Senin takıldığın yerler abaza yuvası. Ne bekliyordun ki?Kizlar cinsel obje miyim ben neden butun erkekler boyle yaklasiyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik
Bana gelenlerin hepsi ayni bende sorun var galibaEsimi sanaldan tanidim, ama kriterler iki tarafta da yüksekticogu erkek sadece hizli cinsel iliski pesinde internette..iyileri bulmak daha zor.daha secici ol. Engelleme buttonu kullan istedigin kadar
Bana gelenlerin hepsi ayni bende sorun var galiba
Instagram ve bir dertlesme uygulamasi var oradan.Yok istatistik yapsak 1 düzgün erkege 50 öküz gelir heralde. Nerden tanisiyorsun ki?
Nerde insta abazası var topluyorsun başına, ondan.Kizlar cinsel obje miyim ben neden butun erkekler boyle yaklasiyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik
Anlamiyorum ki once iyi davraniyorlar sonra sadece yakinlasmaya calisiyorlarRainy her yazana cevap verirsen olmaz bakacaksın takip ettiklerine çevresine konuşma şekline zaten kendini belli eder bir şekilde yaşında küçük değil anlarsın illa
Buluştun mu peki o iki çocuktan biriyleAnlamiyorum ki once iyi davraniyorlar sonra sadece yakinlasmaya calisiyorlar
Yok daha bulusmadikBuluştun mu peki o iki çocuktan biriyle
Ben akillanmicam galibaTatlım sana hep anlatıyoruz sen hala aynı yoldasın ama
Sen nasil tanistin erkek arkadasinlaBuluştun mu peki o iki çocuktan biriyle
Bu değersizlik hissin aileden, yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor. Maddi gücün varsa psikoloğa git veya imkanın yoksa da youtube da psikologların videolarını izle. Sorun erkekler değil sorun senin içinde tamamenBen akillanmicam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?