değilimdir dimi korkudan gidemiyorum dr a kızlar

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Kızlar bir çok konuda akıl verdiniz çok saolun. Yine düşüncelerinize ihtiyacım var.

Ben 2 temmuzda 3 aylık kornma iğnesi vuruldum kızlar. (bu arada nisanda doğum yaptım ilk adet günüm 2 temmuz). Neyse 1 ay boyunca kanamam durmadı kızlar. Agustos ayının ortalarından sonra bir daha adet falan olmadım.

Eylülün 24 ünde yine iğnemi vuruldum. İğne etkisimidir adet olmamam anlamadım. Göbüşümde çıktı biraz 62 kiloyum boy 1.70 kızlar napcam ben. Hamilemşyim acaba göbek çıktıkça tırsıyorum. Bazen karnmda kıpırtı oluyo acaba diyorum? Rabbim olmayana isteyene versin. Doktorada korkuyorum gitmeye testte almaya korkuyorum pozitif çıkar diye. Sizce hamil olabilir miyim

Canım iğnedendir ,yinede bir test al yap akacak kan damarda durmaz öyle yada böyle sonuç değişmeyecektir

Doktora gitmediğin için tabiki.

Doktora gitmeyi bırak, test dahi almadığın için.
Yani ne denir?

Hamilesin bence. Ben kutumda erkek çocuk hissediyorum.
İnanın bu psikoloji çok berbat bir şey. Ayaklarım gitmiyor. Bebeğim daha küçük bir yenisi hayırlı zamanda gelsin. Tewt alacağım bu gün inşallah.

Bu arada emziriyorsanız ihtimal düşer diye biliyorum

insallah istemediginiz bir sonucla karsilasmazsiniz, korunma ignesi hakkinda bilgi sahibi degilim.

Korunurken hamile kalmak cok siklasti.okudukca tirscam galiba ilerde bu yuzden esler ikisi birden korunmali galiba.

Test yap.Ben hamile oldugunu sanmyiorum.Igne,hap falan kullanma allah askina.Ben d hapla ne kanamalar yasadim.Dengen bozulmustur.Yine de test yap tabi.

Eczaneden test alin korkuyorsunuz anladim ama bu sonucu degistirmezki

Iyi de kanamanız bir ay kesilmeyince Dr gitmeyip bir de üstüne neden ikinci iğneyi oldunuz

Sağlığınıza bir şey olur

Testi vs boşverin acil doktora gidin

Iyi de kanamanız bir ay kesilmeyince Dr gitmeyip bir de üstüne neden ikinci iğneyi oldunuz

Sağlığınıza bir şey olur

Testi vs boşverin acil doktora gidin
Böyle şeyler olabilir diye yazıyordu bende çok önemsemedim açıkçası. Ama sonra adet olmadım hiçç..

Neden test yapmiyosun ayrıca doğumdan sonra kontrole gitmen gerekirdi hamilr olduğunu sanmiyorum iğnenin etkisi de olabilir doğumda sonra adetinde duzensizlik olan çok kişi var ondan da olabilir bnm kuzenim geçen sene eyüzde doğum yaptı 5 ay adet görmedi hiç olabilen şeyler bunlar ama doktor kontrolü sart

burada hamilesin yazınca insanlar ne olacak?
Gidip bir test alsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…