• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değersizlik mi? Sevgisizlik mi?

papatyagibisin

Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
140
99
98
merhaba arkadaşlar bugün benim doğum günüm en mutlu günlerimden biri olması gerekiyor ama su an tek başıma ağlıyorum...
Kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim...
Doğum günümü annem ve bankalar üye olduğum bazı yerler dışında hiç kimse kutlamadı... Hatırlamadı bile en çok kırgınlığımda kocama bütün gün ondan hber bekledim belki akşama süpriz yapar diye düşündüm sonra saat 7 de işten geldi hala bir şey yok ben belli etmeden yemek hazırladım neyse odaya gittim hala birşey yok ama bir yandan gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi. şimdide kanepede horuldayarak uyuyor... Ben zaten öyle pahalı hediyelerde istemem ki beklediğim içten bi sarılma bi öpücük iki güzel söz bu yani...
Ama o da yok...
Kendimi hiç bu kadar değersiz, sevgisiz, bir hiç gibi hissetmemiştim... Sadece paylaşmak istedim uzun olduysa kusura bakmayın...

bir kaç gün öncesinde telefonunda hatırlatma vardı onu gördüm unuttuğunu sanmıyorum en çok o acıtıyor ya canımı...

Böyle birşeyi hemen hemen evli bir çok bayan yaşıyor ama olay karşısında bir bayan gözüyle bakmamamız gerekiyor bence erkekler çünkü bizim kadar önemsemiyor hediye gün bunlar onlar için üzülmeye sebep bile olmuyor. Kadın Mutlu olmak istiyorsa erkeği bu konuda düzeltme çabasına girmektense kendi organize etmeli sonrada basına kakmalı :)) onlar bizi üzeceğine biz onları üzelim :KK76: doğum günün kutlu olsun umarım seneye daha güzel bir kutlamayla karşılaşırsın :KK8:

Ben de doğum günümü çok önemserim. Hayal kırıklığı yaşamamak için de bunu baştan söyledim yani neyi unutursan unut ama doğum günümü asla dedim. Bana dert olacağına ona dert olsun. Bu arada doğum günün kutlu olsun Allah uzun hayırlı ömür nasip etsin.

Böyle birşeyi hemen hemen evli bir çok bayan yaşıyor ama olay karşısında bir bayan gözüyle bakmamamız gerekiyor bence erkekler çünkü bizim kadar önemsemiyor hediye gün bunlar onlar için üzülmeye sebep bile olmuyor. Kadın Mutlu olmak istiyorsa erkeği bu konuda düzeltme çabasına girmektense kendi organize etmeli sonrada basına kakmalı :)) onlar bizi üzeceğine biz onları üzelim :KK76: doğum günün kutlu olsun umarım seneye daha güzel bir kutlamayla karşılaşırsın :KK8:
Belkide haklısın... bu evli 3. Doğum günm ve öenm verdiğimi bilir... Ama ne bileyim belki diyorum hamilelik alınganlığı yapıyorum sonra diyorum ki ben öle hediyeler değil sadece hatırlanmak istiyorumm

Ben de doğum günümü çok önemserim. Hayal kırıklığı yaşamamak için de bunu baştan söyledim yani neyi unutursan unut ama doğum günümü asla dedim. Bana dert olacağına ona dert olsun. Bu arada doğum günün kutlu olsun Allah uzun hayırlı ömür nasip etsin.
ilk senemizde de buna benzer bir şey yaşamıştık ordan biliyor değer verdğimi bildiği halde böyle yapması daha kötü benim için... İyi dileklerin için çok teşekkürler

Belkide haklısın... bu evli 3. Doğum günm ve öenm verdiğimi bilir... Ama ne bileyim belki diyorum hamilelik alınganlığı yapıyorum sonra diyorum ki ben öle hediyeler değil sadece hatırlanmak istiyorumm
Kesinlikle haklısın bir bayan gözüyle baktığında ki bayanlar nazik narin bekliyoruz işte küçük bir şey ama keşke onlarda bizi birazcık anlasa yinede sıkma canını kendini rahatlat bak bebeğine çok az kalmış onu düşün zaten bi kucağına alacaksın sonra tüm beklentilerin yarıya düşecek öyle derler :)

Unutmuş olabilir.Git elinle itekle uyandır.Deki bugün benim doğum günüm iyiki doğdum kalk git bi pasta al bende çay demliyimde yiyip içelim de olsun bitsin.Ben bu hayatta bir kere doğum günü kutlamasını hiç söylemeden sadece bekledim.UNUTULDU.O yüzden ohooo doğum günüm gelmeden 1 ay başlarım sevgilime pastam meyveli olcak canım çikolatalı yemiyorum aklında bulunsun yani,geçen bunu beğendim alabilirsin şimdiden doğum günü hediyesi sayarım diye.Gerekirse emrivaki yaparım ama katiyyen o doğum günümü yok saydırmam.YAPILACAK.Süpriz filan bekleyenler hep üzüldü zaten onu çözdüm ben.O yüzden o taraklarda bezim yok.Söylerim yapılır.TEMİZ.

Ma kadınlar güldür çiçektir, para onlarda, alsinlar kendilerine pasta....şaka bi yana doğum günün kutlu olsun.Valla benimki de hatirlamiyo.Hafta içi çalişiyo hatirlamamiştir yani.Üzülme ya amaan tek derdin bu olsun

Mutlu yıllaaaaaar:KK19:
Bence dayanın ve yarın olunca eşinizle tartışmadan konuşun bugun konuşmayın ki bahane bulamadım, yarında ööle bir konuşma yapın ki (tartışarak değil) ömrü billah aklından çıkmasın doğum gününüz:) ama üzülmeyin bu kadar erkekler bizim kadar düşünceli değil malesef

arkadaşlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim...
Biraz önce uyandı ağladığımı farketti sordu konuştuk falan telefonında ayın 10 diye kayıtlıymış o yarın sanıyormuş neyse çıktı pasta falan aldı tatlıya bağladık anlayacanız... Ama bana ders oldu bir daha susup beklemek yok :)))

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun sevdiklerini le nice mutlu senelere insallah.
Kocaniz sanırım unutmuş eve çok üzücü birşey sizde keşke ipucu falan verseydiniz ben mesela doğum gunume 1 hafta kala geri sayım yaparım sikiysa unutsunnnn :D

Back
X