regl düzensizliği için ilk önce doktora gitmeni tavsiye edebilirim doktor uygun bir tedavi verecektirEvet arkadaslar kokten uca degismek istiyorum.Kilo vermek sacimin uzamasi vs.
Psikolojim bozuluyor kendimi surekli ayni gordukce.Icime dert oluyor.
Mesela sacimi daha hizli nasil uzatabilirim?.Hangi urunleri kullanmaliyim?.Ya da boyum için ne yapabilirim?1.60 boyum.Duzenli regl olmuyorum sizce bir ihtimal var midir?Beslenmeyi halledebilirim.O konuda ne yapmam gerektiğini az cok biliyorum.
Sporumu da yapacagim.Kendimi artik toplamak istiyorum.Kendimi yenilemeye ihtiyacim var.Size de oldu mu bu?Nasil atlattiniz.Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Duzensizlik icin doktora gittim.Yumurtalarin gec gelisiyor bu yuzden duzensizsin dedi bir ilac verdi ustumdeki o siskinlik gitsin diye.Boyumu da hic sorun etmedim bu zamana kadar ama arkadas çevresinde alaylar sonucu oldu.Cam terebentin kullaniyorum bunun haricinde yapmam gereken bir sey var mi?regl düzensizliği için ilk önce doktora gitmeni tavsiye edebilirim doktor uygun bir tedavi verecektir
saçın hızlı uzaması için çam terebentin tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor
boyun da kısa değil bence hatta ben severim bu boyu ne sürekli topuklu giymek zorunda olacağın kadar kısa ne de topuklu giyemeyecek kadar uzunsun
Hep bu yiyip yiyip kilo almayanlara ozenmisimdir ama tabiki fazla zayiflik da zarar.saçını uzatmak için bitkisel şampuan, bemiks ampul kullanabilirsin..
boy uzatmak için bi formülüm yok ama spor yapıp kilo verirsen boyun uzun gözükür..
bende çok zayıftım kilo almak için çabaladım biraz kilo almak bile özgüvenimi yerine getirdi. istediğine ulaşana kadar pes etme
16 ya girdim 3 ay once.Kaç yaşındasın?
Canım senin boyun daha çok uzar. Ama hızlı ve daha çok uzamak istiyorsan pilates yap çok iyi gelir.16 ya girdim 3 ay once.
Duzenli regl olmuyorum
alay edilecek bir boyun yok kiDuzensizlik icin doktora gittim.Yumurtalarin gec gelisiyor bu yuzden duzensizsin dedi bir ilac verdi ustumdeki o siskinlik gitsin diye.Boyumu da hic sorun etmedim bu zamana kadar ama arkadas çevresinde alaylar sonucu oldu.Cam terebentin kullaniyorum bunun haricinde yapmam gereken bir sey var mi?
Ya ben zamaninda hicbir sey yemeyerek 10 kilo verdim.12 yasimda.Salaktim bilmiyordum o zamanlar.Onu yaptiktan sonra boyum uzadi ama eskisi kadar hizli degil.3 senede 10 santim atabildim.Kilomu hep korudum ama liseye gecince sorunlar oldu kendimi yemeye verdim.Boyum da kisa kotu gozukuyor.Canım senin boyun daha çok uzar. Ama hızlı ve daha çok uzamak istiyorsan pilates yap çok iyi gelir.
ayyy ne güzel genceciksin daha16 ya girdim 3 ay once.
