- 18 Ocak 2018
- 3.146
- 8.784
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
-
Sen gecimsiz degilsin maalesef erkek arkadasin senin kadar ozverili degil bu iliski icin anlattigin kadariylaMerhaba herkese, arkadaşlar direkt konuya gireyim bana yardımcı olursanız sevinirim. Sevgilimle çok fazla görüşme imkanımız olmuyor iş çıkışları 1 2 saat oturup kahve falan içiyoruz o kadar. Bugün yarım gün boşluğumuz var. İse öğleden sonra gideceğiz. Bunu öğrendikten sonra çok sevindim. Öğleden sonra 13.30'a kadar vaktimiz olacak diye. Sinemaya gidemiyorduk bir süredir kendi dedi sabah seansları da olabilir gidebiliriz diye ya da kahvaltıya gideriz diye konuşmuştuk. Akşam arkadaşıyla buluşacaktı ona sadece dedim ki akşam çok içme sabah uyuyakalırsın buluşacağız.
Sonra mesaj attım sabah için. İşte buluşacağı arkadaşıyla tartışmış onu anlattı, kendi kiziyordu anlatirken ama ben de ozellikle bir laf etmedim sonra arkadasima oyle deme der diye çünkü eski bir arkadasi. engelledim her yerden dedi. Bunlar daha önce de tartışıp.bir süre konusmamislardi çocuk buna trip atiyor bazi zamanlar boyle engelledim falan deyince sadece inisli cikisli bir iliskiniz var dedim. Sonra sabahki plan icin bir sey yazmadi uyumak istiyormus cani pek istemiyormus arkadasiyla ilgili konuda da cok sinirliymis saka kaldiramazmis, içtin uyuyakaldın demeyim diye anlatıyormuş zaten. Sonuç olarak görüşemedik ve dün defalarca çok mutluyum ne güzel birlikte vakit geçireceğiz seni özlüyorum falan demiştim. Kendimi şu an salak gibi hissediyorum ve eminim yine ne var sanki uyumak istedim diye huysuzluk ediyorsun diyecek. Ben mi geçimsizim bilmiyorum.
Bence de. Bırak çocuk bir sabah da uyusun ayol.İş cikislari 2 saat kahve içiyorsunuz,sohbet ediyorsunuz desek,haftanin da 5 günü çalıştiginizi düşünsek zaten 10 saat ediyor.
Bence az görüşmüyoruz,ayrıca canı sikkinken geldiğinde sizin gununuzude berbat etme imkanı var.
Yani bir randevu iptal edilmiş,durum sadece buysa biraz abartıyorsunuz sanki.
Bilmiyorum bana da ilk zamanlar tuhaf geliyordu ama öyleler. Arkadaşının değişik fikirleri var daha önce de anlattıklarımı dinlemiyorsun diye tartismislardi, dün de başka bir kriz olmuş aralarında. Benim daha önce çok erkek arkadaşım olmadı çok bilmiyorum onların dünyasını.erkek arkadaşına şaşırdım kızdığı arkadaşı sadece arkadaşı mıydı ne bu tripler? erkeklerin genelde bu tip arkadaşlıkları olmuyor. oluyorsa da ilerisi için senin için sıkıntılı haberin ola.
Yıllardır süregelen bir rutini varmış cuma gecesini kendine ayırıyor, alkol alıyor. O yüzden cumartesi geç kalkıyor kalktığında da başı ağrıyor. Geriye de bir pazar kalıyor. Pazarları da görüşüyoruz ama ikimizin işi de çıkabiliyor. Ne bileyim böyle bir boşluk olusunca ben sevinmiştim ama kendi kendime sevinmişim..Her gün 1-2 saat görüşmek yerine hafta sonunu neden dolu dolu geçirmiyosunuz?
Hayatının merkezine sizi almıyor bu çok açık bence.Yıllardır süregelen bir rutini varmış cuma gecesini kendine ayırıyor, alkol alıyor. O yüzden cumartesi geç kalkıyor kalktığında da başı ağrıyor. Geriye de bir pazar kalıyor. Pazarları da görüşüyoruz ama ikimizin işi de çıkabiliyor. Ne bileyim böyle bir boşluk olusunca ben sevinmiştim ama kendi kendime sevinmişim..
bu duyduğum en saçma şey. değersiz hissetmeniz son derece doğal. sadece onun uygun gördüğü vakitlerde buluşuyorsunuz gibi olmuş. ben olsam rutini şaşırtırım, onun istediği zaman da ben ekerim.Yıllardır süregelen bir rutini varmış cuma gecesini kendine ayırıyor, alkol alıyor. O yüzden cumartesi geç kalkıyor kalktığında da başı ağrıyor. Geriye de bir pazar kalıyor. Pazarları da görüşüyoruz ama ikimizin işi de çıkabiliyor. Ne bileyim böyle bir boşluk olusunca ben sevinmiştim ama kendi kendime sevinmişim..
Asıl buna kızmanız gerek, ne demek her cuma alkol aldığı için, cumartesileri başı ağrıyor görüşmüyoruz. Sizi üzmek istemem ama sizinle görüşmek isteyen biri, kendi der zaten, çok alkol almayayım, cumartesi iyi uyanıp sevgilimle vakit geçirelim diye, çok bencil biri.Yıllardır süregelen bir rutini varmış cuma gecesini kendine ayırıyor, alkol alıyor. O yüzden cumartesi geç kalkıyor kalktığında da başı ağrıyor. Geriye de bir pazar kalıyor. Pazarları da görüşüyoruz ama ikimizin işi de çıkabiliyor. Ne bileyim böyle bir boşluk olusunca ben sevinmiştim ama kendi kendime sevinmişim..
Bir kere cumartesi buluşmuştuk bir tuhaftı uyanamamış gibiydi, içmedim sadece uykusuzum falan dedi ama gerçekten bir daha onun o akşamdan kalmış halini görmemek için cumartesi buluşalım demedim. Cuma gecesi kendini kapatıyormuş her şeye müzik dinleyip alkol alıyormuş. Dinlenme günüymüş. Ben sizin dediğiniz gibi bir şey yapsam huysuz geçimsiz insan oluyorum o iliskinin tolere eden olgun tarafı oluyorbu duyduğum en saçma şey. değersiz hissetmeniz son derece doğal. sadece onun uygun gördüğü vakitlerde buluşuyorsunuz gibi olmuş. ben olsam rutini şaşırtırım, onun istediği zaman da ben ekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?