• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişmedi yine gözyaşı

Bı arada elini kesti kolu alçılı ameliyat oldu bne bakıyordum ona onu yıkadım giydirdim yemeğini yaptım Allah bilsin , sırf iyileşsin diye beklemek istedim
Bu arada o annenize güvenmeyin.Gelecek yine aslan damadım deyip gidecekler.Aileniz sizin arkanızda duracak insanlar değiller.Yani siz çıkmak istemezseniz o evden,kimse size yardım edemez.

Kucak açmadım ben o raddeye getirdim onu gözü döndü. Evet ne olursa olsun onu yapmamalıydı ,bi kerede en zoruma giden bişi oldu, kendini odaya kitlerlken aç şu kapıyı dedim benim üstüme kapı kapattı sıkıştım araya

Oyle bir dunya yok ya.
Ya bosanip, ise girip, kendi ayaklariniz uzerinde duracaksiniz
Ya da evliliginize devam edip susacaksiniz.

Ailem bosanmami istemiyor diyen arkadaslara hep şunu söylüyorum. Işe girip, eve 3-5kurus katki saglarsaniz çenelerini kapatirsiniz

Öğrendiğim tek şey ya bu deveyi gideceksin yada bu diyardan gideceksin.
Mizmizlanmayi bırakın carenize bakın. Eğer adamı istiyorsaniz adamın istediği gibi canım cicimli olucaksin. Yok tahammül edemiyorum diyorsan bosanmaktan başka çaren yok

Önceki mesajınız ve size cevabım.Hala arkasındayım dediklerimin.Zaten eşinizle çok fazla yaş farkı var aranızda.Niye evlendiniz bilemiyorum.Size o… diyen eşinizi destekleyen annenize de güvenmeyin.Kendiniz için bir şey yapın.Bir iş bulup çalışın mesela.Yoksa siz daha çok konu açarsınız.
Sorun yaş farkı değil ki adam adam değil tam bir ayı hanzo

Back
X