degersiz hıssedıyorum

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
18
35
mrb bn yenı evlıyım kendımı cok degersız hıssedıyorum kocam var ama sankı yokmus gııb ben onunla evlenmeden arkamda bı dag gıbı olacagını hıssettım ama yok varlıgını hıssedeemıyorum benı gercekten sevmedıgını dusunuyorum tartısmalarda benı cok kırıyo ornek bı kere yemek yapmıcam bugun dedım bana senın yemegınemı kaldım dedı ya bunun gıı bı suru benı cok uzuuyo cok suan bıle tutamıyorum goz yaslarımı ben bunun ıcınmı evlendım yaa ne saygı ne sevgı hayatımı mahvettı zor bosanırım gıbı aılemde ztn arkamda degıl yemı edıyorum kendımı cok yanlız hıssedıyorum kımsem yok kımsen nedenbana bunu hıısedıyo ınsan hıcmı karısına deger vermez sevmez bugun gorumcem geldı benı ustu kapalı tehdıt ettı annem yanlız degıl arkasında cok oglu torunları var bılmem ne yanı ona bısey dıyemezsın flan fılan kaynanmla aynı evde yasıyoruzben evde ykkken odamı karıstırıyo yakaladım dolabımı fln kapıyı kılıtleyıp cıkıyorum artık soylemıs gorumceme oda neden kılıtlıyon sen ıyıce azıttın ben kadını bısey calmakla suclamıyorum kı aklıma bıle oylebısey gelmez kondurmam kımseye ama neden kurcalıyo anlamıyorum ayıp ayıp sonra esıme soyledım ablan benı tedıt edıyo dıye yok aılesı var bılmem ne dogru soyluyo soylerler dedı ya boyle bısey varmı ben annesıne naptımkı bana laf soylıekler bırak soylesınler gectım esım hıc mı sesını cıkartmıcak boyle bsey yok neden evlendıkı ya anlamıyorum neden bız kadınlar u durumdayız nedenn nedenn benım gıbı cok vardır ama bıze yazık edıyolar uzulmek ıcın mı evlenıyoruz sevılmek sayılmak ıstıyorum cok mu

Eşinle flört sevgililik dönemlerin olmadı mı.o zaman da mı böyleydi

Görücü usulü mu evlendin yoksa tanışarak mı evlenmeden önce az çok belli eder kendini

Bazen insanlar kaderini kendi yapiyor. Cnm benim kaynanayla ayni evde yasanir mi basta hayat toz pembe geliyor herseyi kabul ediyorsunuz. Kimse ayni evde mutlu degildir. Esinde buyuk bir ihtimal evde buyuk oldugu icin sana karsi mesafeli. Tek cozum ayri ev

Eşinle flört sevgililik dönemlerin olmadı mı.o zaman da mı böyleydi
oldu
Görücü usulü mu evlendin yoksa tanışarak mı evlenmeden önce az çok belli eder kendini
sevgılıydık vardı mesela ıcyerı carsıda ben de cıktıgım zmn goruselım fln derdım hep ısım var fn derdı o zmnda uzuluyordum 5 dkda olsa sevgılsını gormek ıstememı hep ıs hep ıs bahane ederdı

Biz kadınlar neden böyle durumlara düşüyoruz biliyor musun ; konu evlilik olunca pabuçsuz koştuğumuz için
Ne işin var kayınvalide ile aynı evde
Ne işin var sana değer vermeyen bir hödükle
Ailem arkamda değil diye yazmışsın neden değiller
Ve tabi senin işin gücün var mı, çalışıyor musun

o zmnda cok sevıldıgımı hıssedtmıyordum aslında ama ayrılmak ıstedım sevgılyken kac defa nısanlıyken nısan attım 3 defa ama hep ayrılmak ıstemıyordu

basta kabul ettım deger gorururum dıye es demek namus demek dıye dusunuyorum daha bı duskun olur sandım uyok ya yok. ayrıca kaynanayla evet hata yaptım fakat ayrılırız bellı bı sure benı tercıh eder dedım oda yok annesı on planda hep ama bosanmaya karsı aılem o yuzden ama boyle gıderse kendıme hayat surmucem benı sevmeyen deger vermeyen saymayan bırıne hayatımı feda etmıcem cok kararlıyım artık en ufak hatasına bakar

esım kabul etmıyo ama en sonunda dıcem o zmn onunla yasamaya devam et kararlı bı sekılde bosanıcam artık 24 yasındayım daha hayatımın en guzel gunlerını zıyan ettırmıcem benı sevmeyen bırıne

Bugün yemek yapmıcam, cümlesinden sonra karşılığında ne denmesini bekliyorsunuz?

