Değersiz hissetmek

Çok yeni bi ilişkiylen hatta tanıma aşamasında bitti.tutmadım.sevişmek istesem de hemen olmaz

ikinci defa gördüğünüz adamdan bir çok beklentiniz oluşmuş ama bu doğal mi ?
Çok beklenti mi ya ben sadece sevilmek istedim ama sadece sevişmelik istendim.bu da beni üzdü.adamla evlenelim demedim.güzel bi ilişki istedim olmayınca da üzüldüm

Sizin zaten bu kişiye içiniz pek ısınmamış gibi.Sırf karşınıza henüz başka biri çıkmadı diye içiniz ısınmadıysa eğer denemek zorunda hissetmeyin kendinizi

olmaz değil olmasın bence,ben boşanmış insanlara asla önyargılı yaklaşmıyorum çok doğal bir süreç hatta benimde evliliğim bitecek gibi ama tecrübeyle sabit iki taraftan biri yüzde yüz değil tabi istisnalar var ama bi taraf kesinlikle ciddi sıkıntılı çıkıyor,bir evliliği bitirmek hiç kolay değil ama bazen bazı insanlar o kadar çok zorluyorki o kadar sorunlu oluyorki mecburen ayrılıyorsunuz,sıkıntı çıkartan bu bey ise sizde mutlu olamazsınız muhtemelen,sorunlu tipler herkesin hayatını mahfediyor bu da sorunlu bir tip gibi

Çok beklenti mi ya ben sadece sevilmek istedim ama sadece sevişmelik istendim.bu da beni üzdü.adamla evlenelim demedim.güzel bi ilişki istedim olmayınca da üzüldüm
iki kere gördüğünüz biri tarafından (sizin taniminiz) sevilmek gibi koskoca bir şeyi istemek bana çok makul gelmiyor,
farklı bakıyoruz hayata belliki
umarım istediğiniz gibi bir ilişki bulursunuz.

iki kere gördüğünüz biri tarafından (sizin taniminiz) sevilmek gibi koskoca bir şeyi istemek bana çok makul gelmiyor,
farklı bakıyoruz hayata belliki
umarım istediğiniz gibi bir ilişki bulursunuz.
Ben yanlış bakıyor olabilirim.onu anlamak için açtım zaten konuyu.hemen sevsin demiyorum elbette.tanımaya çalışsın ilgi göstersin.duygusal bişiler olsun.hemen niye tanımadığım adamla sevişeyim.video mu çekecek psikopat mı ne işim var adamın evinde

adamla sevişin demedim ben,
sevişmek istemediğiniz birini muhtemelen begenmemissiniz tutunacak bir dal arıyorsunuz dedim.

Bende boşandım.ya kadın çocuğunu mal için kullanmış aslında yaptığı iğrenç ama söyledikleri de berbattı

Karşıma kimse çıkmıyor

dinle ilgisi yok her buluştuğum adamla sevişemem.bi şeyler hissetmeliyim tanımalıyım.ikinci defa gördüğüm adamla sevişmem
Karşınıza çıkacak fırsatı vermediniz belki de.. biraz kendinize zaman tanisaniz kendinizle başbaşa kalıp duygulariniza yogunlassaniz mesela. Bu arada bosanali ne kadar oldu?

Karşınıza çıkacak fırsatı vermediniz belki de.. biraz kendinize zaman tanisaniz kendinizle başbaşa kalıp duygulariniza yogunlassaniz mesela. Bu arada bosanali ne kadar oldu?
11 yıldır bi ilişki olmadı güzel diyebileceğim arada oldu tabi

Bende boşandım.ya kadın çocuğunu mal için kullanmış aslında yaptığı iğrenç ama söyledikleri de berbattı
Belki de kadın ile konuşmanız olayın iç yüzü bambaşkadır. Bir erkek esinin, eski eşinin, sevgilisinin arkasından olumsuz konusuyorsa o erkek adam değildir. Bence (aynı şey kadınlar içinde geçerli. İnsan bir kere önce kendine sonra yaşadığı güzel anılara saygı duymalı)

Deme deme öyle deme bunun sonu tecavüzü aklamak olur. “O saatte orada ne işi varmış?” “Ee evine gitmeseymiş o zaman?” gibi bir yaklaşıma varıyor bu.
Ayy aman Allahım öyle demek istemedim onlar çirkin düşünceli insanların mide bulandırıcı bahaneleri.
Ben kısaca erkeklere güven olmaz demek istiyorum

Devamlı ev konusunu geçiren bir erkekten hayır geleceğini sanmıyorum açıkcası her fırsatta ev ev ya hu bir bekle yani biraz önem ver tanışmak iste. Kadına çok beklentiniz olmuş diyenleri anlayamadım açıkcası sürekli bana geçelim diyen bir adam kadın doğal olarak değerli hissetmek ister 1-2 hafta görüşülür tanışılır hoşlanır her şeyin bir adabı var bu ne ya hu. Yaşla alakası yok bence bunun tamam liseli ergenler değilsiniz tabiki ama devamlı “bana geçelim mi” lafı çok itici yaş kaç olursa olsun bence bir kadını değersiz hissettirir. Bunun konuştuğu bence başka kişilerde vardır bence görüşmeyi kesin her ilgili baba iyi bir adam olacak diye bir şey yok. Eski eşinin arkasından konuşması pek hoş bir davranış değil.

Sorunun cevabını siz fazlasıyla vermişsiniz zaten.

Bence sen bu adamla vakit geçirerek kendini kendine değersiz hissetirmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…