Degisim istegine mutsuz olmak

Evet canm boyatabilirsin ama oda baya masraf yuklu bi is iste insan aldiklarindan pisman oluyor!!!!

Tesekkur ederim maddi olarakda zaten zorlamaya basladi mutfaga ek bi dolap begendim simdi o gercekten cok ihtiyac onu alacagim sadece

Pardon cnm benimki bunun kurutmalisi sanirim 2 bin tl civari gayet guze yanliz kurutmali camasir makineleri uzun surede kurutuyor haberin olsun yani en az 2 ile 5 saat arasi degisiyor
Olsum canım önemli degil kışın dışarı asmıyorum kesinlikle çamasırları küçük odada da 3 güne anca kuruyor 5 saat benim için no problem :)
Konunu da sabote ettim sorry

Yeni birseyler almak guzel bir duygu cunku. Ama zaten yeni olan seylerin yenisini almak yerine baska yeni şeyler alsaniz ?

Benimde bir aksam yemek takimini degistiresim geldi neden cunku sitede gezinirken yemek takimlarina denk geldim, incelerken alasim geldi. Lakin evde daha hic kullanilmamis 12 kisilik takimim bile yerinde duruyordu.
Almadim. :)

Surekli evi incelemeyin veya ev esyasi dekorasyon sitelerine bakmayin.
Gecen aksam eve gelirken eşim gratise ugrayacak misin dedi. Yok dedim bir ihtiyacim yok. Olsun bakarsin bir dedi. Ama oraya girince ihtiyaclarim türedi ve alisveris yaptim.
Ihtiyac yokken magazaya girmek, ihtiyac yokken alisveris sitelerinde dolanmak ihtiyac olmasada ihtiyacmis gibi hissettiriyor. Herseyin hep daha guzeli var ve olacak :)))

Az biraz elinden gelirse hiç de masraflı değil benim elimden gelir mesela bir boya var ona bak yourube de videolar falan var resmini ekliyorum I izmirimizmir
Peki daha once boyadin mi hic bu boyayla duvar disinda bir esyayi.kesin sonuc veriyor mu?birde tutmazsa boya mobilyada iyice rezil etmeyeyim sonra odayi:))

Peki daha once boyadin mi hic bu boyayla duvar disinda bir esyayi.kesin sonuc veriyor mu?birde tutmazsa boya mobilyada iyice rezil etmeyeyim sonra odayi:))
Birkaç ay önce kv demin orta sehpasını camlı dolabını falan boyadık herkes çok beğendi şaşırdı ama amatörce diyelim sen iyice araştır tabi. birkaç sene önce de annemin kapılarını boyamıştık hala bembeyaz duruyor :) mesela kalın sürülürse sıcak birşey koyduğunda yapışır gibi oluyordu masada ama yatak odasında öyle bir sorun yok tabi birde iyice kurumalı tabi :) youtube den bak

Baktim biraz once.yarindan tezi yok el aticam bu ise.butun evi boyayasim geldi:))

Uzuldum bir anda okurken yaa
Cok buyuk gecmis olsun, Allah beterinden korusun

Bence kendinizi frenlemeyi ögrenmelisiniz.bizde annem böyleydi .okadar cok kıyafet ve mutfak esyası alırdıki eskileri verdiğimiz kişi bile artık verme evim dolup tastı bende baskasına veriyorum demişti.ve hepsi yepyeni.bir gramda içi acımazdı.ne mi oldu.babamın durumu cok cok iyi olmasına ragmen dogru düzgün bir mal mülk sahibi olamadık.paralar hep geldiği gibi car cur oldu.babamla aynı seviye aynı düzeyde calısan kişiler cok büyük yatırımlar yaptı.ev arsa vs..tabi kardeslerim ben büyüdük hepimizin ihtiyacları arttı babam hepimize yetişememeye basladı.annem umursamaz bir sekilde aynı devam etti.ediyor.mutsuzluk kavgalar vs basladı.suclamalar .yani hiç gerek yok.daha cok yazarım .ama henüz yenisiniz .ihtiyac olmayan bişeyi almayın.atın köseye.yarın bebiş büyüyecek.cok daha büyük ihtiyaclarınız olacak.biriktirin

Ise girip calisin. O savurdugunuz paranin nasil kazanildigini az biraz anlayinca boyle harcamaya eliniz gitmez!

Kızım 3yasına girecek hala şu mobılya besıkte yatıyor, 5yas cıvarı falan degıstırmeyı düşünüyorum inşallah. Ama 6senelık evlıyım mobılyadan tut halı perdeye kadar ifrit oluyorum, halıyı degıstırsem mobılyaalrı sevmıyorum, buzdolabı degıstırsem diğerlerini sevmıyorum.2aylık evlıyken de sevmıyordum şimdide. Baktıkça mutsuzum ama yapacak birşey yok tüm evi degıstıremem şuan. Evlenırken hiç dış görünüşe bakmadan en ucuzu hangısıyse paket alıp çıktık.sağlam cıktı tüm eşyalar şansa ama içime sinmiyor. İmkânın varsa degıstır zaten olanı başkasına verıyormuşun. Suan yenıden aldıgın esyaları arastırıp içine sineni alıyorsun degıstırmezsın bır sure zaten.Çok da kafana takma iyi günlerde kullan

bence bır psıkologa gıdın eşyaya bu kadar bağımlı olmak iyi değil, evlenirken eşya almadık ev alınca sadece salon takımı veyemek masası ve dogacak kızıma oda yaptık gerı kalan esyalar yatak odası oturma odası mutfak masası tabak canak en az 8-9 yıllık esyalar, ben evde kullanılmayan esyayı tutmam kıyafet vs.. verırım yada atarım .. ama gerı kalanına takılmam , bazen gorurum bırsey hosmus derım ama almam lazım trıbıne gırmem evınızde huzurlu ısenız esyanın onemı yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…