En güzelinden bir yol veririm. Şakası bile olmaz böyle sözlerin. Dilini keserim valla...Üçbuçuk yıllık erkek arkadaşınız, yeni araba almak için babasını ikna etmeye çalışırken, "İşi değiştiremiyorum, eşi değiştiremiyorum bari arabayı değiştireyim baba" dese ne hissedersiniz? Şaka yapıyor deyip gülüp geçebilir misiniz?
Dipnot: Eş olma gibi bir durum söz konusu değil zaten beyefendi yurtdışına yerleşme hayalleri peşinde en ütopiğinden uzun süredir.
Sen beni değiştiremiyorsan ben seni değiştiriyorum deyin.
Dengesiz mi bu?
inanin, size kendinizi daha degerli hissettirecek birisi cikicak karsiniza insAllah. kendini bulunmaz hint kumasi mi saniyor:/
Siz kendinizi degerli gorun onun da ezmesine izin vermeyin.
hakkinizda hayirlisi olur jnsallah
Peki neden hala berabersiniz? Sonunuz da yokmus?
Genel olarak bir boş boğazlık varsa kendisini değiştirmediğiniz sürece böyle değersiz hissetmeye alışmanız gerekecek.
Ben böyle bir cümle duysam,benden vazgecemeyeceğini ima ediyor dıye düşünürdüm.
Acaba farkında olmadan polyanna'nın istanbul şubesimi olmuşumaahhh bu pembe gözlüklü smıley de pek yakıstı bana
Ben de biraz oyleyim aslinda. Ama son zamanlarda cok alinganim. Bu lafa alinmayacak hatun var mi diye merak ettim acikcasi. Dun onun bayan bi arkadasiyla otururken anlattim aman ne var saka yapmis dedi. Uzaktan hos geliyor tabi kendine soylenmedikce yeterince umrun olmuyor hicbir laf.
O da sanırım teşekkür etmemi falan bekliyordu ben bagirinca sasirdi. Sana her sey yakisir valla bu iyi niyetle bakarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?