim var ama cok seviyorum diyoruz evleniyoruz evlenince o sorunlar kat ve kat buyuyor isin icinden cikamicak hal aliyor.biz bu erkekleri niye bukadar cok seviyoruz ki adam sizi uzuyor kendimizi mutsuz etmekten baska ise yaramiyor sevgimiz.birakin o sizi sevsin size saygi duysun evlilikte sevgi saygi olmadimi cok uzulursunuz.
Fikriniz için teşekkür ederim :) ama nişanlım beni seviyor :) konuştuk sorunumuz halloldu.
evlenince bu tavırlar çarpı 3 olacak iyi düşün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
Nişanlızın ve sizin burcunuz nedir? Belki neye neden sinirlendiğini anlayabilirseniz daha sorunsuz geçer ilişkiniz 😉
bu adam şimdiden seni böyle cepte görüp düşüncelerini kaale almıyor evlendikten sonra nasıl olur hiç düşündün mü
Nişanlım kova burcu çok gerçekçi ben yengeç burcuyum duygusal bir yapım var. Nişanlıma göre çok hayal kuruyorum :) ama konuşup hallettik sorunumuzu
Hep böyle değildi :) konuştuk düzelttik teşekkür ederim 😍
Düzelttiğinize çok sevindim, kovalar özgürlüklerine düşkün olurlar evlenmeyi düşünüyorsa gerçekten çok seviyordur sizi ama gene de fazla kısıtlanmak kararlarına müdahale edilmesi onu sinirlendirebilir, yengeçlerin duygusallığı değil fakat bağımlılık derecesinde sevgisi kovayı bazen boğabilir, kovalar sevgilerini pek belli etmezler yengeçler için de bu durum soğukluk gibi algılanır ve rahatsız edici olabilir 😉
Evet aynen bizi tarif ettiniz :) ama daha 3 aylıkken ilişkimiz evlenme teklifi aldım :) kararlara müdahale etmem de keşke bana sorsaydin dediğim çok olur :) yanyana sevgisini belli ederde uzaktayken edemiyor bende niye sevmiyor triplerine neden oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?