- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
-
İçimde bi burukluk oldu belki herşey yolunda gitseydi adam olsaydı biz de hala beraber olabilirdik diye.
Mezunum iş arıyorum kendi alanımdanProfilinizde ev hanımı yazıyor, siz çalışmıyor musunuz?
Evet ama malesef sürekli geçmiş günlere takılı kalan bi insanım.. o benim üstüme kaç kızla konuştuMesele tam da bu: Adam degilmis!
Su anda sizde mutlu bir iliski icinde olsaniz umrunuzda olmazdi. Siz kendinizi mutlu etmeye odaklanin
Valla hiç gerçekleşmeyecekmiş gibi geliyo bana ama hadi hayırlısıErkek kuzenim kız arkadaşına evlenme teklifi ettiğinde nasıl ağlamıştım . Onun mutluluğuna değil kendi mutsuzluğuma , yarı yolda bırakıldığıma . 4 5 ay sonra pırlanta gibi bir adamdan evlenme teklifi aldım . Hayattaki en büyük şansım eşim. Bazen bazı şeyler gecikiyorsa daha güzeli olacağı için.
Erkek arkadaşıma dair paylaşımları olmuyo kendilerini atıyolar bende şimdi muhabbet ettiğim biri silmedim duruyoParayı bulan işi kuran yada atanan her zaman değişiyor Takip etmeyin ortak arkadaşınızıda silin üzülürsünüz hayat bu birtek sizin başınıza gelmiyor yalnız değilsiniz
Bana da öyle geliyordu. Sanki şu koca dünyada bir ben sevilmeyi hak etmiyorum diyordum.Valla hiç gerçekleşmeyecekmiş gibi geliyo bana ama hadi hayırlısı
Ne biliyim ya kendimi gerçekten değersiz hissediyorum. Bi kerede bana yapılsın şöyle şeyler çok mu yani. Yok hep değer vermeyen kullanıp atan tipler bana gelirBana da öyle geliyordu. Sanki şu koca dünyada bir ben sevilmeyi hak etmiyorum diyordum.
Ataninca değişti miGeçen günlerde bi konu açmıştım. Eski sevglimin hep zor anlarında yanındaydım ama atanınca (yani parayı bulunca) değişti ve ayrıldık biçok şey daha oldu ama kısaca böyleydi. Biz birlikteyken arkadaşlarıyla tanışmıştım ve arkadaşlarının sevgilileriyle bi tanesiyle takipleşiyoruz sosyal medyadan hala. Şimdi gördüm evlilik teklifi etmiş kıza. İçimde bi burukluk oldu belki herşey yolunda gitseydi adam olsaydı biz de hala beraber olabilirdik diye. Bana o kadar değer vermedi diye (bu çiftte sürekli ayrılıp barışan insanlardı) bu çocukta atandı ama sevgisinde değişiklik olmamış demekki neden hep bana denk geliyo diye üzülüyorum. Özlenecek biri değil bana yaptıkları affedilebilir şeyler değil ama evlilik hayalleri kurardık neden bu kadar değişti diyorum. Onu değilde beraber geçirdiğimiz eski günleri özlüyorum. Bilmiyorum ya çok buruğum anladınız siz beni bi garibim yani.
Galiba o da atanmış birini istiyo ben alttan alttan onu anladımAtaninca değişti mihiç güleceğim yoktu görende piyango vurdu sanır. Altı üstü gecimlik ücret kazaniyo bu kadar basit bı değişimde sizi satan insan için kendinizi uzmemelisiniz siz daha gönlü geniş insanlara layiksiniz böyle düşünün
Evet ama malesef sürekli geçmiş günlere takılı kalan bi insanım.. o benim üstüme kaç kızla konuştu
Geçer inşallah bu günleriniz . Hayatınıza birilerini dahil ederken daha seçici olmayı deneyin bir deNe biliyim ya kendimi gerçekten değersiz hissediyorum. Bi kerede bana yapılsın şöyle şeyler çok mu yani. Yok hep değer vermeyen kullanıp atan tipler bana gelir
Bunların hepsini biliyorum aslında herşeyin farkındayım ama uygulayamiyorum sanırım psikolojik destek olmadan düzelemeyeceğimEskiden bende öyleydim. Sonra neyi fark ettim biliyormusun? Ben o insanlari kafaya takarken onlarin zerre umrunda degilim. Yani onlar dönüp bir kere "Ya bu kiz bana iyi davrandi bende haksizlik ettim/canini yaktim" demedi..bu ne demek oluyor? Gecmisimin icine etmisler, bugünümü mesgul ediyorlar ve gelecegimdede bu devam edecek, ama o insanlar hayatlarina o sirada devam ediyor. Tipki o eski sevgilin gibi. Bak kac kizlarlan görüsmüs. Simdi asıl soru: Bu kisi sence bugününe ve gelecegine deger mi?
İnşallah saolunGeçer inşallah bu günleriniz . Hayatınıza birilerini dahil ederken daha seçici olmayı deneyin bir de
O kadar basit bı kafa yapısı varmış işte. Sevme kriteri memurluk adamınGaliba o da atanmış birini istiyo ben alttan alttan onu anladım
Rahat geçinebilmek ve para. Ben mezunum iş arıyorum bana derdi ki sen çalışmasan bile bişey olmaz derdi ama değişti. Aileside bu konuda akıl veriyor farkındayım. Ya hiçbi şekilde elde tutulur yanı yok ama işte geçirdiğimiz günleri özlüyorum sadeceO kadar basit bı kafa yapısı varmış işte. Sevme kriteri memurluk adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?