- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Aslında makus talihim olduğunu düşünmüyorum başlarda öyle gelmişti ama planlayarak yaşadığım herşeyden daha güzel oluyo. Hem plan olmayınca hayal kırıklığı da olmuyo. Artık önceden bişey belli olunca o gün gelsin de düşünürüz diyoruzAhhh ahhh makus talihimiz
Darısı başıma diyeyim o halde inşaallah ben de öyle olurum. Böylesi yoruyor cidden... Bak bugün cam sildim mesela ama yağmur yağacak. Yağacağını da biliyorum haaa... İnat yaptım sildim işte...Aslında makus talihim olduğunu düşünmüyorum başlarda öyle gelmişti ama planlayarak yaşadığım herşeyden daha güzel oluyo. Hem plan olmayınca hayal kırıklığı da olmuyo. Artık önceden bişey belli olunca o gün gelsin de düşünürüz diyoruz ☺
Oyyyy anam bacım hem de nasıl... Adeta bir GestapoMükemmelliyetçi biri misiniz?
Darısı başıma diyeyim o halde inşaallah ben de öyle olurum. Böylesi yoruyor cidden... Bak bugün cam sildim mesela ama yağmur yağacak. Yağacağını da biliyorum haaa... İnat yaptım sildim işte...
Oyyyy anam bacım hem de nasıl... Adeta bir Gestapo
Ahhh kuzum benim yaaa nolecek halimizGestapo gestapoyu tanır...
ben de aynıyım da...
zor valla.. ben kendime katlanamıyorum mesela...
Ayyy aynı ben kız. Ben de çok kırıyorum. Eve misafir geliyor yaa mesela. Adamlar daha sofrada iken sofrayı toplamaya başlıyorum
Kovmak ki bu.
Amin Amin sağolGeçmiş olsun o zaman
Ahhh kuzum benim yaaa nolecek halimiz
Yok kız ben öyle değil yani yeniyor yaa yemek. Sofrada muhabbet oluyor mesela. İstiyorum ki o sofra toplansın rahat rahat içeride oturalımrestoranda falan da yapiyorlar ya orda bile sinir oluyorum bu duruma. önünden yedigini bile aliyorlar bazen
Ben de dün söylemesi ayıptır börek yaptım, fırını ısıttım. Üstünü yumurtalayım diye dolabı bi açtım YUMURTA YOK!Merhaba sevgili KK üyeleri
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Ahh kuzum valla halimiz yamanbilsem...
kendimi parçalayasım geliyor bazen...
Allah eşime sabır versin...
Kız valla öyle... Ben olsam kesin kavga ederdim haa anaaaBen de dün söylemesi ayıptır börek yaptım, fırını ısıttım. Üstünü yumurtalayım diye dolabı bi açtım YUMURTA YOK!Oysa ki vardı. Kocam yemiş... Valla adamla kavga etcektim neredeyse yumurta yedi diye. Allahtan daha eve gelmemişti. Sinirden böreği çöpe atacaktım neredeyse. Sonra düşündüm gerçekten çok salakça bir şey. Kavga etmemeye karar verdim
Bence böyle durumlarda bir an durup sakince düşünmek gerekiyor. Çok değil 10 20 saniye bile yetiyor çoğu zaman aslında ne kadar saçma olduklarını anlamaya ama işte söylemesi kolay dimi
Kız sorma sorma anacım valla yoruyor haaBende de var bu son yıllarda ortaya çıktı kafamdaki şey olmayınca o an dünya yokolsun istiyorumsinirleniyorum çok saçma ve çok yorucu duygusal anlamda
Ev düzenini gectm de sürekli tayinci biri nasıl basediyo bu kadar degişime ona sasırdmMerhaba sevgili KK üyeleri
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Çocuk olunca ne kadar çok vaktim varmış ve ne kadar boş geçirmişim diyeceksinizDeğil mi ama... An'a uyum sağlayamıyorum çoğu zaman. Evde iş hiç bitmiyor sanki. Sürekli yemek bulaşık temizlik çamaşır. Üstelik 2 kişiyiz. İnanın bir akşam popomun üzerine rahatça oturmuşluğum yok sürekli kendime iş çıkartıyorum. Hiçbir şey olmazsa börek çörek yapıp buzluğa atıyorum. Eşim işinden dolayı geç geliyor eve çünkü. Çoğu akşam nöbet vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?