Doğuma Hazırlık Degisik bir cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zeynep tuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
163
44
98
Kizlar duydunuz mu bilmem ama ilk cocugununuz iki kaşi arasinda mavi yesil bir damar varsa 2. Cocuk erkek yoksa kız olur derler bizim buralarda. Genelde de tutar. Hadi sizde bebeğinize ve cevrenize bakin ne kadar tutuyor

Duzeltme.
Kizim var 2 yasinda oglum olucak doktorlar yanilmafiysa oylebi durum yok

Bende tutmadı cnm
Slverster sen orkdm misin :))))) yeni caktim davayi bi bebisim daha mi olduuu .. allah anali babali sagliköa büyütsünmeyi nadip etsin prenseslerini..sen ikinci kizinda herseyi denedim gene kiz demistin 3 kizda neler denedin canim tutmadimi

Cnm ben orkd değilim:)ama çocuk zamanlarimiz ayni olmuş:)ben 3.ye hamile kalacagimda denemiştim.mesela yum gününe dikkat etmiştim olmadi

Konuyla ben daha çok ilgilenince sayfa sahibi yaptılar cnm

Konuyla ben daha çok ilgilenince sayfa sahibi yaptılar cnm

SLVESTER

Canim ben ultrason resmini özelden gönderebilir miyim sana bir degerlendirme yapman icin? Buraya resim yüklemekle daha önce kötü tecrübe yasadim. Sonradan silinmiyor resimler ve arama sayfalarinda herkese acik olarak cikiyor vesayri vesayri.

Cnm ben orkd değilim:)ama çocuk zamanlarimiz ayni olmuş:)ben 3.ye hamile kalacagimda denemiştim.mesela yum gününe dikkat etmiştim olmadi
Canim yumurtlama gününü ovzulasyon testiylemi yaptin isiylami yoksa internetten mi hesapladin emin misin yumurtlama gunu dogru olduguna bi tavsiEn varmi ya esim bütün abilerinim oglu oldu ayni yiö bizimde kiz iyki kiz olmus bide oglumuz olsa diyo üçüncüyäde zaten yapamayiz maddi durum kötü bunuda ilk bebisle yapip ıkisi ni birakip ise baslamam lazım. . Ne yapmam gerek sen daha tecrübeliIn

Cnm ben isi artışıyla yapmıştım,yum günüm genelde 14.15.16 gibi olurdu.bende 13.güne kadar hiçbişey yapmadık eşimle,13.gün korunmayı bıraktık adete 1 hafta kalana kadar ilişkide bulunduk çok da sık değildi.tam yum zamanlarında oldu akıntım falan artmıştı nasip herşey.bende 3.erkek olsun çok istemiştim çünkü bende birdaha doğurmayı düşünmüyorum kısmet değilmiş ve benim 3.bebegimde tüm belirtiler erkekti.kese konumunda plasenta ve bebekte soldaydı karından usg ile,nuba göre erkek gibi duruyordu,hamileligim çok farklıydı falan filan.senin kizin kaç yaşında.

Seni okadar iyi anlıyorum kii... bi anne icin kiz evlat gibisi yok kiz evlat hayirli evlat :) ama insan herseyi düsünüyo kiz mi olsun saglikli olsun demeler bidaki oglan olur demeler oglan desen masallahh diyolar direk kayinbaba öbür torunlarini veöiahti ediyo hep isinlerini koydu biziki sanki kizya umursanmaz gibi sirf esim için bi oglu olsun isterim benim icin fark etmez sen ilerde col sansliymissim dersin 3 kizz onlar sanalaf dedirtmez destekcim herseyin olurlar :)) ben durumum iyi olsa 2 kiz 1 oglandan yanaydim kiz cocugu bacisiz eksik gibi oluyo dertlestigi herseyini paslastigi bi bacisi olmali ... hayirlisi olsun hayirlsizsa inşallah olur deilsede olmasin ... canim adet gunune kadar ismi yaptin ???

Benim kiz 1 yasina girecek cok cadi gören herkes cok gülec güzel cok tatli oldunu söyler nere gitsem ilgi odagi olur cok asiri uyanikti doğdu bana bakmaya basladi aglamadi fln :)) 3 aylik örümcek sürüyodu 6 aylik emekledi 10 aylik yürüdü :))) bu yil ettafimda 10 kisi hanileydi burda sadece ben kiz dogurdum gerisi hepp erkek ama herkes bizimm kiza inrenerek bakiyo :)) cok sükür iyki olmus iyki kiz olmus..

Canim yumurtlama gunü 14 15 16 sa atesdinin düstü gün 15 dir büyük ihtimaö tek o gün yapsaydin keske ?? 13 deki yaptiniz tuttysa 15 16 ya erkek sperm öer hep ölmüs olmuyomu ?? Ama ben pek inanmıyorum buna cünkü ozaman herkes istedigi cinsiyeti yapar kiz erkek dogani düzeni deisir kii tüp bebekler bebek yapamayanlar yumurtlama takibi yapanlar hep yumurtlama gününü bekliyo ozaman tüp bebekler hep erkek olmali .. bizim türk toplumunda kimin oglu coksa herkes masallah su kadar oglu var diyo ozaman benimki ondan cok olsun beniki oglan olsun kimse kiz dogurmsz :))

İste ben 13unde başlayınca olmadı belki bilmiyorum:)

Adetime 1 hafta kalaya kadar yaptım,sonra yapmadım cnm

Adetime 1 hafta kalaya kadar yaptım,sonra yapmadım cnm
Sen inaniyormusun canim yumurtlamaya ??? Ya tutacagi varsa azcik ihtimal olsa bile tutar tutmaycagi varsada napsrsan yap hersey olacagina vario demekki !!! Senin sunu deneseydim ya keske söyle olsaydi dedin bi süpe kaldimi icinde ücüncü bebiste ?? Bu bebiste internetten duydugum isi takibi yumurtlama beslenme rejimi tek yataktan kalkmama sperm gücü saga yatma bol dua herseyi deneyecegim bakalim dogruluk payi varni :))

Sağa bende yattım cnm,ama rejim yapsaydım diyorum birde ph si 8.ve ustu olan sulardan için diyorlar onuda yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…