değersiz hissediyorum

Çok inatçıdır ama normalde bana inat yapmiyordu pek :) son zamanlarda is guc fazla geldi bi de borç harç biraz bana yansıttı :) ama şimdi düzeldi şükür
Amin inşallah :)

Çok inatçıdır ama normalde bana inat yapmiyordu pek :) son zamanlarda is guc fazla geldi bi de borç harç biraz bana yansıttı :) ama şimdi düzeldi şükür
Amin inşallah :)

Olabilir aslında kim stres yapmaz ki.. Borcun içinde.. Hele erkekler daha çok yapar :) konuşarak düzelmeyecek şey yok gerçekten :))

Arada sevgi saygı varsa gerçekten konuşarak halledilmeyecek şey yok :)

Evet haklısın :)) bugünleri hep kötü torpillere denk geliyorum korkuyorum biz de böyle olurmuşuz diye.. eşimde kızar hep okuma bunları der.. Çok üstüme gelmez ama okumamı istemiyor

Evet haklısın :)) bugünleri hep kötü torpillere denk geliyorum korkuyorum biz de böyle olurmuşuz diye.. eşimde kızar hep okuma bunları der.. Çok üstüme gelmez ama okumamı istemiyor

Haklı aslında çünkü kötü şeyleri okudukça bilinç altimiza yerleştiriyoruz herseye şüpheyle yaklaşıyoruz. Sanki hiç bir ilişki mutlu değilmiş herkes aldatıyor ya da aldatılıyor gibi geliyor ilişkilere evliliğe kötü yansıyor. Allah sasirtmasin kimseleri

Evet aynen öyle... Biride çıkıp ben çoook mutluyum şöyle hayatım var böyle evliliğim yazmıyor :)) bende yazmam nazar değer diye kötü torpilleri okudukça kocamı bi kez daha seviyorum :) allahım ben nasıl kulmuşumda onu bana verdin diye düşünürüm :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım. Bende çok korkarım nazardan. Azıcık aşım kaygısız başım olsun yeter :)

Bu zamana kadar cok evlilik gordum etrafımda. Sana diyeceğim tek sey boyle gelmis boyle gider. Evlenince düzeltirim
Diye bekliyorsan maalesef bu sekilde kabullenip evlen evleneceksen.

Valla bacım ben aynı o dedigim gibi cooook mutluyum. Kv mı cok seviyorum gorumcelerimi de zaten biri en yakın arkadasım,esim ailemi de eni de el üstünde tutar. Düğünde denekte ne dediysem oldu. 1 yasında kızım da var. Maşallah de bak :)) ama burası derdi olanlarım yeri olduğu icin tutup da hava atar gibi oyle bi topik açamayız demi :)) bide ben nazara cok inanıyorum. Ne saman dışarıya iyi birşey desem bi küslük cikiyor. O yüzden maşallah maşallah diyim kendime :)

Bu zamana kadar cok evlilik gordum etrafımda. Sana diyeceğim tek sey boyle gelmis boyle gider. Evlenince düzeltirim
Diye bekliyorsan maalesef bu sekilde kabullenip evlen evleneceksen.

Böyle gelmemişti 2 aylık bi olaydı benim sıkıntım derdimi anlattım ne kadar üzüldüğümü anladı düzelttik teşekkür ederim yine de :)

Maşallah hem evliliğinize hem bebeginize :) Rabbim bana da öyle bir evlilik nasip etsin :)

Ay iyi bari yaaa cok sevindim. Bende adamın huyu o sandim. Ohhh iyi bari mutlu son :)

Allah a şükür ki huyu değildi o yüzden panikledim bende. Her zaman el üstünde tutardi son zamanlarda Asabi oldu ama düğün arifesinde olunca borçtan harçtan bunalmis :) anladı derdimi de allahım bozmasin dilimi isirayim da :)

Üçlüyelim...maşallah berakallah sübhanallah ...:)) bende yenen senin gibiyim.. İlişkiler duygular bölümüne o yüzden tipik açtım bak :)) orada konuşalım diye :)) dert bölümünde konuşursak hanımlar bize kızabilir :)) nazar hatır zaten :)) herkes buna iman etmeli şekerim:)

canım yazdıklarını görünce evlenmeden önce eşimin geldi direk aklıma. bizimde 400 km kadr vardı aramızda doğru düzgün görüşemşiyorduk yakınken hiç sıkıntı yoktu ama uzaktayken değer verdiğini sevdiğini hissettiremiyordu bende hep sorun yapıyordum yeterince sevmiyor heralde diye. hep arasın gelmeye çalışsın falan istiyordum ama sanki o benm kadar istemiyordu bunları. sonra evlendik ( iyiki evlenmişiz) harika bir eş oldu. yani demem o ki eğer yanındayken sorununuz yoksa gerisi aşılır evlennce bak zaten az kalmış düğüne de :)

Inşallah buna inancım tam zaten :) sevdiğini çok belli eden bi yapısı yok zaten ama yanyana hiç sorun yaşamadık :) bi de ilişki çok hızlı ilerledi bizde :) daha tanisali 1 yıl olmadı bile :)

bu yapıdaki adamdan ayrılmak gibi bir niyetiniz yoksa bu huyları evlendikten sonra kat kat kötüye gittiğinde boşanmak gibi bir niyetiniz belirebilir .... yanılmayı çok isterim ama adamın sizi önemsemediği , kulaktan tuttuğu ortada ki daha nişanlısınız...evlenince ağız açtırmaz size bence....

Fikriniz için sağolun :) ama biz konuşup hallettik :) baştan beri böyle olsa bu ilişkiyi surdurmezdim zaten ama son zamanlarda böyleydi ve toparladik :)

Evlilik öncesi stres herkeste olur. Sizde de vardır eminim. Ama bu, sevdiğin insana hakaret etme boyutuna gelmemeli. Belki öfke patlaması yaşadı anlık olarak, ama yine de gönlünüzü almayı bilmeli. Yapılan en büyük hata: evlenince düzelir diye düşünmek maalesef. Şu anda kaybetme korkusu olmayan, en ağır lafları söyleyebilen, kavga sonrası sakinleşince bile iğneleyici lafları söylemeye devam eden bir adam maalesef evlenip aynı eve girmenin rahatlığı ile daha da rahat bir şekilde bunları size yaşatır. "Evlilik öncesi kavga ederdik ama evlendik mutluyuz" diyenlerin ve "evlilik öncesi çok kavga ederdik, hata yaptım evlenerek" diyenlerin aynı sebeplerden dolayı kavga ettiklerini sanmıyorum. Yani kavganın sebebi ve telafisinin mümkün olamayacağı sonuçlar doğurabilmesine dikkat etmek lazım.

Şu anda ayrılmak istemiyor olabilirsiniz ama bilin ki evlenip aynı eve girdikten, düzeni kurduktan sonra ayrılmak-boşanmak çooook çok daha zor. İyice düşünün ve açık açık konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…