Onuda ikna ediyorum diyorum ki bu boyle olsa guzel olmaz miydi bi dusunsene diyorum hem ne guzel olurdu diye o da garibim dogru diyor ve yapiyorBunun sonu yok ki eşine de yazık 5 aylık beşiğin ve 1,5 yıllıl yatak odasının nesini değiştiricen allasen Allah eşine sabır versin ne diyelim :)
Calistim calistigim zamanlarda 5 kurus para kendime harcamadim 1 maasim mesela 2 bin tl bi lirasina dokunmadan gittim istedigim yemek takimini almistim evlenmeden once ve cok da mutlu oldm bu nu almasam nereye gittigi belli olmayacakti kalici oldu diye..Çalışıyor musun ya da hiç çalıştın mı?
Harcicak paranız var o zaman ben eşime desem yatak odasını değiştirmek istiyorum diye paran varsa neden olmasın der çünkü paramız yok :) bebeğin var paranı öyle olur olmaz şeylere harcama derim benOnuda ikna ediyorum diyorum ki bu boyle olsa guzel olmaz miydi bi dusunsene diyorum hem ne guzel olurdu diye o da garibim dogru diyor ve yapiyor
Canim varda onunda bi sonu var..Boyle giderse nereye kadar gidicek bebegimin mamasi oyle cok hesap kitap yapan biriyim ama eve geldimi dusunemiyorum mesela markette iki saat gezinirim hem iyi hemde fiyati uygun urun alirim esimle bi avize almaya gideriz 20-30 tl lik oldu mu begenmem almam yani en basitinden bos bi odaya bile boyle guzel bisi olmasi lazm.O da surat asiyor bazen.Harcicak paranız var o zaman ben eşime desem yatak odasını değiştirmek istiyorum diye paran varsa neden olmasın der çünkü paramız yok :) bebeğin var paranı öyle olur olmaz şeylere harcama derim benmesela çamaşır makinası almamız lazım kurutmalı alıcam inş. Gezip durduk bugün en ucuz nerde nasıl yaparız diye demem o ki az şükretmek lazım
Bu arada lg kurutmali camasir makinem cok memnunum fiyati da 3 bindi suan 1500 e kadar dusmus.Harcicak paranız var o zaman ben eşime desem yatak odasını değiştirmek istiyorum diye paran varsa neden olmasın der çünkü paramız yok :) bebeğin var paranı öyle olur olmaz şeylere harcama derim benmesela çamaşır makinası almamız lazım kurutmalı alıcam inş. Gezip durduk bugün en ucuz nerde nasıl yaparız diye demem o ki az şükretmek lazım
2 yillik evliyken ben de yatak odami degistirmistim ama evim son katti.1 gece baska yerde kalmistik eve geldigimizde yagmur resmen yatak odasina yagmisti.sanki cati hic yokmus gibi.sular koridora falan tasmisti.yatak hersey sirilsiklam dolaplarimin iclerine kadar.gunlerce salonda yattik.herseyi attik cunku mobilyalar su icindeydi.sonra hazir yatak odasi degismisken butun evin halilarini degistik koltuk yuzlerini degistik masami sehpami degistim.yalniz ne akla hizmet yatak odasini gitmis siyah almissam o zaman simdi sinirlerimi alt ust ediyor cenaze odasi gibi tovbe estafurullah.krem rengi yatak odasi istiyorum simdide ama maddi durumumuz pek ic acici degil su an.birkac sene daha siyahlar icinde uyumaya devam maalesef.maddi olarak zora giriyorsaniz erteleyin simdilik sonra insan vicdan azabi cekiyor keske almasaydim diyeKizlar benim derdim su surekli evde birseyler degistirmek istiyorum.1,5 yildir evliyim ama katlanamiyorum mesela yatak odasi takimim tabiki yeni sayilir 1,5 yil ama taktim degistirmek istiyorum gorunce mutsuz oluyorum aklima geldikce surat asiyorum bebek odasindaki hali oval diye cok pisman oldum neden bu bunu degistirmem lazim diye hemen arayisa geciyorum internet basina esime soyluyorum sagolsun tamam dedi onu degistirdik yenisini aldik ama simdi yatak odasindan tutunda su bardaklarima kadar bakiyorum bi oncekileride cooook ihtiyaci olan birine veriyorum (evinde perdesi bile her odada olmayan dusunun)
İsin garibi verdikce de hosuma gidiyor sanki iki ev duzuyor birini mutlu ettikce daha cok yapmam gerekiyor diye dusunuyorum.Sonuc iki odanin perdesini de degistirdim.Maddi olarak sıkıntıya sokmaya basladi bizi.Simdi bebegim 5 aylik ama ben besigini degistiriyorum.Hep daha kullanisli bisiler ve de guzel duran seyler bakiyorum.Antredeki fayanslar neden parke degil diye uzuluyorum.Kafamda kuruyorum soyle olmaliydi boyle olsa keske diye..Napmam lazim bunun onune nasil gecicem elimdekiyle anlik mutlu kaliyorum bunun sonu yok cildiricam.Elimde degil...
