değersizlik, hiçlik...

Bak kendin demissin kaybetme korkusu yok seni. O zaman senin de onu kaybetmekten korkunun olmamasi lazim. Seni sallamayan bir adama omur boyu yapismaya mi calisacaksin. Yavastan cek elini ayagini gittigi yere kadar. Cabalamiyosa kendini yipratma
önceki konuma göz attığına göre adamın her olayda bana aynı tavrı sergilediğini görmüşsündür canım. ama insan bir noktadan sonra kaldıramıyor artık

ben asıl sorunları şuraya yazsam bu kk da yer yerinden oynar
yani ben burada o kadar dert okudum ama benimki kadar ağırını görmedim
ama insan herşeyi buraya yazamıyor malesef.
zaten asıl o sorunların üzerine bu tavrı görmek beni çileden çıkarttı

Ya neden kendinizden bu kadar ödün veriyorsunuz? Size hiç muamelesi yapan bir adam var karşınızda. Kaybetmekten korkmadığına göre sevmiyorda sizi. Eee daha ne diye duruyorsunuz. Onca çile çekin o size saygı duymasın sevgi göstermesin. Lütfen kendinize yakışanı yapın ve gururlu davranın!!!

evet ben de bazen birilerini merak eder aratırım.ama bu tabi ki onlara bşy hissettiim anlamına gelmez.
aynı şeyi o bana yapsa ben kesinlikle inkar etmem zaten açıklarım durumu, niye baktığımı ..vs.
zaten beni şoke eden asıl şey verdiği tepki oldu
insan hiç mi mahçup olmaz gönül almaya çalışmaz, belki tarzım yanlış olsa bile tutulmamış bir söz, inkar ve yalan var ortada. adam durumdan vazife çıkardı kendine resmen.tepkiye bakar mısın

klasik suç bastıran erkek modu.
keşke başka şekilde ıspatlasaydınız.
haklıyken haksız olmuşunuz.

Ya neden kendinizden bu kadar ödün veriyorsunuz? Size hiç muamelesi yapan bir adam var karşınızda. Kaybetmekten korkmadığına göre sevmiyorda sizi. Eee daha ne diye duruyorsunuz. Onca çile çekin o size saygı duymasın sevgi göstermesin. Lütfen kendinize yakışanı yapın ve gururlu davranın!!!
buraya gelmesine 2 hafta vardı normalde.
2 hafta zamanım var max.
artık ona söylenecek hiçbir lafın anlamı yok.polemiğe girmenin de.
bu haddini aşan lafları yemeli başka yolu yok artık kendi adıma.

klasik suç bastıran erkek modu.
keşke başka şekilde ıspatlasaydınız.
haklıyken haksız olmuşunuz.
tek ispat yolum buydu. ama buraya geldiğinde ona tekrar soracaktım hala inkar ederse bu ne o zaman dicektim planım buydu.
ama zaten öyle de yapsam tepki bu olacaktı.değişen bşy yok yani

onun kusuru yüzünden evlilik birliğinin kurulamaması var diyeyim anlarsınız.
Bu cok onemli
Neden bu hayati kendinize reva goruyorsunuz
Hadi esiniz iyi olsa neyse degmeyecek bir insan
Ayrica sizle o isi yapamayan esiniz o kadinlari face aratip ne yapmayi planliyor tovbe ya rabbim

kızlar mrb
konu açıp açmamakta tereddüt ettim belki canım daha çok yanar ve daha önce yaptıı için olur da kk ya girip konumu düşüncelerimi okur eş demek bile istemediğim şahıs diye. ama kimseye anlatamıyorum yine buraya geldim...
3 yıllık evliyim eşimle şuan görev sebebiyle farklı yerlerdeyiz. bi süre önce yanına gitmiştim şuan yine farklı yerlerdeyiz.en son ayrılırken ondan bir konuda söz istemiştim orada 2 tane samimi arkadaşı var çok da iyi insanlar ama ben yine de eve çağırmamasını tembih etmiştim ev bekar evine dönüyor diye.o da söz verip tamam sen istemiyorsan çağırmam dedi.
bu arada eşim evliliğin başından beri face şifresini hep gizli tutmuştur.hatta nişanlılıktan beri. gerekçesi ise o onun özeliymiş. benimse face kurcalamak vs dışında beni bu kadar ötekileştirmesi, sanki yabancı biriymişim gibi görmesi hep zoruma gitmiştir.
neyse, ben 1 hafta önce falan onun çok sık banka vs işlemlerinde kullandığı bir şifresi vardı onu denedim ve açıldı face hesabı. ona hiç söylemedim.tabii ki yalan değil açar açmaz mesajlarına baktım ve ben şuan bulunduğum şehre döndükten 1 gün sonra o bahsettiğm arkadaşlarını eve çağırmış.ben de ona sordum çağırdın mı arkadaşlarını diye, defalarca hayır dedi.ben yine mesajlarını gördüğümü söylemedim.
sonra dün gece yine hesabına girdim ve 2 tane bayanı arattığını gördüm, aratma geçmişine baktığımda ise defalarca arattığını gördüm. nasıl hissettiğimi tahmin edersiniz. bunun üzerine artık dayanamadım ve ekran görüntüsünü ona gönderdim.verdiği tepkiye inanamazsınız kızlar, arkasından da arkadaşlarını davet ettiği mesajlaşmanın görüntüsünü gönderdim. bildiğiniz çıldırdı.
bana ettiği hakaretleri şuraya yazamıyorum bile.bana ard arda s...r g....t dedi şoktayım
ben onun özelini nasıl karıştırırmışım
ben sadece diyebildim ki artık tiksintiden, bana verdiğin sözü tutmayıp üstüne yalan söyleyip zerre mahcubiyet duymazken derdin hala Özelin mi senin dedim...
bende azıcık gurur varsa yarın evi boşaltırmışım
ama nerdeymiş
gurursuzmuşum
böyle evlilik istemiyormuş
zehir hafiyemiymişim karı mıymışım belli değilmiş....
dağınık yazdım kızlar kusura bakmayın şuan çok ama çok doluyum
nefret ediyorum ondan
herşeyi yazamadım uzatmamak için
ben onun yüzünden nelere katlanırken bu muameleyi görmeyi hazmedemiyorum
kendimi çok değersiz, paçavra gibi hissediyorum
Ben evlilikte özel olduğuna pek inanan birisi değilim. Herkesin tabi ki kendi düşüncesi farklidir. Ama evlilikte tekil kişi olarak özel yoktur. Özel olduğunda sizin gibi bir durumla karşilaşma söz konusu... Belki daha baska neler vardida hep ozel diye geciştirmiş sanirim. Allah sabir versin size hem bencil, hem yalanci insanla uğraşmak çok zor. Bence iliskinizi gozden gecirip dahada yipranmadan kurtulmaya bakin.