Hayır sizi dışarı yemeğe götürmeyeceği belli, zaten evlenmeden önce umrunda değilmişsiniz. Ben senin yemeğine muhtacım demeyeceği de belli anası da aynı evde çünkü siz yapmıyorsanız o yapar.

Sizi sevmeyen ve saymayan insanlarla evlendiğinizde sonuç böyle oluyor yapacak bir şey yok. Ailenizle aranızı düzeltmeye çalışın en azından gitmekle korkutursunuz da çok bunaldığınızda gidecek bir yeriniz olur. Şimdiye kadar o kadar yüzük atıp ayrılmayı da su yolu yapmışssınız o yüzden ayrılmakla tehdit ederseniz işe yaramaz.

o zmnda cok sevıldıgımı hıssedtmıyordum aslında ama ayrılmak ıstedım sevgılyken kac defa nısanlıyken nısan attım 3 defa ama hep ayrılmak ıstemıyordu
Madem yeni evlisin bu durumda bence hemen çocuk yapma çünkü çocuk olunca daha kötü olabilir canım

bır ben hastaydım yemek yapmıcam ıkıncıısıde ben yemek yapmazsam esım aksam yemegıne gelmez tehdıt etmem asla ben bı gece bıle kocamı yanlız bırakıp annemde kalmadım ben bu evden cıkarsam bır daha donmem bosanırım bunaldıgımda kalcak yer dıye bısey yok bejım ıcın temellı bıtırırım

Nişanlıyken ayrılacağım deyip gerçekten bir defa sözünüzde durup ayrılsaydınız ve sevginizle tehdit etseydiniz bak böyle davranmaya devam edersen seninle evlenmem diye, şu sorunların çoğunu yaşamazdınız. O yüzden kocanızı asla yalnız bırakmamakta övünülecek bir durum yok, değer görmediğiniz birinin her daim yanında olmak işkence gibidir o kadar.

Arada bir ailenize gitseydiniz ve arkanızda destekleri olmasa bile varmış gibi gösterseydiniz evdeki saçma sapan olaylara maruz kalmazdınız, sözünüz geçerdi aa arkasında ailesi var derlerdi, ister dolabını kilitler ister kilitlemez. Temelli bitiririm falan diye o yüzden bol keseden sallamayın önce ailenize kabul ettirin bu durumu.

eeee arkadaşım bela geliyorum demiş:

bıze yazık edıyolar uzulmek ıcın mı evlenıyoruz sevılmek sayılmak ıstıyorum cok mu
size ve sizin gibi kadınlara kimse yazık etmiyor, seçtiğiniz kaderi yaşıyorsunuz
kendin demişsin alıntısı yukarıda sevildiğini hissetmiyorsan niye evlendin güzel kardeşim? kafana silah mı dayadılar?
evliliği matah bir şey mi sanıyorsunuz? alt tarafı belediyeye gidip ben bu adamla aynı evde yaşayacağım diyorsunuz.
adam seni daha sevgiliyken iplememiş, sinyallerini vermiş, sen de almışsın, sevgiliyken ayrılmışsın, nişanlıyken 3 kez nişan atmışsın. e daha ne?
bir musibet bin nasihatten yeğdir, şimdi kendi ettiğini çekiyorsun.
suç kocanda değil, sende.
her şey gözünün önündeymiş. sevilmek sayılmak istiyorsan evli olduğu kadına yemek yapan, cinsel ihtiyacını gören, evini temizleyen kadın gözüyle bakan adamla evlenmeyecektin.
kocanın sana bakışı bu, üzgünüm bu kadar doğrudan ve sert konuşmak istemezdim ama isteklerinle evlendiğin adam uyumsuz ya isteklerinden vazgeçeceksin ya da kocadan.

başta yapılmış yanlışların sonuçlarını yaşıyorsun şuan için denecek başka söze gerek yok oturup düşünüp kararını ver 3 kez nişan atıp neden evlendin ki adamla hadi evlendin annesiyle bir niye oturdun hadi hepsi olmuş geri nasıl normale döner hayat.. bunu düşünmelisin eşinin değişeceğini düşünüyor musun? bunlara bakarak değerlendirmeni yap mutlaka ne kadar oldu evleneli ve ve eşin kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…