NedenYuh diyorum koca bir yuh yani.
Doktora gitmediğin için tabiki.
İnanın bu psikoloji çok berbat bir şey. Ayaklarım gitmiyor. Bebeğim daha küçük bir yenisi hayırlı zamanda gelsin. Tewt alacağım bu gün inşallah.Doktora gitmediğin için tabiki.
Doktora gitmeyi bırak, test dahi almadığın için.
Yani ne denir?
Hamilesin bence. Ben kutumda erkek çocuk hissediyorum.
Kızlar bir çok konuda akıl verdiniz çok saolun. Yine düşüncelerinize ihtiyacım var.
Ben 2 temmuzda 3 aylık kornma iğnesi vuruldum kızlar. (bu arada nisanda doğum yaptım ilk adet günüm 2 temmuz). Neyse 1 ay boyunca kanamam durmadı kızlar. Agustos ayının ortalarından sonra bir daha adet falan olmadım.
Eylülün 24 ünde yine iğnemi vuruldum. İğne etkisimidir adet olmamam anlamadım. Göbüşümde çıktı biraz 62 kiloyum boy 1.70 kızlar napcam ben. Hamilemşyim acaba göbek çıktıkça tırsıyorum. Bazen karnmda kıpırtı oluyo acaba diyorum? Rabbim olmayana isteyene versin. Doktorada korkuyorum gitmeye testte almaya korkuyorum pozitif çıkar diye. Sizce hamil olabilir miyim
Evet emziriyorum sık sık.Bu arada emziriyorsanız ihtimal düşer diye biliyorum
İnşallah canıminsallah istemediginiz bir sonucla karsilasmazsiniz, korunma ignesi hakkinda bilgi sahibi degilim.
Ne yapmalıyım peki iğne ve hap dışındaTest yap.Ben hamile oldugunu sanmyiorum.Igne,hap falan kullanma allah askina.Ben d hapla ne kanamalar yasadim.Dengen bozulmustur.Yine de test yap tabi.
Off çok haklısınız ama psikolojik bir durum sanırımEczaneden test alin korkuyorsunuz anladim ama bu sonucu degistirmezki
İnşallah canımm bende yaşasam keşke razıyımTest yap.Ben hamile oldugunu sanmyiorum.Igne,hap falan kullanma allah askina.Ben d hapla ne kanamalar yasadim.Dengen bozulmustur.Yine de test yap tabi.
Böyle şeyler olabilir diye yazıyordu bende çok önemsemedim açıkçası. Ama sonra adet olmadım hiçç..Iyi de kanamanız bir ay kesilmeyince Dr gitmeyip bir de üstüne neden ikinci iğneyi oldunuz
Sağlığınıza bir şey olur
Testi vs boşverin acil doktora gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?