Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Düşündüm düşündüm tek dileğe sığdıramadım isteklerimi. Nasıl bir açgözlülükse artık.

Tüm bağlılıklarımız açılsın, her işimiz feraha ulaşsın.
Amin inşallah canım benim o zaman hergüne bir dilek ağacı yapalım amaa dilekleri öyle genelleme yapmak yok net olsun gerçekleşmesi daha kolay olur

Haha Ayyyy ne oluuur anlat
peki anlatıcam iki bardak su kaynat, sonra içine bir tatlı kaşığı yeşil çay at, ya da poşet çay ise iki tane at, içine limon sık kabuğunu da içine kat daha iyi olur bi 5-7 dk beklet sonra süz ,süzdükten sonra da içine bir maden suyu ekle gün içinde soğuk sıcak farketmez tüket, ve gün içinde 3lt su iç

Anladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun peki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?

Anladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun peki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?
Evet Canım midemiz dinlensin diye öyle yapıyoruz çok etkili, dualarada devam bugün son gün

Bu gün son gün okudum geceden.Bitti.
İNŞALLAH KABUL OLUR.AMİN...
Dilek ağacına gelince ne diyeyim bilemedim o kadar çok var ki.
Hatta yağlı kara gibi sürünmüş bazı şeyler.
Ben şu yaşadıklarımdan TEZ GÜNDE TEZ SAATTE
SAĞLIKLA VE HAYIRLISI ile KURTULMAK İSTİYORUM RABBİM diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…