degersiz hıssedıyorum

Böyle bir şey yok okurken acınızı o kadar çok net hissettim ki, inanın bende ağladım. ALLAH yardımcınız olsun

Bu insanlar sizi cok eziyor sessiz kalırsanız da ezmeye devam edecekler.Aynı sekilde kocanızda dahil.Anlamadıgım bir ego bir artislik var bazı kocalarda.Susarsanız bu artar.Sessiz kalmayın.Flört döneminde de böyleymiş neden o zaman bırakmadınız ki?

Üzüldüm senin adına tabikide kitle bunda ayıp ya da yadırganacak brşey yok özeliniz olmayacak mı..

temelli bitiririm diyorsunuz bunu başta neden yapmamışdınız? nişanlıyken 3 kere ayrılıp barışmışsınız onunda ayağı yer almış. tavrınızı o zaman koyacaktınız

Kendini hic bi sekilde ezdirme anlat karistiriyor de kimsenin yaptigini saklama esin sana nasil davraniyorsa sende ona oyle davran ve ailen arkanda degilse birikim yap herseyi garantiye al eltin vs gorumcen oyle dediginde sende bende yanliz degilim agzindan cikani kulagin duysun gibi seyler soyle Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…