Yilbasindaki indirimi bitirmislerdir belki
Altta arkadasin dedigi de mantikli aslinda.. boyle durumlar olabiliyor.. Ben olsan sikayet etmezdim ama siz bilirsiniz:)
Indirim bitse bile biz tam fiyatini odemedik zaten 200 civariydi 25 verince 150ye denk geldi. Kafam karisti, magazanim fiyat politikasini bilmiyorum ama sonucta ben onu indirimdeyken almistim fiyatini odedim bitti niye ek ucret odeyeyim ko
Siyah ile kahverenginin fiyatı aynımıydı,eğer fiyatları aynı ise(indirim) gününde değişm yaparken fark ücreti ödemezsin sonuçta değişim yapıyorsun ,ama siyah ve kahverenginin fark ücreti aynı değilse o zaman fark ücreti ödersin,bazen ellerinde sadece tek renk kalıyor ve devamı olmuyor o zaman bazı mağazalar sadece o rengi indirime verirler.Gecen yilbasi indiriminde bir magazadan (isim vermek yasak mi bilmiyorum) bot aldim. Magazanin kendi kartina oluyordu sadece indirim. Ben de aekadasimin kartini kullanarak indirimden yararlandim bu onemli mi bilmiyorum ama adam sorun olmaz dedi. Kahverengisi olmadigindan siyahini aldim. (Bir kismini kredi cekinden bir kismini kredi kartindan cektik)
Dun magazada annemle istedigim rengini gorduk ve kahverengisiyle degistirmek istedim. O sirada benim biraz tansiyonum dustugu icin olaylara tam mudahil olamadim ama annem kasada 25 lira fark odemis. Ayni bot sadece rengi farkli.
Sizce sikayet etmeli miyim? Bana cok sacma geldi acikcasi
O magazaya biraz sinirliyim aslinda. Bana ilk 100 lira demislerdi kasaya gidince fiyat artti. Kasiyer adama bana 100 lira dediler dedim adam bagirdi resmen dovecekti kim dedi onu diye. Sonra magazanin elemanlarindan biri geldi yanlis gormusum vs vs diye ozur diledi.indirim bitse bile aynı fiyattan değişim yaparlar aynı ürün sonuçta.renkten renge de fark olmaz.bence fişle birlikte gidip konuşun şikayet etmek yerine.
Cikmadan once bir magaza calisanima sorduk adam oyle bir seyin olmamasi gerekiyor dedi ama ben cok kotu oldugum icin hemen cikmak zorunda kaldim ayrintilari hatirlamiyorum.Altta arkadasin dedigi de mantikli aslinda.. boyle durumlar olabiliyor.. Ben olsan sikayet etmezdim ama siz bilirsiniz:)
Ayniydi evet. zaten o yuzden sasirdim.Siyah ile kahverenginin fiyatı aynımıydı,eğer fiyatları aynı ise(indirim) gününde değişm yaparken fark ücreti ödemezsin sonuçta değişim yapıyorsun ,ama siyah ve kahverenginin fark ücreti aynı değilse o zaman fark ücreti ödersin,bazen ellerinde sadece tek renk kalıyor ve devamı olmuyor o zaman bazı mağazalar sadece o rengi indirime verirler.
O zaman iş değişir elinizde mevcut fişleriniz duruyordu gidip onunla şikayet edin,hatta şikayet var diye site var orayada yazın,her değişim yapandan fark ücreti mi alıyor sanki hakkınızı arayın.Ayniydi evet. zaten o yuzden sasirdim.
O magazaya biraz sinirliyim aslinda. Bana ilk 100 lira demislerdi kasaya gidince fiyat artti. Kasiyer adama bana 100 lira dediler dedim adam bagirdi resmen dovecekti kim dedi onu diye. Sonra magazanin elemanlarindan biri geldi yanlis gormusum vs vs diye ozur diledi.
Gidip konussam yine ayni adama denk gelip sinirlenmek istemiyorum
Cikmadan once bir magaza calisanima sorduk adam oyle bir seyin olmamasi gerekiyor dedi ama ben cok kotu oldugum icin hemen cikmak zorunda kaldim ayrintilari hatirlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?