• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi degişik fikri olan var mı ki kına için?

canım kusura bakma ya actıgım konuları kaybettım nerden bakmam gerektıgınıde bılmıyorum yenı buldum:)25 mayısta konya'nın bır ılcesınde aslınnda bı defter dusunuyorum gelen konuklar bıseler yazsın ıı dılek gıbı daha sonra onları tek tek okumak ıstıyorum feln bılmıyorum :))

Benim de kına gecem 25 mayısta ve ben de farklı bişeyler düşünüyorum:)))) Daha çok bööyle bekarlığa veda gecesi tarzında olsun istiyorum ben...bir de işten ayrıldım çalışmıyorum artık :( o yüzden maliyeti düşük ya da evde hazırlanabilecek neler yapailiriz kızlar fikirleriniz neler?

bekarlığa vedamda ben kendime ve arkadaşlara şöyle bodyler yapmıştım..Arkadaşlara minik duvaklı taçlar yapmıştım bir de bende takma kirpik ve koccamaan bir "deli kadın duvağı" vardı. O halde sokağa çıkmakla kalmayıp bir bara gidip bir güzel içmiştik. bir kaç oyun da hazırlamıştım amma içip eğlenince onları unuttuk gitti :))) $100_4769.webp$100_4770.webp$100_4774.webp$100_4776.webp$100_4778.webp

Back