AAA Elizan da guzelmis. Gokteki ezan sesi)))))
Mislina ....
yediuyurlardan birinin ismiymiş, Kuran-ı kerimde geçmesede halk arasında geçen isim buymuş.. benim çok hoşuma gitti. sevgiler..:)
ben değişik isimleri fazla sevmiyorum. evet bazıları kulağa hoş geliyor ama çoğunun anlamı uydurulmuş. herkes ismin anlamı için farklı şeyler söylüyor. ben eskimeyen isimleri seviyorum mesela elif, zeynep, nazlı, inci.. gibi
değişik kız isimlerinden sevdiklerimden biri eslem. anlamı da güzel duyduğum kadarıyla.
bende degısık ve kulaga guzel geelen ısımlerı severım mesela talia yabancıların kullandıgı bır ısım anlamı guzeldı ama turkler talya olarak koyuyor.seray tuana bunlarda cok hos
Mislina cok yumusak ve zarif bir isim. cok sevdim.paylasimin icin sagol))))
Kızlar değişik isim koymak anlaşılabilir bir şey ama değişik derken şurda okudugum öyle isimler var ki herlade o çocuklar büyüdüğünde bir tanısma ortamında ismini söyleyecek ve ''Hangi ülkedensiniz'' diye sorulacak..
Değişik olsun, duyulmamış olsun diye de kullanmadığımız bir dilde alelade bir anlama sahip bir sözcüğü alıp da isim diye koymamak lazım bence
Hele ki kulağa hoş gelmesi tek basına nasıl yeterli oluyor anlamıyorum
Bir örnek vereceğim mesela 'tülbent' sözcüğü var ya bizim kullandıgımız, şimdi bu kulağa hoş geliyor diye bir de kendi memleketinde pek kullanılmıyor diye Arap alsa bu kelimeyi çocuguna isim yapsa... Ne bileyim bana tuhaf geliyor
Yine ne varsa eskilerde var gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?