- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
-
ben nişanlı iken asker yolu bekledim. beklemez olaydım.
ama büyük konustum ben beklemem diye ondan başıma geldi.
şuan aklıma geliyor da nasıl sabretmişim diyorum.
kıskançlığı bilmeyen adam deli gibi kıskanır olmuştu.
işyerinde telefonu saatlerce açık bıraktırırdı.
ev telefonundan arardı. bilerek konuşmayı sürdürürdü. müşteri var derdim bana ne derdi.
ne desem alınırdı. en sonunda çözümü küsmekte bulmuştum.
çok bunalınca kavga çıkartır 2 hafta aramazdım kafam rahat ederdi.
o askere gitti ben uzaklaştım vallakısmet bu işler. senin normal bi zamanda uzaklaşmayacağının garantisi var mı?
3 bucuk senelik iliskim o askerdeyken bitti.
Valla Allah kolaylik versin. Karsindaki adam deger bilen adamsa, sen de hassas davranirsan daha da guclendirirsiniz iliskiyi.
Sen alttan aldikca nasil olsa alttan aliyor biraz daha nazlanayim daha da cektireyim derse sana simdiden gecmis olsun.
Kişiden kişiye değişir canım ama ilgiyi daha çok bekliyorlar ve gerçekten askerden geldiğinde gittikleri gibi biri olmuyorlar özellikle zor askerlik yaptiysalar ilk zamanlar nereye saldircaklarini şaşırıyorlar yipratiyorlar insanı.
kişilik meselesiHanımlar askere giden erkekler genelde değişiyormuş. Bazıları askerde sevgililerinden soğuyup, uzaklaşırlar kavgalar çok olur vs diyorlar. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Ya da askere gidenlerde ne gibi değişiklikler olur?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Hanımlar askere giden erkekler genelde değişiyormuş. Bazıları askerde sevgililerinden soğuyup, uzaklaşırlar kavgalar çok olur vs diyorlar. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Ya da askere gidenlerde ne gibi değişiklikler olur?
Haklısın. Bu açıdan düşünmemiştim.
Neden uzaklaştın peki?
6 senelik sevgilimHanımlar askere giden erkekler genelde değişiyormuş. Bazıları askerde sevgililerinden soğuyup, uzaklaşırlar kavgalar çok olur vs diyorlar. Siz böyle bir durum yaşadınız mı? Ya da askere gidenlerde ne gibi değişiklikler olur?
Cok fazla kavga ediyorduk vicdanim olmasaydi ben ayrilirdim. O bi sinir aninda ayrilalim dedi -3 bucuk senede ilk defa- uzerine cok agir konustu ben de tamam dedim. Bu da son oldu.Senden ayrılan o muydu?
Sebebi neydi ayrılmanızın?
Özelse tabi ki söyleme. :)
Erkekler askerde soğuyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?