• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değersiz Hissetmek

Ee siz şimdi hem değersiz hissettiğiniz için konu açtınız. Bizde o sizi değiştiremiyorsa siz onu değiştirin dedik. Şimdi ütopyalı çocuk değerli oldu sanırım? Anlayamadım pek :KK53:

Şimdi bu manayı cikarabileceginiz ne yazdım allahaskina :) degerlenmedi hala baya sinirliyim.

Bende biraz öyleyim aslında, hangi kadın alınmaz ki vs yazınca savunmaya geçtiniz gibi bir şey hissettim o nedenle öyle yazdım ama aklın yolu bir hala ilk yazdığımda kararlıyım.
3 yıllık bir ilişki de kendi hayalleri uğruna sizi bırakabilecek biri varsa siz onu neden bırakmayasınız.

Asıl kızdığım nokta bunu babasina soyluyor oluşu sanırım. Ha babasi da ne dese begenirsiniz "oglum ben ne yapayim 30 yildir..." (annesini kastediyor)

Yani resmen iki adam ezikötesi bir sohbetin icine girdiler diye benim canım sıkıldı oturdugum yerde. Dunya adil bi yer degil arkadaslar :KK14:

Asıl kızdığım nokta bunu babasina soyluyor oluşu sanırım. Ha babasi da ne dese begenirsiniz "oglum ben ne yapayim 30 yildir..." (annesini kastediyor)

Yani resmen iki adam ezikötesi bir sohbetin icine girdiler diye benim canım sıkıldı oturdugum yerde. Dunya adil bi yer degil arkadaslar :KK14:
Klasik erkek muhabbeti ;) yapamayacakları seyleri konusmaya bayilirlar :KK53:

Bende biraz öyleyim aslında, hangi kadın alınmaz ki vs yazınca savunmaya geçtiniz gibi bir şey hissettim o nedenle öyle yazdım ama aklın yolu bir hala ilk yazdığımda kararlıyım.
3 yıllık bir ilişki de kendi hayalleri uğruna sizi bırakabilecek biri varsa siz onu neden bırakmayasınız.

Mesele bırakmak degil ki zaten. Mesele bir boksörun yere dusunce degil tekrar ayaga kalkamadigi zaman kaybetmesi gibi, tekrar başlamamak mesele :) Fevriyim. Öfkeliyken überfevriyim. Bana göre bitti zaten bir kaç aydır sözümona. Onun cabasiyla duzeliyoruz genelde. Burda vicdan rahatlatiyorum.

Bugün konuşmak istedim. Genelde yapmiyorum. Sinirliyken daha cok kirdigim icin uzak duruyorum. Arkadasiyla avmdeymis iyi dedim kapadim, gel demedim o da gelmedi. Gecen gün biz avmdeydik. Arkadasi gel dedi bi heyecanlandi falan. Iyi dedim ben giderim eve. Tamam sorun cikarmayacaksan gidiyorum dedi ve gitti. Bugün gelmeyince o gun git dedigime pisman oldum mesela aramiz kotu çünkü konusma istegimi nasil umursamaz aklim almiyor.

İki adam ezikötesi sohbetin içine girdi diye ben değersiz hissetmezdim mesela pff tanık olmasam iyiydi diye düşünür, içimden babasına bak oğlunu al derim ama genel tavır önemli tabi. Sinirlenmem için lafın doğrudan bana edilmesi lazım, aynı şekilde kendi saçma sapan "peki, ne kadar mayış alıyo yeni sevgilin? Sigortası var mı?" geyik muhabbetlerimize de bir başka erkeğin tanık olmasını istemem. 10 dakka sonra hiç bir değeri kalmayacak laf bu sonuçta.

Samantha bir süredir seni takipteydim şaşırdım şimdi. Bana cool biri gibi geliyorsun bilmiyorum. Konuna gelince, piyango talihlilerinin eşlerinden ayrılması gibi yurtdışına gidenlerin de geride kalanlarla koptukları bir gerçek. Beraber gidilse de bir süre sonra kopmalar oluyor, ben böyle gözlemledim. Dediği laf da şaka edilemeyecek kadar çirkin bence. Ben kavga ederdim. Sineye çeken kadın da olmaz.

alınmakta haklısınız bence.
fakat sizin degersiz hissedeceginiz bir durum soz konusu degil, kusura bakmayın ama bu onların basitligi ile ilgili.

direkt ayrılmak istemesi anlamına gelmiyor bu yazdıklarınız.
şakalaşırken kullandıkları tabirler günlük isteklerinden ziyade genel olarak düsünce yapılarıyla ilgili.

araba-kadın igrenc benzetmeleri de cok sık yapılır mesela, sıfır kilometre, ikinci el vb.
yazdıklarınızı da biraz buna benzettim,
haddini kesinlikle bildirmelisiniz.

Of ne var bunda degistirmek istesem degistiririm zaten dalgasina diyorum demiyo mu bir de gozlerini devirerek insan kendinden suphe ediyor.

Kesinlikle iki ezik ötesi, aşağılık kompleksinden ölen iki adam. Değiştirmek istese değiştirirmiş=))))))))))))))))))) Hangi organlarımla güldüğümü söylemiyim şimdi=D O kadar tipik "kendini sevmeme, özgüvensiz olma hatta kendinden nefret etme" davranışları ki bunlar...

Yani burada değersiz hisseden biri var kendini evet. O da bu adam. Ha bir de babası.

İki adam ezikötesi sohbetin içine girdi diye ben değersiz hissetmezdim mesela pff tanık olmasam iyiydi diye düşünür, içimden babasına bak oğlunu al derim ama genel tavır önemli tabi. Sinirlenmem için lafın doğrudan bana edilmesi lazım, aynı şekilde kendi saçma sapan "peki, ne kadar mayış alıyo yeni sevgilin? Sigortası var mı?" geyik muhabbetlerimize de bir başka erkeğin tanık olmasını istemem. 10 dakka sonra hiç bir değeri kalmayacak laf bu sonuçta.

Valla tanik olmadim geldi komik birsey gibi anlatti bugun boyle bir dialog gecti aramizda diye.

Samantha bir süredir seni takipteydim şaşırdım şimdi. Bana cool biri gibi geliyorsun bilmiyorum. Konuna gelince, piyango talihlilerinin eşlerinden ayrılması gibi yurtdışına gidenlerin de geride kalanlarla koptukları bir gerçek. Beraber gidilse de bir süre sonra kopmalar oluyor, ben böyle gözlemledim. Dediği laf da şaka edilemeyecek kadar çirkin bence. Ben kavga ederdim. Sineye çeken kadın da olmaz.

O da coollukla karsilamami bekledi heralde ama ben kırıldım. Epeydir de kiriliyorum onarilmiyorum.

Baba oğul karşılıklı şakalaşmışlar...hadi siz şühpeye düştünüz diyelim peki 30 yıllık eşi ne dedi. kesin gülüp geçmiştir ve emin ol birbirlerine çok bağlı bir çifttir. Böyle şeyleri sorun yapmak yerine gülerek benim değiştircek arabam olmadığına göre seni değiştireyim derdim:KK45: hayatı kendimize zehir ediyoruz:KK51:

Back
X