Bu cok onemli
Neden bu hayati kendinize reva goruyorsunuz
Hadi esiniz iyi olsa neyse degmeyecek bir insan
Ayrica sizle o isi yapamayan esiniz o kadinlari face aratip ne yapmayi planliyor tovbe ya rabbim
baştan beri diyorum ya hem öyle hem böyle. bu kadar zoruma gitmesinin nedeni ve bu tavrı hazmedemememin nedeni

Ben evlilikte özel olduğuna pek inanan birisi değilim. Herkesin tabi ki kendi düşüncesi farklidir. Ama evlilikte tekil kişi olarak özel yoktur. Özel olduğunda sizin gibi bir durumla karşilaşma söz konusu... Belki daha baska neler vardida hep ozel diye geciştirmiş sanirim. Allah sabir versin size hem bencil, hem yalanci insanla uğraşmak çok zor. Bence iliskinizi gozden gecirip dahada yipranmadan kurtulmaya bakin.
kesinlikle böyle düşünüyorum.
ben adamın kimsenin çekmeyeceği sorunlarıyla uğraşıyorum, adam hala özelim derdinde

Sucluluk psikolojisiyle saldiriya gecmis.hadi ark cagirmis ama o kizlar ne bunu aciklamali.aciklamayip yaptiktan sonra ozelimi niye karistiriyorsun hesap sormali.
Ama aciklayacagi mantikli bir gerekcesi olmadigi icin direk size saldirmis.
Bence blof yap ayrilcam de bu yaptiklarinida msjlarimdan silmeyip delil gostercem de madem zehir hafiyeyim senin aratigin kizlarada ulasacm sen aciklayamiyorsun onlar bir aciklasinlar bakalim de

Sucluluk psikolojisiyle saldiriya gecmis.hadi ark cagirmis ama o kizlar ne bunu aciklamali.aciklamayip yaptiktan sonra ozelimi niye karistiriyorsun hesap sormali.
Ama aciklayacagi mantikli bir gerekcesi olmadigi icin direk size saldirmis.
Bence blof yap ayrilcam de bu yaptiklarinida msjlarimdan silmeyip delil gostercem de madem zehir hafiyeyim senin aratigin kizlarada ulasacm sen aciklayamiyorsun onlar bir aciklasinlar bakalim de
buna bile değmez diye düşünüyorum artık

tek ispat yolum buydu. ama buraya geldiğinde ona tekrar soracaktım hala inkar ederse bu ne o zaman dicektim planım buydu.
ama zaten öyle de yapsam tepki bu olacaktı.değişen bşy yok yani

ben olsam hiç facesine girdiğimi belli etmezdim.
buluştukları gün ve bi kaç detay söyleyip sanki birinden duymuş gibi yapardım.
nerden öğrendiğimi bilmediği için de ödü b.kuna karışırdı.
yani eşime dair bi açık bulduğumda bu taktiği kullanırım hep.
hiç haber kaynağını söylemem, sadece inkar edemeyecek detaylar veririm, eşşek gibi özür diler, oturur.
böyle böyle terbiye etmek lazım bunları.
ama seninki çok ileri gitmiş.
o laflar ne öyle.
çoook ciddi bi özür olmadan yüz verme.
yani diyorumya o laftan sonra dava açardım ben.
deli gibi yalvarırsa ancak öyle geri adım atardım.

Son düzenleme:
Back
X