- 29 Mart 2019
- 44
- 45
- 38
- 29
- Konu Sahibi karalahana06
-
Düşünmüyor değilim aslında... Bir yerden başlamak lazımAnkisiyete olursunuz aşırı kontrol iyi değil ,psikolojik destek alın
İşte... Bir bilsem... Her tayin dönemi işkence zatenEv düzenini gectm de sürekli tayinci biri nasıl basediyo bu kadar degişime ona sasırdm
Bebek fikrini erteleyip duruyoruz sürekli... Dediğiniz gibi profesyonel yardım almak lazımBenim teyzem bu şekildeydi,mecburiyetten bir dönem onunla kalıyordum.Kaçacak delik arıyordum artık,normalde beni çooook sevdiğini biliyorum ama onun ev takıntıları yüzünden depresyona girmiştim.En sonunda halamın yanına taşındım da kurtuldum.Onu çok seviyorum,onun da beni çok sevdiğini biliyorum ancak birlikte yaşamak mı?Asla.Lütfen alınmayın ancak çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız lütfen öncesinde tedavi görmeye başlayın zira bebek bildiğiniz üzere tüm düzeni bozuyor.Siz mutsuz olunca Bebek de mutsuz olacak ve bu bir kısır döngüye girecek.İnanın çözümsüz değil..
danSoran olmadi sanırım burcunuz ne?
Burdan tam bir başak gibi duruyorsunuz
Ucundan kaçırmışım benceSoran olmadi sanırım burcunuz ne?
Burdan tam bir başak gibi duruyorsunuz
Ben de öyleyimMerhaba sevgili KK üyeleri
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Tebrikler okb hastasısınız. Acilen bir doktora görünün. Bende öyleydim. Çamaşır planladığım güne kadar kurumazsa ıslakda olsa toplar katlar kaldırırdım. Islak çamaşırı kaldıracak kadar sıyırmıştım sen düşün :) bu durum sosyal hayatı da etkiliyor düzenim bozuluyor diye eve kimseyi istemiyordum falan filan. Hafif bi ilaçla haloluyor.Merhaba sevgili KK üyeleri
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Ay ama çok ayıp bu gerçektenAyyy aynı ben kız. Ben de çok kırıyorum. Eve misafir geliyor yaa mesela. Adamlar daha sofrada iken sofrayı toplamaya başlıyorum
Yaaa peki ilaçların yan etkileri. Kilo alma vs... İlaç da geçici mi etki yapar acaba. Ahh ahh işte kafada çözmek lazım ama...Tebrikler okb hastasısınız. Acilen bir doktora görünün. Bende öyleydim. Çamaşır planladığım güne kadar kurumazsa ıslakda olsa toplar katlar kaldırırdım. Islak çamaşırı kaldıracak kadar sıyırmıştım sen düşün :) bu durum sosyal hayatı da etkiliyor düzenim bozuluyor diye eve kimseyi istemiyordum falan filan. Hafif bi ilaçla haloluyor.
Ayıp ayıp gııı olmaz mıAy ama çok ayıp bu gerçekten
Ben bi yan etki görmedim düşük doz olduğu için. Ona kalırsa aldığımız her ilaçta yan etki var sinir hastalıklarının ilaçları daha yan etkili değil. Dozuna göre yan etki artar. Kilo aldırma konusuna gelince ben zaten tombul sayılırım. O yüzden hiç farketmedimYaaa peki ilaçların yan etkileri. Kilo alma vs... İlaç da geçici mi etki yapar acaba. Ahh ahh işte kafada çözmek lazım ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?