çok başarılı işinde deli gibi aşık müziğe resmen bunun için doğmuş diyebilirim.başka bi iş yapabileceğini hiç sanmıyorum,aklım beynim çok dolu bilmiyorm naparım ne ederim ama...şimdiden biriktirse diorum iyi para alıyo çünkü...bazen günlük 200tl buluyo aldıgı para... en az günlük 80 tl ama bunu biriktirdi diyelim hazıra dağ dayanmaz...sabit bi iş olmalı..onun ki dışa bağımlılık...
arkadaşlar öyle çok seviyorum ki,bu körlük değil aşkın verdiği körlük zamanı çoktan geçti.benim ki bi annenin evladına beslediği sevgi gibi oldu.resmen annesiyim.çünkü onun annesi bildiğiniz ilgisiz kadının teki...babası da öyle..kendi hallerinde ve başka şehirdeler....
garip çok garip bi durum..teşekkürler paylaşımlarınız için..ama bi anda arkamı dönmem çok zor.çünkü ben onu bırakırsam inanın bi insanı kaybetmiş olucak toplum...çünkü benden önce çok farklı bi insandı...yine yaşar ama zararlı herşeyle beraber ve kendine zarar veren şeylerle...
çok başarılı işinde deli gibi aşık müziğe resmen bunun için doğmuş diyebilirim.başka bi iş yapabileceğini hiç sanmıyorum,aklım beynim çok dolu bilmiyorm naparım ne ederim ama...şimdiden biriktirse diorum iyi para alıyo çünkü...bazen günlük 200tl buluyo aldıgı para... en az günlük 80 tl ama bunu biriktirdi diyelim hazıra dağ dayanmaz...sabit bi iş olmalı..onun ki dışa bağımlılık...
arkadaşlar öyle çok seviyorum ki,bu körlük değil aşkın verdiği körlük zamanı çoktan geçti.benim ki bi annenin evladına beslediği sevgi gibi oldu.resmen annesiyim.çünkü onun annesi bildiğiniz ilgisiz kadının teki...babası da öyle..kendi hallerinde ve başka şehirdeler....
garip çok garip bi durum..teşekkürler paylaşımlarınız için..ama bi anda arkamı dönmem çok zor.çünkü ben onu bırakırsam inanın bi insanı kaybetmiş olucak toplum...çünkü benden önce çok farklı bi insandı...yine yaşar ama zararlı herşeyle beraber ve kendine zarar veren şeylerle...
hayır okumadı lise mezunu,klavye çalıyor..
bursa da işinden ötürü,eğlence yerlerinde çalıyor.bende okuyorum burada..
daha önce böyle bişi başına gelen var mı,o açıdan fikirlenizi paylaşın yazdım.
bu cümleden sonra, onu gerçekten sevmediğini düşündüm.. sanki seninki koruma iç güdüsü, ona emek verdiğin için, sensiz kötü günlerine döneceğini düşünüyorsun ve ayrılmak istemiyorsun.. Evlenmek için bence erken kendine zaman ver, karar verirkende onun sadece iyi özelliklerini düşünme, kötü özelliklerinide düşün ve bu duruma katlanıp,katlanamayacağınıda..
çok pişman olursun çok ..
öğretmen olacakmışsın..
eşin klavyeci yani bizim deyimimizle orgcu..
nerde çalışacak düğünlerde cafelerde .. dogrumu..
sence ilerde sürekli iş bulacakmı...
yazın çalışacak kışın iş bakacak..
Anneni dinle derim.. o da kendi iş dünyasından birini bulmalı bence..
aşk bir yere kadar.. ya aşk bittiği zaman..
davul bile dengi dengine sözüne sonuna kadar inanıyorum...
Eşinin ikinci işi müzisyenlik ve tüm çevresi müzisyen olan biri olarak bir kaç şey söylemek istiyorum.
Müzisyenlikte bugün kazanırsın yarını belli değildir.
Belki senin için önemli değildir ama sigortasız iş sağlık sigortası yok,emekli olamaz.Bu işi sürekli de yapamaz.
Sende evlendikten sonra her aksam onun peşinden sağa sola gitmek istemiceksin.
Eger senin garanti işin olursa maddi anlamda cok sorun yasamazsınız.
