- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Salak salak hareketler lafına çok güldümMerhaba sevgili KK üyeleri
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Ayyy aynı ben kız. Ben de çok kırıyorum. Eve misafir geliyor yaa mesela. Adamlar daha sofrada iken sofrayı toplamaya başlıyorumbenim kuzenim boyle sizin gibi.
yaptigi plan uygulanmazsa asiri mutsuz olup etrafa sariyor.. sonra pisman oluyor ama insanlari kirdigiyla da kaliyor.
yillardir o degisemedi..insallah siz degisirsiniz.
cunku bu, hem sizin icin hem cevre icin asiri yorucu olur.
bENDE öyleyim belki sizinki çok fazladı ama dediğiniz gibi o şeyi yemeyi planladım ya illada yicem onu,eşim der hep kendi istediğin olsun istiyosun olmayınca suratın düşüyor diyeMerhaba sevgili KK üyeleri
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler
Offf offf
Sofradayken sofra toplamak neden ?Ayyy aynı ben kız. Ben de çok kırıyorum. Eve misafir geliyor yaa mesela. Adamlar daha sofrada iken sofrayı toplamaya başlıyorum
Kovmak ki bu.Ayyy aynı ben kız. Ben de çok kırıyorum. Eve misafir geliyor yaa mesela. Adamlar daha sofrada iken sofrayı toplamaya başlıyorum
o da birini misafir edecegi zaman menu hazirliyor ya kendince, illa hepsini yemek zorundasin doyarsan asiri kiziyor. ve sirasiyla herseyi cikariyor.Ayyy aynı ben kız. Ben de çok kırıyorum. Eve misafir geliyor yaa mesela. Adamlar daha sofrada iken sofrayı toplamaya başlıyorum
Valla ani değişiklikler hayatın özünde var. Alışmak zorundasınız. Ben de her şeyi planlardim ama artık bitti. Eşimin mesleginden dolayı nişan tarihimiz düğün tarihimiz bile çok ani oldu. Geçen hafta akşam eve geldi yıllık izine ayrıldım tatile gidiyoruz dedi hemen bavullari hazırladım. Bu akşam şuraya gideceğiz diyo beş dk kala bu akşam nobetciyim gelemiyorum diyo. Bazen akşam üç çeşit yemek hazırlıyorum sonra gelemeyeceğini öğreniyorum. Aniden uzun süreli gitmesi gerekiyo ,gideceği yeri iptal etmesi gerekiyo. Biz sürekli spontan yaşıyoruz.isimis gücümüz tatilimiz ziyaretimiz yemeğimiz her şey aniden oluveriyo.Merhaba sevgili KK üyeleri
Offf offf
Aman ne bileyimSalak salak hareketler lafına çok güldüm
Daha planlı hareket ederseniz düzeniniz bozulmaz. Bu kadar rahatsız olurken neden üstüne gidesiniz ki durumun? Üç yılda üç ev değiştirmek yeterince büyük bir olay zaten.
Bir an önce etrafı temizleyip düzene sokup rahatça oturmak deliliğiSofradayken sofra toplamak neden ?
Hadi darısı başımaBende anı gelişen olaylardan rahatsız olan garantici bir insandım. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü, çocuklardan sonra herşey değişti. Akşamki hesap sabaha uymadı, evdeki düzen takıntımın yerinde yeller esiyor. Böylesi daha iyi oldu, bir rahatladım
Kızzzz kızzz aynı aynen benhahahahaha o da bizi misafir
o da birini misafir edecegi zaman menu hazirliyor ya kendince, illa hepsini yemek zorundasin doyarsan asiri kiziyor. ve sirasiyla herseyi cikariyor.
mesela bugun temizlik yapacak ya once kapi silincek diyelim, o kapi once silinmezse asiri mutsuz olup temizlikten memnun olmuyor.
Size bir çocuk şart olmuşBir an önce etrafı temizleyip düzene sokup rahatça oturmak deliliği
Ahhh ahhh makus talihimizValla ani değişiklikler hayatın özünde var. Alışmak zorundasınız. Ben de her şeyi planlardim ama artık bitti. Eşimin mesleginden dolayı nişan tarihimiz düğün tarihimiz bile çok ani oldu. Geçen hafta akşam eve geldi yıllık izine ayrıldım tatile gidiyoruz dedi hemen bavullari hazırladım. Bu akşam şuraya gideceğiz diyo beş dk kala bu akşam nobetciyim gelemiyorum diyo. Bazen akşam üç çeşit yemek hazırlıyorum sonra gelemeyeceğini öğreniyorum. Aniden uzun süreli gitmesi gerekiyo ,gideceği yeri iptal etmesi gerekiyo. Biz sürekli spontan yaşıyoruz.isimis gücümüz tatilimiz ziyaretimiz yemeğimiz her şey aniden oluveriyo.
Ani gelişlerden ben halen rahatsızım üstelik çok daha fazlaHadi darısı başıma
Değil mi ama... An'a uyum sağlayamıyorum çoğu zaman. Evde iş hiç bitmiyor sanki. Sürekli yemek bulaşık temizlik çamaşır. Üstelik 2 kişiyiz. İnanın bir akşam popomun üzerine rahatça oturmuşluğum yok sürekli kendime iş çıkartıyorum. Hiçbir şey olmazsa börek çörek yapıp buzluğa atıyorum. Eşim işinden dolayı geç geliyor eve çünkü. Çoğu akşam nöbet vs...Ani gelişlerden ben halen rahatsızım üstelik çok daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?