Yok yaa ne özleyeceğim ,yazık dedim seviyormuş gibi yapayım da mutlu olsunAhaaa özlemiş beni test edim dediydim
İş güç koşuşturmaca birazda ders calisiyom canim firsat buldukça geliyorum mutlaka
Sen neler yapiyosun
Vurun beniAtmadığın kabahat
Seviyormuş gibi yapim haaaYok yaa ne özleyeceğim ,yazık dedim seviyormuş gibi yapayım da mutlu olsun
Vurun beni
Güzeller 786 besmele uygulaması var kim yaptıysa duası kabul oldu, uygulamak isteyen olursa anlatırım
Sevgim senin için ne kadar değerli onu test ettimSeviyormuş gibi yapim haaa
Ahahha sen var ya çok fenasinSevgim senin için ne kadar değerli onu test ettim
Yaaaa niye 2 gun önce demediiiiin kitap siparişi verdiydimKitap olarak Küçük prens 'i kızlar mutlaka okumalısınız, zaten küçük bir kitap
Canım a101 de 3 lira felan normal kitapçılarda da 3-5 liraYaaaa niye 2 gun önce demediiiiin kitap siparişi verdiydim
Neyse ben gene bulurum bi yerlerde
Abla anlatsana ben bayramdan sonra uygularım inşallahGüzeller 786 besmele uygulaması var kim yaptıysa duası kabul oldu, uygulamak isteyen olursa anlatırım
Canım beeen istiyorum Lütfen anlatır mısınGüzeller 786 besmele uygulaması var kim yaptıysa duası kabul oldu, uygulamak isteyen olursa anlatırım
Canım zaten ctesi pazar okuyoruz bitiyor, ben senin yerine de okurumAbla anlatsana ben bayramdan sonra uygularım inşallah
Abla bi de yarından itibaren yokum ben. Okuyamayacğım.
Hadi ya öyleyse alırım yarın birgün alırım canimCanım a101 de 3 lira felan normal kitapçılarda da 3-5 lirahangi kitabı sipariş verdin
O zaman ben bunu sinav için yapim demi canimBesmele duası ilk başta euzu besmele çekeceksin, sonra 785 tane besmele çekeceksin toplamda 786 oluyor, bunu hergün yapacaksın bir hafta boyunca
AskBu arada kızlar bana hangi tarz kitaplardan hoşlandığınızı söyleyin, size uygun kitap tavsiye edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?