kızlar mrb
konu açıp açmamakta tereddüt ettim belki canım daha çok yanar ve daha önce yaptıı için olur da kk ya girip konumu düşüncelerimi okur eş demek bile istemediğim şahıs diye. ama kimseye anlatamıyorum yine buraya geldim...
3 yıllık evliyim eşimle şuan görev sebebiyle farklı yerlerdeyiz. bi süre önce yanına gitmiştim şuan yine farklı yerlerdeyiz.en son ayrılırken ondan bir konuda söz istemiştim orada 2 tane samimi arkadaşı var çok da iyi insanlar ama ben yine de eve çağırmamasını tembih etmiştim ev bekar evine dönüyor diye.o da söz verip tamam sen istemiyorsan çağırmam dedi.
bu arada eşim evliliğin başından beri face şifresini hep gizli tutmuştur.hatta nişanlılıktan beri. gerekçesi ise o onun özeliymiş. benimse face kurcalamak vs dışında beni bu kadar ötekileştirmesi, sanki yabancı biriymişim gibi görmesi hep zoruma gitmiştir.
neyse, ben 1 hafta önce falan onun çok sık banka vs işlemlerinde kullandığı bir şifresi vardı onu denedim ve açıldı face hesabı. ona hiç söylemedim.tabii ki yalan değil açar açmaz mesajlarına baktım ve ben şuan bulunduğum şehre döndükten 1 gün sonra o bahsettiğm arkadaşlarını eve çağırmış.ben de ona sordum çağırdın mı arkadaşlarını diye, defalarca hayır dedi.ben yine mesajlarını gördüğümü söylemedim.
sonra dün gece yine hesabına girdim ve 2 tane bayanı arattığını gördüm, aratma geçmişine baktığımda ise defalarca arattığını gördüm. nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz. bunun üzerine artık dayanamadım ve ekran görüntüsünü ona gönderdim.verdiği tepkiye inanamazsınız kızlar, arkasından da arkadaşlarını davet ettiği mesajlaşmanın görüntüsünü gönderdim. bildiğiniz çıldırdı.
bana ettiği hakaretleri şuraya yazamıyorum bile.bana ard arda s...r g....t dedi şoktayım
ben onun özelini nasıl karıştırırmışım
ben sadece diyebildim ki artık tiksintiden, bana verdiğin sözü tutmayıp üstüne yalan söyleyip zerre mahcubiyet duymazken derdin hala Özelin mi senin dedim...
bende azıcık gurur varsa yarın evi boşaltırmışım
ama nerdeymiş
gurursuzmuşum
böyle evlilik istemiyormuş
zehir hafiyemiymişim karı mıymışım belli değilmiş....
dağınık yazdım kızlar kusura bakmayın şuan çok ama çok doluyum
nefret ediyorum ondan
herşeyi yazamadım uzatmamak için
ben onun yüzünden nelere katlanırken bu muameleyi görmeyi hazmedemiyorum
kendimi çok değersiz, paçavra gibi hissediyorum