Uyanın bacılar yine uyuşmuşuz biz, olmuyor böyle
Ailemin yanına geldim refakat izni alabildim çok şükür, ocak ayına kadar annemle ilgileneceğim
Evin yönetimini de ele geçirdim.
Önümüzdeki üç ay için planlarım şöyle:
1. Ales ve derslere aktif ve programlı biçimde çalışılacak
2. Kişisel bakım aksatılmayacak
3. 4,5 kilo alma hedefim var
4. Bu sürede hem bir miktar birikim yapıp hem de ev için annemin istediği birkaç eşya var onları alabilmek istiyorum.
Son madde için biraz şansa biraz da kişisel kalkınma planına ihtiyacım var. Evden 3-5 kazanabileceğim ne yapabilirim, tecrübesi olan varsa bana fikir versin.Bisquits sen bu konuda tecrübelisin bacım yardıma gel zaman bulduğunda.
Sizler nerdesiniz neler yapıyorsunuz??
Cuel R roseistan gve flores
Cnmmm canlarımm kızım diğer dişleri çıkarıyor onun naz edalarindayiz çok yorucu. Neyse sağlığı yerinde olsunda şükür. Yaa o sununcu maddeden yapmak bende istiyorum.
Off diş nazı gerçekten zor ve yorucu Allah kolaylık versin.
Son madde için kumbara yapmakla başla, ben nisandan beri yapıyorum haziranda ara verdim. Bu ayın birinde tekrar başladım, bu gün bir çeyrek aldım kumbaradan çıkanla içinde biraz da para kaldı.
Saçlar benim de çok uzun zamandır gündemimde, şimdi yine maya maskesi yaptım saçıma bekliyorum bilgisayar karşısında:))2-) Haziran ayina kadar saclarimi uzatip gurlestirmek
Saçlar benim de çok uzun zamandır gündemimde, şimdi yine maya maskesi yaptım saçıma bekliyorum bilgisayar karşısında:))
93. sayfada yazdım canım onu okuyabilirsin.Maya maskesi ne ise yariyor acaba?
93. sayfada yazdım canım onu okuyabilirsin.
Cok tesekkurler canim baya iyi biseye benziyo bi ara deniyim
Ay boğa, başak ve oğlak burçlarından birinde olduğu zaman yap etkisi daha iyi oluyor.
Selam kızlar aranıza yeni katıldım ve sayfaları tek tek okudum, bayıldım..Tam da aradığım şeyler var burada..Öğretmenim ve atanmak için duaya ihtiyacım var..Dualarınıza seve seve katılırım..Selam kizlar bende degismek istiyorum. Planlarimdan bahsedeyim;
1-) 5-6 ay icinde tum kilolardan kurtulup hafif kas yapmak ve bolca sikilasmak
2-) Haziran ayina kadar saclarimi uzatip gurlestirmek
3-) Yine 5-6 ay icerisinde yuzumu sikilastirip tum sivilce, sivilce izleri ve siyah noktalardan kurtulup gozenekleri kucultmek ve ciltte renk esitligini saglamak. Ayrica cildi aydinlatip parlatmak(Tum bunlar vücudum icinde gecerli)
4-) vucut demisken zayiflama surecinde tum selulitlerden kurtulup yine haziran ayina kadar çatlakları %50 azaltmak
5-) Yaptiayi dusundugum estetik hazirana kadar yaptirilacak
Bunlar guzellikle ilgili yapacaklarim ve hepsi icin planim hazir. Düzenli uygulanacak!
Guzellik disi degisim planlarim;
1-) Elinden geldigince para biriktirilecek
2-) Afedersiniz kopek gibi ders calisilacak
3-) Psikoloji duzeltilip kisisel gelisim yardimiyla icimi yenilemek ve bu yenilenmeyi tavirlarimla ortaya koymak
4-) Erkekleri etkileme konusunda kendini gelistirmek
5-) Agzimin laf yapmasini saglamak
6-) Aurami yukseltmek
7-) Kültürel anlamda level atlamak
Simdilik bu kadar...
Selam kızlar aranıza yeni katıldım ve sayfaları tek tek okudum, bayıldım..Tam da aradığım şeyler var burada..Öğretmenim ve atanmak için duaya ihtiyacım var..Dualarınıza seve seve katılırım..
Bu arada burcakkxoxoa bu söylediklerini gerçekleştirmek için neler yapmayı düşünüyorsun bunlardan da bahseder misin??
Tşk ederim canım amin inşallah atanırım..Valla senin saydığın maddelerin çoğunu ben de yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. Okuldur, kpss'ye hazırlanmaktır derken biraz salmışım kendimi, sosyal hayattan da biraz soyutlanmıştım....Birkaç kilo fazlam var, biraz bakıma ihtiyacım var saç, cilt v.s..Bol bol da kişisel gelişim kitapları senin de söylediğin gibi.. Ama bunların hepsini geçtim ilk önceliğim atanmak hayırlısıyla o nedenle bol bol duaya ihtiyacım var :)
Çok isterim canım..Allah razı olsun..Tabiki seve seve :)
Ay takvimi ya da kozmik bakım arat googleda çıkan sitelere bak canım. Ben öyle yapıyorum.Anladim canim da nasil bakicam onlara??
Tamam canim cook sagollAy takvimi ya da kozmik bakım arat googleda çıkan sitelere bak canım. Ben öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?