Değersizlik

Yanlış anlamayın ama ben bunu kiloya bağlıyorum çünkü çok kilolu dönemimde ben de kendimi böyle hissediyordum,bir sürü arkadaşım olmasına rağmen ,biraz kilo verip yüzüm gözüm açılınca daha girişken,kendine güvenli oldum.
Bence çikolataya şuna buna sarılmak yerine spor yapın,insanın özgüvenini yerine getiriyor,kendini daha iyi hissediyorsun,kesinlikle tavsiyem .
Yarın yapın farkı hissedeceğinizi düşünüyorum,hırsınızı öfkenizi sporla atın

etrafina gülücukler sacan bir insan olmak zorunda degilsinizki..siz boyle biriyseniz boylesinizdir.kimse kimseyi mutlu etmek icin degismek zorunda degil.once siz kendinize deger verin.o zaman insanlarin ne dusundugunu onemsemezsiniz.siz özelsiniz tipki herkez gibi..kendinizi sevin degistirmek istediklerinizi kendiniz icin degistirin baskalari icin degil..bir uyenin dedigi gibi spor yapin kilolarinizdan rahatsizsaniz vermeye calisin.ama kendi mutlulugunuz icin yapin bunu..umarim en kisa surede bu dusuncelerden kurtulur etrafa daha olumlu ve mutlu düsuncelerle bakarsiniz..

Haklısınız zaten başıma ne geldiyse kilodan geldi.Sıkı bir düzene gireceğim İnşallah.

Etrafa sürekli gülücükler saçan kişiler daha çok tercih ediliyor. Kendimi çok suratsız buluyorum. Ama değiştirebileceğim bir şey gibi degil yaparsam zaten yapmacık durur.

Teşekkür ederim İnşallah.

Kalabaligin icinde gorunmez olmak birtek sen degilsin o yuzden rahat ol.

Dogru tespit etrafa kakara kikiri yapan ,hareketli kisilikler daha cok cevre yapar birde cok caliskansan yararlanmacilar toplani verir basina .Bir yol gosteremem kelin ilaci olsa once kendine surerdi bu kisilik canim ne yapalim kendimizi eglenceli kisilik mi ilan edelim toyatro mu oynayalim bosversene.

Kendini cok guzel ifade ediyorsun aslinda. Eminim bu sekilde dis cevrene de yaklassan insanlar seni tanidikca gercek seni gormeye baslayacaklar. Oysa sen kabuguna cekilmeyi tercih etmissin. Ozguvenini kendi kendine bitirmissin. Hicbirimiz mukemmel degiliz. Onemli olan eksikliklerinin farkina varmak ve neyi yapabildigini, neyi yapamadigini bilip kendini birseyde gelistirmek. Insan herseyi birden beceremez. Sen yapabildigin birsey de kendini gelistir. O seyde iyi olursan zamanla kendine guvenin de gelisir ve fark edilirsin.
Cok arkadasin olmasi degildir onemli olan. Bir arkadasin olsun ama tam olsun.

Kucuklukten gelen kilo sebepli bir durum siz de farkindasiniz.. ister istemez hareketleriniz tepkileriniz dış gorunusle bağlantılı hale gelmiş..
Maalesef göze hitap etmemek insanı görünmez yapıyor.. fit olmak bakımlı şık olmak insanlarin sizi 1-0 önde görmesine sebep oluyor.. öyle saçma ve yalan bir dunyadayiz ki durum bu..
Ben hep zayiftim 27 yaşıma kadar.. şişman olmayı bilmiyordum ve kilo da alsam aynı seda olacağıma güvenim tamdi.. öyle olmuyormus.. Çünkü çevre buna müsade etmiyor.. sizi silik gördükçe sizde de bişeyler siliniyor.. alginizi degistiriyorlar siz farkında bile olmadan..
Mutlaka kilo verin.. 20 yaşında kilolu olmak ile 30 da kilolu olmak aynı şey değil.. hastaliklar başlıyor.. belim ağrıyor dizlerim agriyor en basiti.. verin kiloları..
Sonra yalan dünyada farklı algilandiginizda bu oyuna katılır mısınız yoksa umrunuzda bile olmaz mı o zaman düşünün..
Ama önce zinciriniz olmuş kiloları verin kırın zinciri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…