Değişen erkek

Cevabı konunuzda saklı.

“Ben de ona bağlandım”

Erkek avcı ruhludur.

İlginizi kaybetmiş gibi davranın, yine eski halini alacaktır.

Umarım aranızda “sen çok değiştin” tadında bir konuşma geçmemiştir.
Geçti ... Sizce ne yapmalıyım ? 🥺🥺

Öncellikle herkese merhabalar. Yaklaşık 8 aydır konuştuğum biri var. İlk başlarda gerçekten hiç umursamıyordum. Benimle sürekli konuşmak istiyor zaman geçirmek istiyordu yazdığım şeylere saniyesinde cevap veriyordu hatta bu durum neredeyse bu son 2 aya kadar böyleydi ve sonradan ilk başta umursamaz olan bende ona bağlanmaya başladım. Ama son 2 aydır bir anda bütün ilgisi kayboldu gibi eskiden sabah erkenden kalkıp gideceği işe sırf benimle takılmak için 3, 4 e kadar uykusuz kalan adam gitti yerine umursamaz biri geldi. O umursamaz oldukça ben onun üstüne daha çok düşmeye başladım sanki.. bu durum oldukça canımı sıkıyor ve değersiz hissettiriyor.. benzer durumu yaşamış olan var mı ? Sizce ne yapmalıyım. Bu değişiklik çok sarsıcı oldu.
Erken göstermiş karakterini işte daha iyi sizin için niye koşuyorsunuz ki peşinden. Hiç uğraşılmaz bu tiplerle zaten bu hareketler soğutur kendinden.

Geçti ... Sizce ne yapmalıyım ? 🥺🥺
Yerinizde olsam kendimi geri çekerdim. Yani o arasa da, aklı başına gelene kadar aramazdım.

Ancak aradığı zaman sıcak konuşurdum ama duygusal değil. Samimi ve pozitif. Yani sen yokken de gayet mutluyum şeklinde sözsüz bir mesaj. Beni anladığınızı tahmin ediyorum. İşte o zaman karşı taraf kaybetmek üzere olduğunu sanıyor. Ancak yorucu böyle davranmak bilemiyorum.

Eğer ayrılmak istemiyorsanız bu yöntemi bir deneyin isterseniz. Yazarken bile yoruldum ruh hali bana geçti 😊

Merhabalar güncelleme yapıyorum. Bugün herşeyi bitirdim. Ilgisiz tavırlarınin yanına başka kızlarla samimi olması eklendi. Direkt müdahale ettim ve bitirdim daha sonra attığı hiçbir mesaja da cevap vermedim ve öncellikle hayatım olmak üzere her yerden engelledim. Biraz garip hissediyorum ama sanırım bu boşluk hissi normal. Içten içe en iyisinin bu olduğunu da biliyorum.. Umarım hayat karşıma ve hala karşılaşmamis olanlar için daha iyi insanlar çıkarır ♥️

Eee bu işler sırayla.
Şaka bir yana onu takmadığın günlerde vaktini neye harciyordun napıyordun onları düşün. O haline dönmeye çalış .

Sanirim yedekler listesine dusmussun. Basja biri daha var muhtemelen, bosta kaldikca arayip soruyordur. Bu tatz iliskiler ite kaka yurumuyor malesef, sadece uzatmakari oynarsiniz. Konussaniz da bir sure toparlaniyor, sonra yine ayni. Bence psikolojik dengenizi bozmaya degmez. Ozguveninizi kirmaktan baska birsey degil bu tip iliskiler.

Aynı bu duruma benzer bir olay bende yaşadım. O ilgisini çekince bende ölü taklidi yaptım. Sonra kendi geri döndü ama bende bitmişti. Bu adamlar tavlayabildiği kadın skoruyla besleniyor gibi.

Aynı bu duruma benzer bir olay bende yaşadım. O ilgisini çekince bende ölü taklidi yaptım. Sonra kendi geri döndü ama bende bitmişti. Bu adamlar tavlayabildiği kadın skoruyla besleniyor gibi.
Merhaba. Içimde ona karşı sevgi olduğunu hiç düşünmüyorum ama burnu sürtsun istiyorum. Tam olarak ne zaman siz ilginizi çekince size geri döndü ?

Back
X