Değişiyorlar mı?

mavifeslefen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
64
99
3
Hanımlar askere giden erkekler genelde değişiyormuş. Bazıları askerde sevgililerinden soğuyup, uzaklaşırlar kavgalar çok olur vs diyorlar. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Ya da askere gidenlerde ne gibi değişiklikler olur?
Şimdiden teşekkür ediyorum.

ben nişanlı iken asker yolu bekledim. beklemez olaydım.
ama büyük konustum ben beklemem diye ondan başıma geldi.
şuan aklıma geliyor da nasıl sabretmişim diyorum.
kıskançlığı bilmeyen adam deli gibi kıskanır olmuştu.
işyerinde telefonu saatlerce açık bıraktırırdı.
ev telefonundan arardı. bilerek konuşmayı sürdürürdü. müşteri var derdim bana ne derdi.
ne desem alınırdı. en sonunda çözümü küsmekte bulmuştum.
çok bunalınca kavga çıkartır 2 hafta aramazdım kafam rahat ederdi.

3 bucuk senelik iliskim o askerdeyken bitti.
Valla Allah kolaylik versin. Karsindaki adam deger bilen adamsa, sen de hassas davranirsan daha da guclendirirsiniz iliskiyi.
Sen alttan aldikca nasil olsa alttan aliyor biraz daha nazlanayim daha da cektireyim derse sana simdiden gecmis olsun.

o askere gitti ben uzaklaştım valla :D kısmet bu işler. senin normal bi zamanda uzaklaşmayacağının garantisi var mı?

Kişiden kişiye değişir canım ama ilgiyi daha çok bekliyorlar ve gerçekten askerden geldiğinde gittikleri gibi biri olmuyorlar özellikle zor askerlik yaptiysalar ilk zamanlar nereye saldircaklarini şaşırıyorlar yipratiyorlar insanı.

ben nişanlı iken asker yolu bekledim. beklemez olaydım.
ama büyük konustum ben beklemem diye ondan başıma geldi.
şuan aklıma geliyor da nasıl sabretmişim diyorum.
kıskançlığı bilmeyen adam deli gibi kıskanır olmuştu.
işyerinde telefonu saatlerce açık bıraktırırdı.
ev telefonundan arardı. bilerek konuşmayı sürdürürdü. müşteri var derdim bana ne derdi.
ne desem alınırdı. en sonunda çözümü küsmekte bulmuştum.
çok bunalınca kavga çıkartır 2 hafta aramazdım kafam rahat ederdi.

Huf. Senin yerinde olsam bende çok bunalırdım.
Benim sevgilim de beni sıkan birisi hiç değil, ama askerde böyle olursa çok çok sıkılacağım kesin. Peki sonunda ne oldu? Ayrıldınız mı?

3 bucuk senelik iliskim o askerdeyken bitti.
Valla Allah kolaylik versin. Karsindaki adam deger bilen adamsa, sen de hassas davranirsan daha da guclendirirsiniz iliskiyi.
Sen alttan aldikca nasil olsa alttan aliyor biraz daha nazlanayim daha da cektireyim derse sana simdiden gecmis olsun.

Senden ayrılan o muydu?
Sebebi neydi ayrılmanızın?
Özelse tabi ki söyleme. :)
Erkekler askerde soğuyor mu peki?

Kişiden kişiye değişir canım ama ilgiyi daha çok bekliyorlar ve gerçekten askerden geldiğinde gittikleri gibi biri olmuyorlar özellikle zor askerlik yaptiysalar ilk zamanlar nereye saldircaklarini şaşırıyorlar yipratiyorlar insanı.

Çok haklısın.
Umarım bu dönemi kolay atlatırım.
Kafamda deli sorular.. :)

4. senemizde gitmisti askere kisa donemdi cok sukur.. valla biz pek fark gormedik cunku zaten ayri ulkelerde yasiyoruz..
acemi birliginde baya bi zorlanmistik telefon sokamamisti iceri ama sonra telefon sokabildi iceri gayet rahattik.
hic degismedi ama morali bozuktu keyfi yoktu hic, surekli moral veriyordum.. 4-5 kez kargo gondermistim oda cok iyi gelmisti.. cok sukur biz atlattik insallah sizde atlatirsiniz simdiden bunlari dusunme bence canim :KK68:

Hanımlar askere giden erkekler genelde değişiyormuş. Bazıları askerde sevgililerinden soğuyup, uzaklaşırlar kavgalar çok olur vs diyorlar. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Ya da askere gidenlerde ne gibi değişiklikler olur?
kişilik meselesi

belkide sen uzaklaşacaksın belli mi olur?
ikiniz içinde bir nevi sınama dönemi olacak

kişisinden kişisine değişiyodur
benimde oldu zamanında
hayatımı burnumdan getirdi
iftira bile attı o zaman küfürler etti sürekli ayrıldı sonra barıştı
falan derken dedim noluyo lan
ben bu salakla bi ömürmü geçircem ayrıldım sonra bastım tekmeyi g....ne
sonra telefon sapığım oldu artık taciz edici boyuttaydı ailesine şikayet ettim ve bitti kurtuldum salaktan
yok önceside kıskançtı ama bu boyutta değildi 2 sözümden birine yemin eder hale gelmiştim yani
çok bunaltırsa ayrıl gitsin acıma valla acıncak hale düşersin

Haklısın. Bu açıdan düşünmemiştim.
Neden uzaklaştın peki?

ne bileyim. uzak mesafeydi zaten. benle aynı şehirde iş baksın istedim. tecili bozdurdu askere gitti. şnsını yeterince zorlamadığını düşündüm. bilmiyorum gözden ırak gönülden ırak sanırım.

6 senelik sevgilim
2 senelik nişanlım askerden gelince ben dayanamayıp ayrıldım
Bi acayip olmustu hanzolasmıstı

Kız çocuğun annesi bu kadar dert etmemiştir askere gidecek olmasını:KK48:Ortalık kötü değişcek diye değil bunlar için endişelenirdim ben olsam.Bu kadar sıkıntı yapma herşey olacağına varır ilk sevgilisi askere gidecek sen degilsin ne de olsa

Senden ayrılan o muydu?
Sebebi neydi ayrılmanızın?
Özelse tabi ki söyleme. :)
Erkekler askerde soğuyor mu peki?
Cok fazla kavga ediyorduk vicdanim olmasaydi ben ayrilirdim. O bi sinir aninda ayrilalim dedi -3 bucuk senede ilk defa- uzerine cok agir konustu ben de tamam dedim. Bu da son oldu.
10 ay oldu ayrilali hala daha yalvariyor hatta su mesaji yazarken ondan 3 tane mesaj geldi hic cevap vermememe ragmen.
Valla o sogumamisti, daha da baglanmisti ama ota püsüre kavga cikariyordu.
O askere gidene kadar iliskide hic alttan alan taraf olmadim, askerdeyken cok yumusak basli gorunce beni iyice nazlanayim da tadini cikarayim dedi herhalde ama elinde patladi iste.

Back
X