- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Aynı Abi'm ve yengem :)) yengeme diyorum bırak bu adamı bırakmıyor bir ömür nasıl yaşayacaksa onunla.. Abimde kova burcu ben bilirim havasında geri adım atmaz vss.. Ama siz konuşup halletmişsiniz :)) bu güzel bir habertabiiki.. Allah mutlu Mesut eder inşallah
Çok inatçıdır ama normalde bana inat yapmiyordu pek :) son zamanlarda is guc fazla geldi bi de borç harç biraz bana yansıttı :) ama şimdi düzeldi şükür
Amin inşallah :)
Olabilir aslında kim stres yapmaz ki.. Borcun içinde.. Hele erkekler daha çok yapar :) konuşarak düzelmeyecek şey yok gerçekten :))
Arada sevgi saygı varsa gerçekten konuşarak halledilmeyecek şey yok :)
Evet haklısın :)) bugünleri hep kötü torpillere denk geliyorum korkuyorum biz de böyle olurmuşuz diye..eşimde kızar hep okuma bunları der.. Çok üstüme gelmez ama okumamı istemiyor
Haklı aslında çünkü kötü şeyleri okudukça bilinç altimiza yerleştiriyoruz herseye şüpheyle yaklaşıyoruz. Sanki hiç bir ilişki mutlu değilmiş herkes aldatıyor ya da aldatılıyor gibi geliyor ilişkilere evliliğe kötü yansıyor. Allah sasirtmasin kimseleri
Evet aynen öyle... Biride çıkıp ben çoook mutluyum şöyle hayatım var böyle evliliğim yazmıyor :)) bende yazmam nazar değer diye kötü torpilleri okudukça kocamı bi kez daha seviyorum :) allahım ben nasıl kulmuşumda onu bana verdin diye düşünürüm :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Bende çok korkarım nazardan. Azıcık aşım kaygısız başım olsun yeter :)
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
Evet aynen öyle... Biride çıkıp ben çoook mutluyum şöyle hayatım var böyle evliliğim yazmıyor :)) bende yazmam nazar değer diye kötü torpilleri okudukça kocamı bi kez daha seviyorum :) allahım ben nasıl kulmuşumda onu bana verdin diye düşünürüm :)
Bu zamana kadar cok evlilik gordum etrafımda. Sana diyeceğim tek sey boyle gelmis boyle gider. Evlenince düzeltirim
Diye bekliyorsan maalesefbu sekilde kabullenip evlen evleneceksen.
Böyle gelmemişti 2 aylık bi olaydı benim sıkıntım derdimi anlattım ne kadar üzüldüğümü anladı düzelttik teşekkür ederim yine de :)
Valla bacım ben aynı o dedigim gibi cooook mutluyum. Kv mı cok seviyorum gorumcelerimi de zaten biri en yakın arkadasım,esim ailemi de eni de el üstünde tutar. Düğünde denekte ne dediysem oldu. 1 yasında kızım da var. Maşallah de bak :)) ama burası derdi olanlarım yeri olduğu icin tutup da hava atar gibi oyle bi topik açamayız demi :)) bide ben nazara cok inanıyorum. Ne saman dışarıya iyi birşey desem bi küslük cikiyor. O yüzden maşallah maşallah diyim kendime :)
Ay iyi bari yaaa cok sevindim. Bende adamın huyu o sandim. Ohhh iyi bari mutlu son :)
Valla bacım ben aynı o dedigim gibi cooook mutluyum. Kv mı cok seviyorum gorumcelerimi de zaten biri en yakın arkadasım,esim ailemi de eni de el üstünde tutar. Düğünde denekte ne dediysem oldu. 1 yasında kızım da var. Maşallah de bak :)) ama burası derdi olanlarım yeri olduğu icin tutup da hava atar gibi oyle bi topik açamayız demi :)) bide ben nazara cok inanıyorum. Ne saman dışarıya iyi birşey desem bi küslük cikiyor. O yüzden maşallah maşallah diyim kendime :)
Aramızda çok mesafe var bizim 800 km kadar yanyanayken bi sıkıntımız yok çünkü ben onu görünce herseyi unutuyorum. Ama uzaktayken kendimi anlatmaya çalıştığım da beni dinlemiyor. Ya işim var diyip telefonu kapatıyor ya da sinirleniyorum diyip yazdıklarıma cevap vermiyor
canım yazdıklarını görünce evlenmeden önce eşimin geldi direk aklıma. bizimde 400 km kadr vardı aramızda doğru düzgün görüşemşiyorduk yakınken hiç sıkıntı yoktu ama uzaktayken değer verdiğini sevdiğini hissettiremiyordu bende hep sorun yapıyordum yeterince sevmiyor heralde diye. hep arasın gelmeye çalışsın falan istiyordum ama sanki o benm kadar istemiyordu bunları. sonra evlendik ( iyiki evlenmişiz) harika bir eş oldu. yani demem o ki eğer yanındayken sorununuz yoksa gerisi aşılır evlennce bak zaten az kalmış düğüne de :)
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
bu yapıdaki adamdan ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa bu huyları evlendikten sonra kat kat kötüye gittiğinde boşanmak gibi bir niyetiniz belirebilir .... yanılmayı çok isterim ama adamın sizi önemsemediği , kulaktan tuttuğu ortada ki daha nişanlısınız...evlenince ağız açtırmaz size bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?