eşyalarımız birbirine çok ama çok benziyor hele ki sahpa aynısı
ben sana fikir vermek açısından kendim için düşündüklerimi söyleyeyim
halıya bişey yapılmaz yeni almak gerekir
koltukların yüzleri değiştirilebilir yaslanılan yastıklara tekrar kılıf dikilebilir
benim odam biraz küçük ben sehpayı kestirmeyi düşünüyorum bi başka düşündüğüm ise tv yi koymak ama henüz lcd miz yok
mesela sen deneyebilirisin üstüne de raflar alırsın yapı marketlerden nasıl olur sence :44:
koltuğun arka yastıklarına falan yedek kılıf diktirebilirsin değişik değişik kullanabilirsin.. aksesuarlarını değiştirebilirsin... uygun bir duvarına duvar kağıdı yapabilirsin halının deseni gibi petek şeklinde ikea da ayna var ondan alıp aynayla değişik bir hava katabilirsin ben aynanın evi değişik bir boyutta gösterdiğini düşünüyorum evlenicem ve ayna çok abatmıcak şekilde uygun yerlere alıyorum.. kolay gelsin umarım kafanda bişiler oluşmuştur..
kahveyle pembe tonlarını yakıştırıyorum ben aklında bulunsun cnm..
kahveyle pembe tonlarını yakıştırıyorum ben aklında bulunsun cnm..
Benim koltuklarım daha 7 aylık cnm kılıfını değiştirmek istemiyorum ben renklendirmek istyrm
Gerçekten çok haklısın canım kahveyle pembe çok yakışıyo ama onlarında tonları önemli tabi eşyaya görede değişir.
ayy sende mi hemen sıkıldın esyalarından neyse sen sıkılmamıs olabilirsin de ben de evleneli 8 ay oldu ama sıkıldım ben yaa şimdiki aklım olsa yada kk yı önceden biliyor olsaydım cok farklı seyler alırdım şimdiki eşyalarım gözüme hiç hoş gözükmüüyor imkan olsada değiştirsem.ikinci ele satsam cok mu zarar ederim off offfff
Bende bakıyorum şimdi pembe perde alsam şeker pembesi mesela sehpamın üstüne 2 tane aksesuar alsam pembe yine?
Tv ünitesi zigon sehpa da alıcam ama onlar pembe olmaz ki
canım senin odan şuan hangi renklerde? tek kahve değildir heralde.. :44:
Bu eşyaları düşün cnm lcd siyah duvar kağıtlarım yaldızlı krem tonlarında tüllerimde yaldızlı krem onun dışında odada bişey yok bu oturma odam cnm
Canım ayrıca kahverengiyle turuncuda hoş duruyo söylemeyi unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?