4 at regl olmadan hamile kaldım ögrendigim zaman 5 haftalıktı polikistik over oldugum için böyleydi bide bazen yeni evliyken düzensiz regl olabiliyor yani korkmayın deger gayet güzel düzenli artış olması önemli son adet tarihi degil eger 2 gün sonra deger yüzde 60 artmış olursa herşey yolunda demektirGebeliğin cok başı olması ve 2 aydır adet görmüyor oluşum beni korkutuyor açıkcası tarih ve değer cok uyumsuz
Kuzum sanki tam artmamis bildiğim kadarıyla doktor ne dedi danıştın mi bizi de süreçten bilgilendirirsen sevinirim460 olan beta 3 gün sonra bugün 710 çıkmış normal mi sizce ?
Canım geç yumurtlamissindir imkansız değil böyle olan çok kişi varGebeliğin cok başı olması ve 2 aydır adet görmüyor oluşum beni korkutuyor açıkcası tarih ve değer cok uyumsuz
Hiç lekelenme olmadı evett düz 2 aydır adet e dair birşey görmedim hissetmedimGeç döllenme olmuş olabilir acaba geçen ay hiç mi lekelenme falan tarzı da olsa adet olmadınız inşallah sağlıklı gebeliktir yeni oluşuyodur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Mide bulantin vs. VarmıHiç lekelenme olmadı evett düz 2 aydır adet e dair birşey görmedim hissetmedim
Hiç lekelenme olmadı evett düz 2 aydır adet e dair birşey görmedim hissetmedim
Burda öğrendiğim kadarıyla 2 gün sonra yüzde 60 artış yeterli yani normal bir artış var gibi görünüyo canım doktorlar gebelik başında çok olumsuz konuşabiliyo bence onlar için gebelik kese görünce başlıyo bizim için beta yüksek çıkınca başlıyo o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir dış gebelik vsyi onlar hep göz onunde bulunduruyoDoktorum 2 katına yakın artış normal OLABİLİR dedi 1500 oldugunda ultroson ile görebilceğimizi onunda haftasonunu bulcagını söyledi randevum cuma günğ bakalım cuma gidince görebilcekmi en son geçen pazar gittiğimde keseyi görememişti. Olabilir lafı şuan beni çok düşündürüyor
Doktorlar için kese de yeterli değil kalp atışını bekliyorlar. Burda artış var evet %100 değil ama %60 a yakın artış düzenli devam edip kese doğru yerindeyse sıkıntı yok.Burda öğrendiğim kadarıyla 2 gün sonra yüzde 60 artış yeterli yani normal bir artış var gibi görünüyo canım doktorlar gebelik başında çok olumsuz konuşabiliyo bence onlar için gebelik kese görünce başlıyo bizim için beta yüksek çıkınca başlıyo o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir dış gebelik vsyi onlar hep göz onunde bulunduruyo
Canım senin durum ne oldu hamilelik ilerledi miKasıklarımda 10 gğndür hep agrı vuruyor 4-5 saatte bir ve gögüs hassasiyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?