Ilaci iki hafta kullandim.Oldum regl.Daha sonra 45 gunde tekrar kanama oldu.Gecen ay da tam zamaninda gelmisti.Degisiyor duruma göre.alay edilecek bir boyun yok ki
etrafındakiler 1.80 heralde
bak benim boyum 1.65 falan eşimin ailesi ve çevresi çoğunlukla kısa olduğu için bana uzun boylu muamelesi yapıyorlar kendimi çok iri hissediyorum ben de :
etrafı çok dinleme bak çok ciddiyim boyun çok iyi bence, ben az daha kısa olmak isterdim çünkü eşimle hemen hemen aynıyız ve topuklu giyemiyorum çok uzun çok iri hissediyorum kendimi
peki ilaca rağmen hala düzensiz mi
benim de düzensizdir ilaç kullandığım sürece tam zamanlarında olurum
ben çam terebentin kullanıyorum ama şampuanım içindedir benim dolayısıyla her yıkamamda bakım yapmış olurum, bol su içerim bu da çok hızlandırır uzamasını bi de nemlendirmen çok önemli kuru saç çabuk yıprandığı için çabuk kırılır ve uzamaz
saçının cinsine uygun bakım kremi muhakkak kullan
bi de yumurta, süt maskesi yap saçına
ayyy ne güzel genceciksin daha
uzarsın tatlım dert etme sen kendine
bol süt iç ama süt içne insanların boyu çoğunlukla hep uzun oluyor
en azından benim etrafımda gördüğüm boyu uzun insanların hemen hepsi sütü seven tipler
Sakın bir şey yemeyerek zayıflama çünkü ilerde daha fazlasını alıyorsun. Sabah 8de kahvaltını yap az olsun sonra 11de 2 hurma ye. 12de öğle yemeğini ye sonra 15.30da meyve ye 18.00de de akşam yemeğini ye başka da bir şey yeme. Ama yemek porsiyonların az olsun. Sen şu an gelişme çağındasın bol bol da süt iç çok faydasını göreceksin. Zamanla hem zayıflayacaksın hem de boyun uzayacak.Ya ben zamaninda hicbir sey yemeyerek 10 kilo verdim.12 yasimda.Salaktim bilmiyordum o zamanlar.Onu yaptiktan sonra boyum uzadi ama eskisi kadar hizli degil.3 senede 10 santim atabildim.Kilomu hep korudum ama liseye gecince sorunlar oldu kendimi yemeye verdim.Boyum da kisa kotu gozukuyor.
Her konumda bana moral oluyorsunuz tesekkurler.Hafta ici 6 da uyaniyorum 6.30 da servis geliyor zaten.Canim kahvalti yapmak istemiyor.Okula gidince yemegin dibine vuruyorum asmam lazim bir sekilde.Sakın bir şey yemeyerek zayıflama çünkü ilerde daha fazlasını alıyorsun. Sabah 8de kahvaltını yap az olsun sonra 11de 2 hurma ye. 12de öğle yemeğini ye sonra 15.30da meyve ye 18.00de de akşam yemeğini ye başka da bir şey yeme. Ama yemek porsiyonların az olsun. Sen şu an gelişme çağındasın bol bol da süt iç çok faydasını göreceksin. Zamanla hem zayıflayacaksın hem de boyun uzayacak.
Tatlım eğer akşam 6dan sonra yemek yemezsen sabah çok acıkırsın ve kahvaltını yaparsın. Bunu bugün bir dene. Abur cuburu da bırak. Çok yeme asla. Ah ah senin yaşındayken ben de öyleydim, bu yaşlarının kıymetini bil ve vücuduna hep iyi bak. Haftasonu iki gün pilates yapabilirsen çok iyi olur senin için. Bu arada rica ederimHer konumda bana moral oluyorsunuz tesekkurler.Hafta ici 6 da uyaniyorum 6.30 da servis geliyor zaten.Canim kahvalti yapmak istemiyor.Okula gidince yemegin dibine vuruyorum asmam lazim bir sekilde.
Aaa çok küçüksün yaa, boyun uzar. Zıplamak çok etkili diyorlar.16 ya girdim 3 ay once.
Yiyip yiyip kilo alamamak diye birşey yok, harcadığından fazlasını yersen kilo alırsın, daha fazla aktif olmayı deneyebilirsin. Boy için yapacak bir şey yok, onu takmamyı öğrenecekin, boy-kilo oranın dengeye girince zaten gözünü çok tırmalamayacaktır. Saçın için de yine beslenmene dikkat et, protein ağırlıklı beslen, saçlar kökten beslenir, dışardan birşey sürmen ancak kırılmasını vs önler, uzatmaz, zaten çıkmış saçı korumanı sağlar.Hep bu yiyip yiyip kilo almayanlara ozenmisimdir ama tabiki fazla zayiflik da zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?