Evet kurutması yok bu yolladığının :)Yooo kurutmali canim benimki de aynisi bu kurutmasizi miymis acaba sana gonderdigim
Evet canm boyatabilirsin ama oda baya masraf yuklu bi is iste insan aldiklarindan pisman oluyor!!!!2 yillik evliyken ben de yatak odami degistirmistim ama evim son katti.1 gece baska yerde kalmistik eve geldigimizde yagmur resmen yatak odasina yagmisti.sanki cati hic yokmus gibi.sular koridora falan tasmisti.yatak hersey sirilsiklam dolaplarimin iclerine kadar.gunlerce salonda yattik.herseyi attik cunku mobilyalar su icindeydi.sonra hazir yatak odasi degismisken butun evin halilarini degistik koltuk yuzlerini degistik masami sehpami degistim.yalniz ne akla hizmet yatak odasini gitmis siyah almissam o zaman simdi sinirlerimi alt ust ediyor cenaze odasi gibi tovbe estafurullah.krem rengi yatak odasi istiyorum simdide ama maddi durumumuz pek ic acici degil su an.birkac sene daha siyahlar icinde uyumaya devam maalesef.maddi olarak zora giriyorsaniz erteleyin simdilik sonra insan vicdan azabi cekiyor keske almasaydim diye
Pardon cnm benimki bunun kurutmalisi sanirim 2 bin tl civari gayet guze yanliz kurutmali camasir makineleri uzun surede kurutuyor haberin olsun yani en az 2 ile 5 saat arasi degisiyorEvet kurutması yok bu yolladığının :)
Tesekkur ederim maddi olarakda zaten zorlamaya basladi mutfaga ek bi dolap begendim simdi o gercekten cok ihtiyac onu alacagim sadeceHeves ediyorsun ve yeniligi seviyorsun, ama 5aylik besik degisimi biraz israfa giriyor. Onun yerine ustunde oynamani oneririm. Misal besik değiştirmek yerine beşiğe susler, bantlar, yada boyama, yapıştırma tarzi inanılmaz orjinal şeyler yapabilirsiniz. Ama dikkatli harcayın, maddi sorunlar çok zor olur çocuk varken.
Olsum canım önemli degil kışın dışarı asmıyorum kesinlikle çamasırları küçük odada da 3 güne anca kuruyor 5 saat benim için no problem :)Pardon cnm benimki bunun kurutmalisi sanirim 2 bin tl civari gayet guze yanliz kurutmali camasir makineleri uzun surede kurutuyor haberin olsun yani en az 2 ile 5 saat arasi degisiyor
Az biraz elinden gelirse hiç de masraflı değil benim elimden gelir meselaEvet canm boyatabilirsin ama oda baya masraf yuklu bi is iste insan aldiklarindan pisman oluyor!!!!
Peki daha once boyadin mi hic bu boyayla duvar disinda bir esyayi.kesin sonuc veriyor mu?birde tutmazsa boya mobilyada iyice rezil etmeyeyim sonra odayi:))Az biraz elinden gelirse hiç de masraflı değil benim elimden gelir meselabir boya var ona bak yourube de videolar falan var resmini ekliyorum I izmirimizmir
Birkaç ay önce kv demin orta sehpasını camlı dolabını falan boyadık herkes çok beğendi şaşırdıPeki daha once boyadin mi hic bu boyayla duvar disinda bir esyayi.kesin sonuc veriyor mu?birde tutmazsa boya mobilyada iyice rezil etmeyeyim sonra odayi:))
Baktim biraz once.yarindan tezi yok el aticam bu ise.butun evi boyayasim geldi:))Birkaç ay önce kv demin orta sehpasını camlı dolabını falan boyadık herkes çok beğendi şaşırdıama amatörce diyelim sen iyice araştır tabi. birkaç sene önce de annemin kapılarını boyamıştık hala bembeyaz duruyor :) mesela kalın sürülürse sıcak birşey koyduğunda yapışır gibi oluyordu masada ama yatak odasında öyle bir sorun yok tabi birde iyice kurumalı tabi :) youtube den bak
Uzuldum bir anda okurken yaa2 yillik evliyken ben de yatak odami degistirmistim ama evim son katti.1 gece baska yerde kalmistik eve geldigimizde yagmur resmen yatak odasina yagmisti.sanki cati hic yokmus gibi.sular koridora falan tasmisti.yatak hersey sirilsiklam dolaplarimin iclerine kadar.gunlerce salonda yattik.herseyi attik cunku mobilyalar su icindeydi.sonra hazir yatak odasi degismisken butun evin halilarini degistik koltuk yuzlerini degistik masami sehpami degistim.yalniz ne akla hizmet yatak odasini gitmis siyah almissam o zaman simdi sinirlerimi alt ust ediyor cenaze odasi gibi tovbe estafurullah.krem rengi yatak odasi istiyorum simdide ama maddi durumumuz pek ic acici degil su an.birkac sene daha siyahlar icinde uyumaya devam maalesef.maddi olarak zora giriyorsaniz erteleyin simdilik sonra insan vicdan azabi cekiyor keske almasaydim diye
