Degisim istegine mutsuz olmak

Süpersiniz, çok da güzel olmuş, elinize sağlık. Bayılıyorum böyle becerikli hatunlara Bibibella
Güle güle kullanın, içini de yaza doğru boyayın olmazsa. Geç kurursa kıyafetler ortalıkta kalmasın, hava sıcakken daha rahat kurur belki, bilemedim.

yok artık 1,5 yılda eşya mi degiştilir.
çok yeni herşey.. niye sıkılıyorsun ki
ben 4 senelik evliyim degiştirmedim.
sen eşyalarla evlenmişşin kocanla degil.

Param olsada olmasada 1,5 yillik seyi niye degistirim:) ekstra ortu mortu alirsin degisiklik iyi gelir.

Ben evlendiimden beri halilarimi degstrdim ekstra bide kose koltugu aldim. Cocuklar buyusun az herseyi degstircem durum olursa

Başka sorunlarınızı böyle bastırıyosunuz gibi geldi bana mobilya öyle kolay değişecek bişey değil ki ateş pahası boyayla rengini falan değiştirin eğer çok rahatsızsanız ben de siyah baza almıştım meğer beyazı da varmış ya da yeni çıkmış çok daha ferah görünüyo çürüyüp kırılmadığı sürece değiştirmem yazık beyaz deri koltuğa özendi eşim evlenirken çok kullanışsız birinin kolluk kısmı da çöktü üstüne çıkınca onu bile değiştirmem kullanılmayacak hale gelince atar oturma odası koltuklarını kullanırım en fazla kaplatarak diye düşünüyorum yazık günah kolay alınmıyo o eşyalar

onu ne zaman değiştirecen , zamanı gelmiştir.

Bibicigim seni unutmadim ve allah razi olsun demek icin hortlatiyorum bu konuyu yeniden:))mobilyalarimi boyama fikrini vermistin bana ve boyayinca foto gonder demistin veeee iste fotolarim.eski ve yeni hali
Yaa çok güzel olmuş eline sağlık annemin de bi konsolu var eski model koyu baya reklama mı girer bilmiyom ama neyle boyadın kolay tuttu mu cesaret edemiyorum kötü olursa masrafa girmek zorunda kalır yazık olur diye

Şu anda maddi durumunuz eşya değiştirmeye müsait olabilir. Ama bugünlerin yarınları da var. Yarın başımıza ne geleceği belli değil. Henüz bir buçuk yıllık ev yeni gelin evi sayılır. Eşyaları yenilemek yerine birikim yapsanız. Yeni ve güzel de bitmez ayrıca bugün alırsınız yarın daha güzelini görürsünüz onu da almak istersiniz.

Yaa çok güzel olmuş eline sağlık annemin de bi konsolu var eski model koyu baya reklama mı girer bilmiyom ama neyle boyadın kolay tuttu mu cesaret edemiyorum kötü olursa masrafa girmek zorunda kalır yazık olur diye
Tesekkur ederim.ben dyo nun ahsap,ic cephe,duvar boyasiyla boyadim.zimpara mimpara falanda yapmadim.zimparasiz olmaz demislerdi ama gayette oldu yani.aldim fircayi elime surdum.cok kolay tuttu.aslinda 3 katta guzel kapandi ama ben fazladan bir kat daha surdum.4 kat boyadim yani.once kurban olarak o 2 cekmeceli komidini sectim:))olmazsa en fazla atarim dedim.tek komidin olsun yatak odasinda ne olacakki dedim basladim.baktim cok da guzel oluyor butun eve giristim:))boya isleri bitince 2 katta vernikledim bu kadar.ben tum yatak odasi yemek masasi ve o camli dolap icin toplam 200 tl odedim.boyasi,vernigi,cam kenarlari icin koruma bandi,rulo firca ,vernik icin firca ve ruli furcayla ulasilmasi zor minik alanlar icin normal firca hepsi 200 tl.senin bir tek konsol en fazla 50 tutar.verniklemesende olur ama ben ne olur ne olmaz diye surdum dislarina.iclerini verniklemedim.bir de cok eglenceli:))benim boya 1 numara parlak beyazdi.parlak diyor ama oyle parlamiyor.normal resinlerdeki gibi beyaz oluyor

Özel boyalar var nette onlar daha pahalı gibi 2 katta tutuyo diyolar koyu renkler kokusu nasıl balkonda falan mı yapmak gerekir

Özel boyalar var nette onlar daha pahalı gibi 2 katta tutuyo diyolar koyu renkler kokusu nasıl balkonda falan mı yapmak gerekir
Koku neredeyse hic yok.boyadada verniktede.su bazli ikiside.sadece ilk surdugunde 1 saat kadar hafif bir koku oluyor sonra geciyor o kadar.o ara cami yarim acik birakiyorum.ben yerlerinde boyadim.zaten oyle buyuk balkonum yok boyayacak.koku olsa ben yapmazdim canim evde 2 kucuk cocuk ve 1 kedi var.goze alamazdim kokuyu.vernikte polisanin su bazli renksiz vernigi

Tamamdır saolasın girişcem galiba bu işe

Daha gerekli yerlere harcasanız.sosyal yardımlar yapabilirsiniz asıl o zaman kendiniz dışında birine faydalı olursunuz. Ayrıca eşya işte bir yandan yaşayıp gidiyoruz. Evdeki mobilya a olsa nolur b olsa nolur? Kaç kültürle tanıştın kaç insan tanıdın kendine eşya dışında ne kattin yani maddiyatı manevi şeylerinizi geliştirmek için araç olarak kullanmayı deneseniz sizi daha mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…