- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
- Konu Sahibi aquamarinea
-
Aman romantik olmasin.
Bi de komedi. Birebir valla hararetle tavsiyemdir. Kaliteli komediler izleyin, mizah kitapları okuyunKatiliyorum spor filmlerini tavsiye ederim . Kasli adamlar cogunlukta, kadinlar yok gibi.
Bi de komedi. Birebir valla hararetle tavsiyemdir. Kaliteli komediler izleyin, mizah kitapları okuyun
Hadi ordan kimse benim kadar şansiz olamaz. Kısmetsiz kedi , bahtsiz bir bedeviyim beninsanlarla ugrasmaktan yoruldum.
Cikolata yesene. Cikolata mutluluk hormonu salgilatiyormus. Bir de film izle. Aman romantik olmasin. Insanlari da yok say kitaplar en iyi dost bak. Elestirmezler kirmazlar. Terketmezler.
Kendinizi bu kadar eziklemeyin.gorunseniz ne olacak ne kadar kalabalik o kadar bas agrisi.
Gerektigi yerde hayir derseniz far edilirsiniz evetten daha etki birakicidir hayir.
Kişisel gelişim kitapları okumuşsunuz zaten de.. Sanki biraz sizin elinizde.
Önce kendiniz için değerli olun. Kendi gözünüze iyi hoş gelin.
Herkes illa zayıf olacak değil ama zayıflamakla da özgüveninizi arttırabilirsiniz. Hem beden hem ruh sağlığınız iyiye gidecektir.
Bir insan kendine değer vermezse kimse ona değer vermez ben bunu bilir bunu söylerim
Önce kilo vermekle başlayın. Siz kendinizi sevmezseniz başkaları nasıl neden sevsin. İradenizi kullanın. Ardından yeteneklerinizi keşfedip üzerine eğilin. Deneyin. Dil eğitimi, dikiş nakış kursu, entrüman kursu, yemek kursu, kitap yazma, anlatım vs bir konuda iyi olduğunuzda söz hakkınız olacak saygınlık ve kalabalıkta bunun peşinden grlecek, bunformül hiç şaşmaz.
öncelikle biraz genelin aksine konuşacağım ama kişisel fikrimdir, uzman filan değilim o nedenle dikkate almayabilirsiniz.
kişisel gelişim kitaplarını hatrı sayılır oranda okudum. ve sonuç fos! çünkü o kitaplar hep o kişinin, o yazarın "kendi" başarı öyküsüne dayanıyordu. yani "bakın ben böyle yaptım, siz de böyle yapın o zaman olur" gibi.
buna katılmıyorum işte ben. her insan farklıdır ve her insan başka türlü başaracaktır.
gelelim şu diğer insanlar mevzusuna. çevremde sevilen, dert anlatılan, sosyal meclislere çağırılan biriyim. ama inanın bana hepsinin bir takım nedenleri vardır. yani hiç kimse tam olarak karşılıksız sevdiğinden filan değildir. öyle bir dünya yok zaten.
sizi karşılıksız sevecek olanlar sadece aile üyeleriniz. hatta daha da detaya inersek, anneniz! gerisini boşverin.
Öncelikle kilolu olmanıza takılmayın tabiki fit bir vücut hepimiz için özguven kaynağı olur ama kilolu olmanız sizi eksik yapmaz ve bence etrafınızdaki insanlar yanlıs sizi gerçekten seven gerçk dostları bulmaya çalışin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?