Değişime Zor Adapte Olmak, Düzeni Bozulduğunda Çıldırmak.

Ahhh ahhh makus talihimiz
Aslında makus talihim olduğunu düşünmüyorum başlarda öyle gelmişti ama planlayarak yaşadığım herşeyden daha güzel oluyo. Hem plan olmayınca hayal kırıklığı da olmuyo. Artık önceden bişey belli olunca o gün gelsin de düşünürüz diyoruz

Darısı başıma diyeyim o halde inşaallah ben de öyle olurum. Böylesi yoruyor cidden... Bak bugün cam sildim mesela ama yağmur yağacak. Yağacağını da biliyorum haaa... İnat yaptım sildim işte...

Ben de dün söylemesi ayıptır börek yaptım, fırını ısıttım. Üstünü yumurtalayım diye dolabı bi açtım YUMURTA YOK! Oysa ki vardı. Kocam yemiş... Valla adamla kavga etcektim neredeyse yumurta yedi diye. Allahtan daha eve gelmemişti. Sonra düşündüm gerçekten çok salakça bir şey. Kavga etmemeye karar verdim

Bence böyle durumlarda bir an durup sakince düşünmek gerekiyor. Çok değil 10 20 saniye bile yetiyor çoğu zaman aslında ne kadar saçma olduklarını anlamaya ama işte söylemesi kolay dimi

Kız valla öyle... Ben olsam kesin kavga ederdim haa anaaa

Bende de var bu son yıllarda ortaya çıktı kafamdaki şey olmayınca o an dünya yokolsun istiyorum sinirleniyorum çok saçma ve çok yorucu duygusal anlamda

Ankisiyete olursunuz aşırı kontrol iyi değil ,psikolojik destek alın

Ev düzenini gectm de sürekli tayinci biri nasıl basediyo bu kadar degişime ona sasırdm

Çocuk olunca ne kadar çok vaktim varmış ve ne kadar boş geçirmişim diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…