Değersiz hissetmek

tubikom

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
259
236
18
37
Merhabalar.Çok dert etmesem de bu durumu sağlam bir düşüş yaşadım ekonomik açıdan.toparlamaya çalışıyorum ve bu süreçte biriyle tesadüfen tanışma yaşandı.37 yaşındayım o da 37.ikimizde boşandık benim çocuğum yok onunsa 9 yaşımda bir oğlu var.
Çok ilgili bir baba.ikinci görüşmemizde benimle çok ilgiliydi fakat eve davet etmesi hemen beni soğuttu.uzun bir süre görüşmedim hep görüşmek istedi erteledim.bu arada başka birine kaydı gönlü galiba story attı durdu bi instagramdan.yine konuşuyorduk ama soğudu belli ki.onun iş yerine çok yakın olduğum bir gün yanıma gelmedi başka bi yere gitti.
Yanımda bi kadın aradı panikle açtı nerede olduğunu vs söyledi bu da beni itti.
Sonraki buluşmamızda beraber havuz spa falan yaptık aynı sitede yaşıyoruz çünkü.beni çok beğenmediğini hissettim sanki aöa yine evine davet etti tabi.bu arada davetlere icabet etmedim.
Bir diğer soğutan durum da mal paylaşımı sebebiyle eski eşiyle yaşananlar kısmında kadının arkasından sinirle söylediklerinden hoşlanmadım.ortak evlerini satmaya çalışıyorlar vs.
Hanımlar şu an görüşmüyoruz fakat ben kendimi berbat hissettim.yanımda başka kadına bakarken de yakaladım.
Yani iyi tarafları da eğlenmeyi gezmeyi seviyor ben de severim.sevecen ve kibar.çok da anlaşıyoruz aslında.
Ararsa bir kez daha görüşmeli mi yoksa olmaz mı bu iş

konuyu da okudum da başlığa istinaden bir şeyler yazmak istedim.
sanirim çalışıyorsunuz
maddi durumunuz nasıl?
kariyerinizde memnun musunuz?
hobileriniz var mı?
kendime yatırım bu dediğiniz şeyler var mı (mesela terapi seanslari masaj belki vs )

değersiz hissetmenizin nedeni bir erkek değil.
aksine zaten hissettiklerini sen ötürü bu adamlara bu kadar prim veriyorsunuz.
tutanacak bir şey arıyorsunuz sizi daha da yükselteceğine inandığınız, hissettiginiz aşk hoşlanti vs değil bence

Yani iyi tarafları da eğlenmeyi gezmeyi seviyor ben de severim.sevecen ve kibar.çok da anlaşıyoruz aslında.
Ararsa bir kez daha görüşmeli mi yoksa olmaz mı bu iş

Eglenmeyi gezmeyi hepimiz seviyoruz.sevecen ve kibar tarafi baska kadinlara bakmasi mi yoksa eks esin arkasindan saymasi mi? Basiniza bela ariyorsunuz galiba. Daha secici olun lütfen bundan sonra. Hala görüsmeli mi demeniz bile korkunc

Yani eve davet etmesi yaşlar gereği bana çok tuhaf gelmedi. Eve gidince illa sevişeceksin başka yolu yok diye bir şey yok.
Ama karşınızdaki kişi çok sağlam pabuç gibi değil, belli ki bütün ihtimalleri değerlendiriyor. Yani siz olmazsanız başkası olur onun için çok önemli değil gibi. Sizin yanınızdayken bile başkasına bakıyorsa sizi önemsemiyordur heralde.
Eski eşinin arkasından konuşması da cabası.
Mantığınızla düşünürseniz kendinizi berbat hissetmeniz için bir sebep yok. Çünkü bu kişiden pek bir yol olmaz gibi.

Maddi durumum çok statüm düştü diyebilirim.başka bir ilçeden kendi evime taşınmam gerekti.aracımı sattım.
Kendime yatırım yapıyorum yl yapıyorum.düzenli spor yaparım.masaja geçen hafta gittim.hissettiğim evet bi tutunacak dal olması

ay ben herkesi eve çağırıyorum
iflah olmaz bir eşofman bağımlısı domestik bir kadın olduğum için
demek gelmeyenler bunun için gelmiyormus

Bende bunu hissettim.eşinin yaptığı da korkunç ama tepki de berbattı

Size böyle hissettiren bir adamla ne goruseceksiniz Allah aşkına. 37 yaşında eminim fıstık gibi bir hanimefendisiniz. Lütfen size kendinizi iyi hissettiren arkadaşlıklar edinin. Bu saatden sonra böyle ne istediğini bilmez adamlara vaktinizi harcamayın.

ama ilişkiler tutunacaginiz dallar değil daha çok ortaklık yapacağınız bir şirket gibidirler.
hayatınızın şirketi.
herkesi şirketinize ortak eder misiniz ?
hayatınıza ortak etmeye çalışıyorsunuz?

madem kendinize yatırım konusunda yeterli görüyorsunuz kendinizi , o halde nedir bu değersizlik hissinin sebebi ?
terapi almayı düşündunuz mu ?

Aslında yazarken cevabı kendiniz vermişsiniz. DEĞERSİZ hissettiren biriyle birliktek olmak ister misiniz? Üstelik belli ki güvende vermemiş. Bir insanın geçmişinde yer etmiş arkadaş partnerle ilgili söylemlerini ben önemserim. O konuda da bence sınıfta kalmış gözüküyor. Karar sizin

İlk davet veya ikinci davet veya üçüncü ev davetinde Eve gidilince kesin sevisme amaçlı davet edildiğini düşünürum ben

Ya sürekli bi dokunma sarılma çabası.sürekli tenin çok güzel vs.amaç sevişmek yani
ya dini değerleriniz varsa onu bilemem, onu es geçerek yorum yapıyorum
zaten beğendiğimiz insanlara dokunmak sarılmak sevişmek isteriz.
siz bu adamla bunu istemediniz mi ? bunu istemediğiniz birini (bu hoslanmanin çok temel bir belirtisi) neden tuttunuz hayatınızda mesela ?

Bende bunu hissettim.eşinin yaptığı da korkunç ama tepki de berbattı
Ya sürekli bi dokunma sarılma çabası.sürekli tenin çok güzel vs.amaç sevişmek yani
Şimdi sizin zor zamanınıza geldiği için kendinizi yalnız hissedip bu adamı istemiş olabilirsiniz. Adamın amacı belli gibi, sizle olmazsa başkasıyla adam takılmak istiyor.
Zaten normal bir zamanınıza gelse böyle birini siz de istemezdiniz heralde. O yüzden bu yaştan sonra böyleleri için üzülmek yerine yola devam edip sıradakiii deyin

Karşıma kimse çıkmıyor
dinle ilgisi yok her buluştuğum adamla sevişemem.bi şeyler hissetmeliyim tanımalıyım.ikinci defa gördüğüm adamla sevişmem

Çok yalnızım çünkü.yalnızlığı severim ama biri de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…