değersizlik, hiçlik...

kesinlikle böyle düşünüyorum.
ben adamın kimsenin çekmeyeceği sorunlarıyla uğraşıyorum, adam hala özelim derdinde
Kesinlikle sonuçta sizde bir bireysiniz. Annesi babasi belki çekmez derdini. Ama siz sabir ile çekersiniz... Allah kolaylik versin size...

tabii benim durumum çok çok farklı ama
burada geçen gün bir arkadaş yine face olayıyla ilgili bir konu açmıştı
eşi olayı açıklamıştı ve en ufak tepki vermemişti adam
yok özelimi mi karıştırdın bilmem ne diye
normal insan hareketi bu olmalı evlilikte

ben olsam hiç facesine girdiğimi belli etmezdim.
buluştukları gün ve bi kaç detay söyleyip sanki birinden duymuş gibi yapardım.
nerden öğrendiğimi bilmediği için de ödü b.kuna karışırdı.
yani eşime dair bi açık bulduğumda bu taktiği kullanırım hep.
hiç haber kaynağını söylemem, sadece inkar edemeyecek detaylar veririm, eşşek gibi özür diler, oturur.
böyle böyle terbiye etmek lazım bunları.
ama seninki çok ileri gitmiş.
o laflar ne öyle.
çoook ciddi bi özür olmadan yüz verme.
yani diyorumya o laftan sonra dava açardım ben.
eşşek gibi yalvarırsa ancak öyle geri adım atardım.

Boyle boyle terbiye etmek lazim bunlari :-)

çok kötü hissediyorum kızlar...
çok acı çekiyorum. zaten o kadar sorun varken
ama tüm sorunların içinde bu his beni bitiriyor
artık kendime hiç saygı duyamıyorum zaten
Azıcık değişik bir yorum yapıcam , eve arkadaşlarını neden çağıramiyor? Bekar evi olsa ne olacak? Karı kız eve atladıkları taktirde sorun olmamalı? Adam dışarı arkadaşları ile bulussa gene sorun olurdu?
Face veya benzeri sosyal paulaşım alanları gerçekten kişiye özeldir. Benim d eşimden onunda bende ne şifresi vardır nede birbirimizin arkadaşıyız. Ayrı takılarız. Eşimin saçmalıklari oldu evet ama 2-3 gereksiz insan yüzünden evliliğimi asla bozmam.
Erkekler alanlarına girildiğinde tehdit olarak algılayıp haksız olduklarını da bilip üstte çıkmak için feci laflar soyleyebiliyorlar. Ben bunlara bakıp da evimi bırakmam. Burada kadın olmayan değil erkek es olamayan, hir çıkmasın diye yalan söyleyen ve gerçeklikten uzak kelimeler sarf eden bir adam var.
Bosanabilirsin ama iyi düşün! Affet demiyorum ama halledebilir bir durum bu.

Azıcık değişik bir yorum yapıcam , eve arkadaşlarını neden çağıramiyor? Bekar evi olsa ne olacak? Karı kız eve atladıkları taktirde sorun olmamalı? Adam dışarı arkadaşları ile bulussa gene sorun olurdu?
Face veya benzeri sosyal paulaşım alanları gerçekten kişiye özeldir. Benim d eşimden onunda bende ne şifresi vardır nede birbirimizin arkadaşıyız. Ayrı takılarız. Eşimin saçmalıklari oldu evet ama 2-3 gereksiz insan yüzünden evliliğimi asla bozmam.
Erkekler alanlarına girildiğinde tehdit olarak algılayıp haksız olduklarını da bilip üstte çıkmak için feci laflar soyleyebiliyorlar. Ben bunlara bakıp da evimi bırakmam. Burada kadın olmayan değil erkek es olamayan, hir çıkmasın diye yalan söyleyen ve gerçeklikten uzak kelimeler sarf eden bir adam var.
Bosanabilirsin ama iyi düşün! Affet demiyorum ama halledebilir bir durum bu.
evet her ilişkinin dinamiği çok farklıdır doğru. herkeste her evlilikte geçerli kurallar olmayabilir ona da tamam ama o zman tutmayacağı sözü vermemeli, ben arkadaşlarını çağırma dediğimde çağıracağını kendi sebeplerini söylemeli.bilemiyorum.

evet her ilişkinin dinamiği çok farklıdır doğru. herkeste her evlilikte geçerli kurallar olmayabilir ona da tamam ama o zman tutmayacağı sözü vermemeli, ben arkadaşlarını çağırma dediğimde çağıracağını kendi sebeplerini söylemeli.bilemiyorum.
Cagiririm sundan dolayi dese gene hır cikardi. Bunlarin sonu yok ki...

Evden gidin, ya da eve onu almayacagınızı söyleyin. Kaybetme korkusu yok adamda çünkü sizin gitmeyeceğinizi biliyor. Bence kaybetme korkusu yaşatın aklı başına gelsin

Back
X