Ama sevgilini yönlendirmelisin mantıklı açıklamalar yapmalısın.Zaman olarak rahat bir meslek gündüzleri ilerisine yatırım yapacak şeyler yapmalı.Müziği seviyorsa bulunduğunuz il de ki müzik öğretmenliği bölümüne girebilir.Bu şimdi aklıma gelen şey.Müzikle ilgili yapabilecegi cok sey var.Müzisyenlik kısıtlı meslek değil.Yeri gelir programa çıkar yeri gelir ders verir.yeri gelir mekan açar.
Ama tek başına müzisyenlikle yürümez.Kendi sinirleri de kaldırmaz bunu bir süre sonra.yarın ne olacak kaygısı mahveder adamı.[/QUOTE
teşekkürler yaşı kucuk olsa bi çok sey yapabilir ama bu adam 30 una yaklaştı nasıl ve ne yapabilir bu saatten sonra bilmiyorum.ama biraz rahatladım ben ailemin beni anlamadığını düşünüyordum.
ailemle tanışmak istiyo bu hafta içinde ve ben ne dicemi bilmiyorum.tamam tanışın dedim ama su an ailem tanışmak istemiyor u nasıl anlatıcam
Canım asıl mesleğim bu dedikten sonra yaşın önemi kalmıyor.Sonucta asıl meslegi elinde bundan sonra yapcagı seyler için hiç bir kısıtlaması yok.Hem yaptığı işi iyi yapması kendini geliştirmesi lazım.
Fark yaratması lazım ki piyasada tutunabilsin.
Bence gelsin tanışsın ailenle.Oturup bi hepberaber konusulunca daha iyi sonuçlar cıkıyor.Sen sevgilinin kişiliğine güveniyorsan gelsin tanışşın.Ailen onu sever ve güvenirse hep beraber sizin için ne en iyi diye konusa tartışa karar verirsiniz.
Ailenin destegi önemli.Sevgilinin ailenle tanışması onun içinde iyi olcak daha fazla sorumluluk alıp onlarında yönlendirmesiyle daha cok yönlü düşünebilir.
Ame sende öncesinde otur ailenle konus ters davranmalısınlar kestirip atmasınlar çözüm üretsinler.Hep beraber en iyi sonucu ve kararı alacagınıza eminim.
Canım aslında senle durumlarımız benziyor.Ben 22 yasımda evlendim evlendiğimiz sıra eşim sadece müzisyenlikten para kazanıyordu.Ama bizim en büyük avantajımız evimizin kendimizin olmasıydı ve ben evlenirken diğer kızlar gbi yapmadım ikeadan bir ikili bir üçlü koltuk aldım bi yatak aldım bide beyaz esyalarımı aldım evlendim.Yani öyle ev düzmedim.düğünde yapmadım.eşim set falanda takmadı bana.Bildiğin sürünerek evlendik.1.5 yıl oluyor evleneli.
Eşimin diğer mesleği akademisyenlik.Şimdi doçentliğe hazırlanıyor.
Başlarda eglenceli gelmişti bana bar bar peşinden dolasıyodum içiyodum egleniyodum yaptıkları müziği de seviyodum ama bi süre sonra sıkılmıştım.
Canım benim ailem karşı çıkmadı.Önce annemle tanıştırdım sevdi eşimi.Sonra pat diye eve getirdim eve ki babam düşünüp düşünüp kurmasın kafasında diye ki ben muhabeti uzatmadım gelcek dedim tanıscaksınız dedim ertesi günü getrdim eve.Onun hakkındada birşey anlatmadım babama.Gelince kendi anlatsın dedim..Ama hep söylediler maddi anlamda zorluk cekceksiniz diye.Eşim doktorasını yapıyordu ama kadrosu yoktu ünide yani maaş almıyordu.Müzik işindende seninki kadar kazanmıyordu.Ama ben tutturdum evlencem diye.okulum bitmişti ailemle aynı evde yapamıyordum baska sehirde tekbasıma yasadıktan sonra.Evlencem dedim evlendim ben.Ama burda önemli olan sevgilini ailenin sevmesi.Onlar sevgilini sevdikten sonra gerisi kolay iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?