Razı. En baştan soylemistim gormeyecekler beni ve çocuğumu diye buna hep saygı duydu. Ben izin vermedikçe zorla götürmez ama bizim aramiz bozulur, eski alışkanlıklara döner kaygısını günlerdir asamiyorum .neden böyle kuruyorum kendimi taniyamiyorum.Esiniz cocugunuzu gostermemeye razi olacak mi?
Psikolojik destek almaniz lazim
Kurdukca kurmaya devam edeceksiniz
Esiniz güveninizi sarsmışRazı. En baştan soylemistim gormeyecekler beni ve çocuğumu diye buna hep saygı duydu. Ben izin vermedikçe zorla götürmez ama bizim aramiz bozulur, eski alışkanlıklara döner kaygısını günlerdir asamiyorum .neden böyle kuruyorum kendimi taniyamiyorum.
Teşekkür ederim çok haklısınız.Esiniz güveninizi sarsmış
Buyuzden acabalariniz var acaba eskiye dönermi diye
Ama bunu yasamadan bilemezsiniz
Teşekkür ediyorumEşimiz de bu özveriyi görecek ve kıymetinizi daha çok anlayacaktır. İstemediğiniz bir şeyi de sizi üzmemek adına yapmayacağını düşünüyorum.
Kaygı bozukluğu yani anksiyete belirtileri gösteriyorsunuz.Daha da ilerlemeden psikiyatrist yardımı alın lütfen..Terapi veren psikiyatrist olursa daha iyi ama öyle bulamazsanız da terapi için ayrı olarak psikologa gidersiniz.Ama ilk adres psikiyatrist.Hayatı kendinize zindan etmemek adına yardım almaya çekinmeyin lütfen.
Bir uzmana danışın.Tedaviye ihtiyacınız olabilir.
Sanki mantıklı tarafimla konuşuyormuşum gibi hissettim bu kaygılar baş göstermeden önceki tarafimla. Hatırladım ve rahatlamami sağladı. Çok sagolunYaşadıklarınıza çok üzüldüm. Psikolog değilim, en başta onu belirteyim. Ama anksiyete/kaygı bozukluğu yaşadığınız çok belli. Beynimiz bazen yaşananlarla başa çıkamayınca bizi fiziksel olarak uyarıyor. Mutlaka uzman desteği almalısınız.
Çocuğu gösterme konusunda da istiyorsanız göstermeyin. Çocuk için annesi ve babası yeterli. Eşinize hoş görünmek zorunda değilsiniz, bu kadar sıkıntıya rağmen yanında kalmışsınız, kıymetinizi daha da anlamıyorsa bir şey diyemem artık.
Ama öncelikle enerjinizin tutacağı bir uzman bulmanızı tavsiye ederim.
Ben de zamanında benzerini yaşadığım için belirtileri tanıyorum. Daha da kötüleşmeden müdahale edebilmeniz adına yazmak istedim. Sevgiler ❣Korkum anksiyete belirtileri olup olmadigiydi aslında. Sağolun arkadaslar
Çok sağolun sizin de söylediğiniz gibi hemen bir uzman araştıracağım ve başvuracağım bu şekilde geceleri uyuyamıyorum ve sorun yokken bile varmış gibi çok zor idare ediyorumUzaktan teşhis koyamam ama belirtiler kaygı bozukluğunu hatta panik atak başlangıcını işaret ediyor.
Lütfen bir psikiyatriste başvurun.
Uygun tedaviyle bu düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz.
Acil şifalar diliyorum.
Sanki mantıklı tarafimla konuşuyormuşum gibi hissettim bu kaygılar baş göstermeden önceki tarafimla. Hatırladım ve rahatlamami sağladı. Çok sagolun
Ben de zamanında benzerini yaşadığım için belirtileri tanıyorum. Daha da kötüleşmeden müdahale edebilmeniz adına yazmak istedim. Sevgiler ❣
O kadar duygusalim ki gözümden bir damla yaş akti. Mutluluklar huzurla hepimizin olsun insallahRica ederim. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. Ben de atlatamadığım bir şey yaşadığımda çok uyumaya başlıyorum. Beynim bana üzülme diye seni uyutuyorum diyor biliyorum. Atlattığım zamansa 4 saat uyku bile yetiyor inanın.
Güçlü bir kadın olduğunuz belli, uzman desteği almaktan çekinmeyin.
Size çocuğunuzla mutluluklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?