Calistim calistigim zamanlarda 5 kurus para kendime harcamadim 1 maasim mesela 2 bin tl bi lirasina dokunmadan gittim istedigim yemek takimini almistim evlenmeden once ve cok da mutlu oldm bu nu almasam nereye gittigi belli olmayacakti kalici oldu diye..
Baktık bugün lgnin hiç 1500 e görmedim 2500 den başlıyorBu arada lg kurutmali camasir makinem cok memnunum fiyati da 3 bindi suan 1500 e kadar dusmus.
Netten araştırabilirsin boyayabilirsin bence canım2 yillik evliyken ben de yatak odami degistirmistim ama evim son katti.1 gece baska yerde kalmistik eve geldigimizde yagmur resmen yatak odasina yagmisti.sanki cati hic yokmus gibi.sular koridora falan tasmisti.yatak hersey sirilsiklam dolaplarimin iclerine kadar.gunlerce salonda yattik.herseyi attik cunku mobilyalar su icindeydi.sonra hazir yatak odasi degismisken butun evin halilarini degistik koltuk yuzlerini degistik masami sehpami degistim.yalniz ne akla hizmet yatak odasini gitmis siyah almissam o zaman simdi sinirlerimi alt ust ediyor cenaze odasi gibi tovbe estafurullah.krem rengi yatak odasi istiyorum simdide ama maddi durumumuz pek ic acici degil su an.birkac sene daha siyahlar icinde uyumaya devam maalesef.maddi olarak zora giriyorsaniz erteleyin simdilik sonra insan vicdan azabi cekiyor keske almasaydim diye
Hic aklima gelmemisti tesekkur ederim.bakicam hemenNetten araştırabilirsin boyayabilirsin bence canımgüzel olur bence yeni almaktansa
https://urun.gittigidiyor.com/ev-el...-a-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi-321961839 Bu canim bi goz at istersenBaktık bugün lgnin hiç 1500 e görmedim 2500 den başlıyormarka modelini yazabilir misin bana teşekkürler
Teşekkürlerhttps://urun.gittigidiyor.com/ev-el...-a-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi-321961839 Bu canim bi goz at istersen
Bu çamaşır makinesiymiş canım kurutmalı çamaşır makinesi bakıyorum ben genede sağolhttps://urun.gittigidiyor.com/ev-el...-a-8-kg-1200-devir-camasir-makinesi-321961839 Bu canim bi goz at istersen
Dusunuyorum bi 15 bin tlm olsaydi kenarda cok guzel seyler yapicaktim ve bu son olacakti bidaha da mutlu mesut yasayacaktimÇalıştıysan paranın kolay kazanılmadığını da biliyorsundur. 1.5 yıllık takımın 5 aylık beşiğin değiştirilmesi fonksiyonel bir problem yoksa gerçekten israf.
Kendine hobi bul evi inceleyip durma bence canın sıkılıyor o yüzden eşyalara takmışsın. Alışırsan hep böyle gider.
Yooo kurutmali canim benimki de aynisi bu kurutmasizi miymis acaba sana gonderdigimBu çamaşır makinesiymiş canım kurutmalı çamaşır makinesi bakıyorum ben genede sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?