arkadaşlar çocuklarımıza vereceğimiz ismi iyi araştıralım.....
irem_ Allahın varlığını ve birliğini inkar eden şeddat tarafından cennete karşılık yapılan bahçenin ismidir irem bağları diye geçer.
ceylin_ yengeç demektir
liya _ileride kızım olursa düşündüğüm isimlerden biriydi ama tamamen uydurulmuştur anlamı..avrupada kullanılan ibranice bir isimdir anlamı ben tanrıyla birlikkteyim(burada yahudilerin tanrısı kastediliyor)
bir ömür seninle anılacak... benim haziranda allhın izniyle kızım gelecek..ama henüz ismi yok..
ne olacak onuda bilmiyorum...daha çok fikir paylaşılsın bizim gibi bulamayanlar için...
arkadaşlar çocuklarımıza vereceğimiz ismi iyi araştıralım.....
irem_ Allahın varlığını ve birliğini inkar eden şeddat tarafından cennete karşılık yapılan bahçenin ismidir irem bağları diye geçer.
ceylin_ yengeç demektir
liya _ileride kızım olursa düşündüğüm isimlerden biriydi ama tamamen uydurulmuştur anlamı..avrupada kullanılan ibranice bir isimdir anlamı ben tanrıyla birlikkteyim(burada yahudilerin tanrısı kastediliyor)
Bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. irem ve ceylin sik kullanilan isimler, anlamlarini bilmeden mi bu isimleri takiyorlar? Liya bende sevmistim.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?