Tesekkur ederim.kabustu vallahi sok olmustukUzuldum bir anda okurken yaa
Cok buyuk gecmis olsun, Allah beterinden korusun
Bak kötü olur mesuliyet kabul etmemBaktim biraz once.yarindan tezi yok el aticam bu ise.butun evi boyayasim geldi:))
Fikir gayet guzel.olmazsa boyayamamisim demektir:))atarim fotoBak kötü olur mesuliyet kabul etmemben fikir verdim sadece önce sonra foto isterim ama
Ise girip calisin. O savurdugunuz paranin nasil kazanildigini az biraz anlayinca boyle harcamaya eliniz gitmez!Kizlar benim derdim su surekli evde birseyler degistirmek istiyorum.1,5 yildir evliyim ama katlanamiyorum mesela yatak odasi takimim tabiki yeni sayilir 1,5 yil ama taktim degistirmek istiyorum gorunce mutsuz oluyorum aklima geldikce surat asiyorum bebek odasindaki hali oval diye cok pisman oldum neden bu bunu degistirmem lazim diye hemen arayisa geciyorum internet basina esime soyluyorum sagolsun tamam dedi onu degistirdik yenisini aldik ama simdi yatak odasindan tutunda su bardaklarima kadar bakiyorum bi oncekileride cooook ihtiyaci olan birine veriyorum (evinde perdesi bile her odada olmayan dusunun)
İsin garibi verdikce de hosuma gidiyor sanki iki ev duzuyor birini mutlu ettikce daha cok yapmam gerekiyor diye dusunuyorum.Sonuc iki odanin perdesini de degistirdim.Maddi olarak sıkıntıya sokmaya basladi bizi.Simdi bebegim 5 aylik ama ben besigini degistiriyorum.Hep daha kullanisli bisiler ve de guzel duran seyler bakiyorum.Antredeki fayanslar neden parke degil diye uzuluyorum.Kafamda kuruyorum soyle olmaliydi boyle olsa keske diye..Napmam lazim bunun onune nasil gecicem elimdekiyle anlik mutlu kaliyorum bunun sonu yok cildiricam.Elimde degil...
bence bır psıkologa gıdın eşyaya bu kadar bağımlı olmak iyi değil, evlenirken eşya almadık ev alınca sadece salon takımı veyemek masası ve dogacak kızıma oda yaptık gerı kalan esyalar yatak odası oturma odası mutfak masası tabak canak en az 8-9 yıllık esyalar, ben evde kullanılmayan esyayı tutmam kıyafet vs.. verırım yada atarım .. ama gerı kalanına takılmam , bazen gorurum bırsey hosmus derım ama almam lazım trıbıne gırmem evınızde huzurlu ısenız esyanın onemı yok bence..Kizlar benim derdim su surekli evde birseyler degistirmek istiyorum.1,5 yildir evliyim ama katlanamiyorum mesela yatak odasi takimim tabiki yeni sayilir 1,5 yil ama taktim degistirmek istiyorum gorunce mutsuz oluyorum aklima geldikce surat asiyorum bebek odasindaki hali oval diye cok pisman oldum neden bu bunu degistirmem lazim diye hemen arayisa geciyorum internet basina esime soyluyorum sagolsun tamam dedi onu degistirdik yenisini aldik ama simdi yatak odasindan tutunda su bardaklarima kadar bakiyorum bi oncekileride cooook ihtiyaci olan birine veriyorum (evinde perdesi bile her odada olmayan dusunun)
İsin garibi verdikce de hosuma gidiyor sanki iki ev duzuyor birini mutlu ettikce daha cok yapmam gerekiyor diye dusunuyorum.Sonuc iki odanin perdesini de degistirdim.Maddi olarak sıkıntıya sokmaya basladi bizi.Simdi bebegim 5 aylik ama ben besigini degistiriyorum.Hep daha kullanisli bisiler ve de guzel duran seyler bakiyorum.Antredeki fayanslar neden parke degil diye uzuluyorum.Kafamda kuruyorum soyle olmaliydi boyle olsa keske diye..Napmam lazim bunun onune nasil gecicem elimdekiyle anlik mutlu kaliyorum bunun sonu yok cildiricam.Elimde degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?