Hep yakinlasmaya calisiyorlar baskada muhabbet yokNe dediler yine
Çikolatandan bir tadımlık ver sende ne olacak:) bi bakmışsın deli divane olmuslarHep yakinlasmaya calisiyorlar baskada muhabbet yok
Benim olmazlarÇikolatandan bir tadımlık ver sende ne olacak:) bi bakmışsın deli divane olmuslar
Güzelim ver demiyorum :) göstermekten zarar gelmezBenim olmazlar
OlmazzzGüzelim ver demiyorum :) göstermekten zarar gelmez
Benim reelde sevdiğim beğendiğim biriydi aynı şehir ilçedeydim yani ama uzaktan uzaktan izlerdim aynı bölgede karsilasinca hep yıllar sonra o beni buldu mesaj attı öyle başladı konuşmaSen nasil tanistin erkek arkadasinla
Aa ne guzelllBenim reelde sevdiğim beğendiğim biriydi aynı şehir ilçedeydim yani ama uzaktan uzaktan izlerdim aynı bölgede karsilasinca hep yıllar sonra o beni buldu mesaj attı öyle başladı konuşma
Kizlar cinsel obje miyim ben neden butun erkekler boyle yaklasiyor. Kendimi degersiz hissediyorum artik
Haklisin galiba. Her seferinde umit ediyorum belki olur diyeAlbert Einstein’a atfedilen bir söz vardır
“Delilik, Aynı Şeyi Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemektir”
Biraz gerçek dünyaya dönseniz fena olmaz. Kimse yüzünü görmediği, duygusal paylaşımı olmayan bir kadına sevgi beslemez.
Öğrenmek için daha kaç kişiyle deneyeceksiniz?
O zaman dışarı çık çürüyecen dijital ortamda.Olmazzz
Daha güzelleri senin olsun ama lütfen bir 2 kişi cinsel yönde konu açtı diye değersizlik hissine bürünme , konuşuyorsan konuş ama baştan ağırlığını koy hemen öyle konulara giren biriyse ve bundan rahatsızlık duyuyorsan engelle geç yeni insanlar tanıAa ne guzelllsevindim canim
Tamam canimDaha güzelleri senin olsun ama lütfen bir 2 kişi cinsel yönde konu açtı diye değersizlik hissine bürünme , konuşuyorsan konuş ama baştan ağırlığını koy hemen öyle konulara giren biriyse ve bundan rahatsızlık duyuyorsan engelle geç yeni insanlar tanı
Haklisin galiba. Her seferinde umit ediyorum belki olur diye
Bende ekleme yapayımDaha güzelleri senin olsun ama lütfen bir 2 kişi cinsel yönde konu açtı diye değersizlik hissine bürünme , konuşuyorsan konuş ama baştan ağırlığını koy hemen öyle konulara giren biriyse ve bundan rahatsızlık duyuyorsan engelle geç yeni insanlar tanı
Rainyy resmen saldın beniTamam canim
Seni neden saliyim hak verdim sanaRainyy resmen saldın benibeni değil cinsellikten rahatsız oluyorsan direkt o tarz konuya giren erkekleri sal
Instagram ve bir dertlesme uygulamasi var oradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?