Değişen duygular mı? Hormonlardan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır birikim yok. 2 senedir evliyiz asla maaşımın yattığı günü bile sormadı. Para istemez faturaları ben zorla aldım üstüme. Senin kazancın diyor. Diyorum ya sorumluluk alan adam gitti yerine ergen geldi. 1 Aydır benide kendini de işten çıkıcam diye yedi. Ben aileme döndüm. Şimdi de boşanmak için mesaj atıyorum kabul etmiyor. Seviyorum diyor başka bir şey demiyor. İş konusunu açmasını bekliyorum onu da açmıyor.
İyi de siz çalışmasaydınız, o işi bu kadar bırakamazdı. Onu diyorum.

Sizin de huyunuzu biliyor sonuçta. O istemese de elini taşın altına koyacak birisiniz.

Hamile olmana rağmen duygularına yenik düşmemişsin tebrik ederim. Hormonlar normalde gitmeni bile engellerdi emin ol.
Duruşunu bozma inşallah eşin çaba gösterir de bitmez evliliğiniz.

Sorun eşimin işten çıkmayı istemesi daha yeni bir iş buldu ve maaşı iyi bende çalışıyorum ve çok borç var bekarlıktan kalma. İşten çıkarsa geçinemeyiz. Doğum olacak falan. 1 Aydın peşimde işten çıkıcam diye. En sonunda geçen hafta çektim resti geldim ailemin yanına.
Doğrusunu yapmışsın.Doğumuna zaten bişey kalmamış ne demek işten çıkmak.Biraz burnunu sürt bence haklısın ama hormonlarında etkisini unutmamak lazım

Bence eşiniz geçmişinde olumlu profil gösteriyor. Sizden hiç para istemediyse sizin birikiminiz olmalı en kötü ihtimalle bir süre onu kullanırsınız. Tek sorun buysa boşanmak bence abartılı bir davranış olur.

Canim benim boyle bir cozum yolu bulamazsin. Belki sana soyleyemedigi bir derdi vardir isyeriyle ilgii. Sana yansitmak istemiyor olabilir. Ama ne karar verirsen ver konusmadan karar verme. Ailenin evine cagir ve konusun. Konusmak illa ki bir sonuca vardirir. Ama bence sadece bu sebepten bosanmayi dusunerek hem iliskinizeama en cok da bebegine zarar veriyosun

İyi de siz çalışmasaydınız, o işi bu kadar bırakamazdı. Onu diyorum.

Sizin de huyunuzu biliyor sonuçta. O istemese de elini taşın altına koyacak birisiniz.
Elimi istesemde taşın altına koyamam ki daha yüksek maaşlı bir iş bulmam lazım ama hamile halimle nerden bulayım. Az bi zaman sonra izine çıkıcam zaten. O bana güvenmiyor. Ailesinin de durumu belli hayatta veremezler o kadar para. Ergenliğe girdi sanırım.

Hamile olmana rağmen duygularına yenik düşmemişsin tebrik ederim. Hormonlar normalde gitmeni bile engellerdi emin ol.
Duruşunu bozma inşallah eşin çaba gösterir de bitmez evliliğiniz.
İnş ben sadece duygularım mı değişti onun derdindeyim. Bilmiyorum ne yapıcam.

Bence eşiniz geçmişinde olumlu profil gösteriyor. Sizden hiç para istemediyse sizin birikiminiz olmalı en kötü ihtimalle bir süre onu kullanırsınız. Tek sorun buysa boşanmak bence abartılı bir davranış olur.
Onun keyfi için ben bebeğimin birikimini harcama taraftarı değilim. Zorunluluk yok ki ortada. İşten çıkarılsa neyse. Ayrıca birikimimi de bilmiyor.

Canim benim boyle bir cozum yolu bulamazsin. Belki sana soyleyemedigi bir derdi vardir isyeriyle ilgii. Sana yansitmak istemiyor olabilir. Ama ne karar verirsen ver konusmadan karar verme. Ailenin evine cagir ve konusun. Konusmak illa ki bir sonuca vardirir. Ama bence sadece bu sebepten bosanmayi dusunerek hem iliskinizeama en cok da bebegine zarar veriyosun
Gelmiyor ki beni çağırıyor. Seviyorum ve gelden başka bir şey söylemiyor. Keyfi içi bu duruma düşürdü bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X